dorbie 03.10.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 A my zdjelismy folie po gladziach i szlifowaniu na dole, a zalozymy nowa czysta przed malowaniem salonu i jadalni. Tez panele i kafle sa cale w pyle, pyl jest wszedzie mimo mycia. mam wrazenie ze unosi sie w powietrzu. Przyklad - na noc zostawilam okulary na stoliku i rano byly pokryte bialym pylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.10.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 u nas pyłu coraz mniej, ale oczywiście ciągle jeszcze lata w powietrzu mam nadzieję, że pylicy nie dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.10.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jasia! Jacie kręcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale ładny domek, a w środku jak pięknie! Kolejne odkrycie piękna na tym forum i kolejny zachwyt Oj kiedy umnie tak będzie? Na razie hula wiatr.... Naprawdę bardzo mi się u Was podoba!!!!! Powodzenia w dalszych pracach wykończeniowych!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.10.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 No czeeeść! dziękuję Nelli za bardzo miłą wizytę i takie miłe słowa! bardzo się cieszę, że Ci się u nas podoba i zapraszam nieustannie u Ciebie z całą pewnością już całkiem niedługo przestanie hulać wiatr pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.10.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Mieszkasz już Jasia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.10.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 nie-e ale od jutra mam urlop przeprowadzkowy! no właśnie - muszę o tym napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jasia, trzymam kciuki. Jakbyś potrzebowała... nie wiem, jakieś kartony albo co to daj znać Tylko żeby nie było jak z innymi, że po przeprowadzce znikają z eteru I fotki dawaj, dużo fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dokładnie foty foty dzień dobry urlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.10.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.10.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jasia, trzymam kciuki. Jakbyś potrzebowała... nie wiem, jakieś kartony albo co to daj znać Tylko żeby nie było jak z innymi, że po przeprowadzce znikają z eteru I fotki dawaj, dużo fotek wielkie dzięki, na pewno się przyda! potrzebuję duuużo czasu - da się jakoś wydłużyć dobę? i na pewno nie zniknę, bo przecież budowa jeszcze w toku a poza tym muszę mieć na oku kilka budów forumowych a zdjęcia będą, ale dziś już nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.10.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dokładnie foty foty dzień dobry urlopowo spoooko! j/w dobranoc urlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.10.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jasiu masz piękną kuchnię!!! A kolor ściany - SUPER!!! Fajnie to wszystko wygląda! U nas też będzie biała kuchnia Pozdrawiam Ania dzięki Anulkoo, cieszę się, że Ci się moja biała kuchnia spodobała! no jeśli Twoja będzie biała to też będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 08.10.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jasiu, cudna kuchnia . Małżonek mi teraz głowę suszy, że też chciał z Ikei, a ja nie posłuchałam . Powodzenia przy przeprowadzce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Po mojej długiej nieobecności witam Cię Droga Jasieńko :* Pięknie tam u Ciebie się zrobiło przez ten czas jak mnie nie było. Kolor kuchni cudny, naprawdę. Pięknie się komponuje z tymi jasnymi meblami. Salon też taki coś jak mój Troche ten żółty mnie załamał tylko Drzwi zewnętrzne miodzio Schody też Kurcze co ja bede wymieniała to i tamto jak tam wszystko jest pikne. Buziaki, teraz juz będę codziennie Cię nawiedzać, bo w koncu mam kontakt ze światem. Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.10.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No i jak ? Jak wszyscy wznoszą peany na cześć Twej kuchni i ja sie dołączę... Kolor ścian super trafiony, u nas też będzie jasna kuchnia i kolor ścian spedza mi sen z powiek bo zaczynam manewrować pomiędzy oliwką a wrzosem. Cudnie, naprawdę cudnie i mam nadzieję, że uraczysz nas zdjęciami zamieszkanego domu? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.10.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Jasiu, cudna kuchnia . Małżonek mi teraz głowę suszy, że też chciał z Ikei, a ja nie posłuchałam . Powodzenia przy przeprowadzce . cudna - podoba mi się to słowo niech Ci Małżonek głowy nie suszy, przecież Wasza kuchnia też jest bardzo ładna! a powodzenie przy przeprowadzce się przyda, a jakże, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.10.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Po mojej długiej nieobecności witam Cię Droga Jasieńko :* Pięknie tam u Ciebie się zrobiło przez ten czas jak mnie nie było. Kolor kuchni cudny, naprawdę. Pięknie się komponuje z tymi jasnymi meblami. Salon też taki coś jak mój Troche ten żółty mnie załamał tylko Drzwi zewnętrzne miodzio Schody też Kurcze co ja bede wymieniała to i tamto jak tam wszystko jest pikne. Buziaki, teraz juz będę codziennie Cię nawiedzać, bo w koncu mam kontakt ze światem. Pozdrawiam Ola noooo! :D bardzo się cieszę, że nareszcie jesteś! i że masz kontakt ze światem! i zaraz pędzę do Ciebie, bo jestem wielce ciekawa Twoich nowości bardzo się cieszę (znowu! ), że Ci się u mnie podoba no, oprócz żółtego - ale nie jest źle, kolor zbladł i jestem nawet z niego zadowolona - skutecznie rozjaśnia mi przedpokój wykańczam się teraz sprzątaniem, ale i tak jest świetnie! sama zresztą wiesz... pozdrawiam Cię przeserdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.10.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No i jak ? Jak wszyscy wznoszą peany na cześć Twej kuchni i ja sie dołączę... Kolor ścian super trafiony, u nas też będzie jasna kuchnia i kolor ścian spedza mi sen z powiek bo zaczynam manewrować pomiędzy oliwką a wrzosem. Cudnie, naprawdę cudnie i mam nadzieję, że uraczysz nas zdjęciami zamieszkanego domu? Pozdrawiam serdecznie cześć Iwuś! no jak, jak? świetnie! bajzel tu, bajzel tam, ale widać światełko w tunelu wielkie dzięki za przyjemny pean! no cóż, oliwka na pewno będzie pasować do Twojej kuchni , ale powiem Ci, że z ciemnym wrzosem na pewno też będzie ładnie jasne, że pokażę, co będzie dalej, ale póki co zadawalamy się starymi i przechodzonymi klamotami, więc pewnie peany się skończą, hihi pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 10.10.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 jasne, że pokażę, co będzie dalej, ale póki co zadawalamy się starymi i przechodzonymi klamotami, więc pewnie peany się skończą, hihi Skromniśka Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.10.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Jak ja Ci kobieto zazdroszczę, że Ty tak na raz i już ... i na swoim i po przeprowadzce - moje czekanie na kanalizę męczy mnie strasznie - generalnie życie na dwa domy jest męczące - ale co tam, jak ochłoniesz pisz jak tam pierwsza noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts