Jasia 12.11.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ponad 100 ależ mnie interesuje dzwonkowa kolekcja Twojej Mamy! wszystkie wiszą? czy jak je eksponuje?Jedne wiszą, inne stoją - wszystkie zdobią kuchnio-jadalnię. Jeden też spełnia rolę "obiadowego" - ale to nie jest dzwonek wiszący, jak Twój, tylko stary dzwonek szkolny, którym oddzwaniano kiedyś lekcje i przerwy; jest dość...donośny super pomysł! fajnie musi to wyglądać! znam dźwięk dzwonka szkolnego, w podstawówce woźny takim dzwonił jak elektryczny się zepsuł - faktycznie przebywanie w jego pobliżu w czasie dzwonienia na koniec przerwy groziło ogłuchnięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzwonek bedzie wisiał na zewn. przed domem i będę go używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Witaj Jasiu! Wszystko pięknie wygląda. Zamówiłam już wszystkie płytki do łazienek. Uff mam już to za sobą. Na razie gościnna łazienka jest prawie na ukończeniu-płytki Majolika bez dekorów. Jak będzie gotowa to wkleję zdjęcia. A teraz wkleję zdjęcie ławy, jaka mi się marzy w kuchni- styl taki jak lubisz tak myślę. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0c1b1e7024102223.html Przepraszam, ale nie umiem wklejać od razu zdjęć! oczywiście, że piękna ława! chętnie obejrzę Twoją łazienkę jesteś już blisko wklejenia zdjęć pozwól, że jeszcze raz przypomnę (spoko, ja tak mogę długo ): jak otworzysz link, którym mi przesłałaś ławę to pojawia się zdjęcie a pod nim zielony napis pobierz pozostałe kody klikasz na ten napis i na stronce, która się otwiera wybierasz opcję pełen rozmiar na forum i wklejasz do swojego postu, bez żadnych dodatków z paska na górze - spróbuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Piękna ława . Poszukuję podobnych "materacy" na mój szeroki parapet. Lanetagf, pamiętasz, skąd pochodzi to zdjęcie? PS. Sorry, Jasiu za tę prywatę K74, krawcowa niech Ci uszyje! serio myślę, że nie będzie to droższe niż kupienie gotowych parapetu do siedzenia nie będę mieć (za późno), ale może taką ławę z poduchami w telewizyjnym pod oknem postawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Jasia, drzwi pelne 700zl z oscieznica i montazem? A jak mieliscie otwory drzwiowe typowe odpasowane jak w projekcie? Bo u nas projekt sam, budowlancy sami. Teraz widzimy jak montowalismy te przejsciowe sosnowe oscieznice 700 z ościeżnicą i montażem, przy czym montaż 120 zł facet przyjechał na pomiar, okazało się, że otwory na górze trzeba było nieco obniżyć, były "prawie dobre" - ten, który mierzy otwory będzie wiedział czy drzwi będą pasować a tynk zewnętrzny to baranek i będzie szary - taki jak na lukarnach, czyli prawie biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzwonek bedzie wisiał na zewn. przed domem i będę go używać będziesz mogła sobie poużywać, ja muszę być delikatna, żeby tynk nie spadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 12.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 K74, krawcowa niech Ci uszyje! serio myślę, że nie będzie to droższe niż kupienie gotowych Ja bym sobie nawet sama to uszyła (tylko żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce ), ale pojęcia nie mam, co tam do środka wepchać, żeby takie "materacyki" powstały mięciutkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 K74, krawcowa niech Ci uszyje! serio myślę, że nie będzie to droższe niż kupienie gotowych Ja bym sobie nawet sama to uszyła (tylko żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce ), ale pojęcia nie mam, co tam do środka wepchać, żeby takie "materacyki" powstały mięciutkie . może być gąbka, pianka, dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.11.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 K74, krawcowa niech Ci uszyje! serio myślę, że nie będzie to droższe niż kupienie gotowych Ja bym sobie nawet sama to uszyła (tylko żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce ), ale pojęcia nie mam, co tam do środka wepchać, żeby takie "materacyki" powstały mięciutkie . może być gąbka, pianka, dzień dobry właśnie chyba najwygodniej gąbka albo może to byćwłóknina wysokopuszysta i granulat z pianki poliuretanowej (znalazłam tu: http://altex.isu.pl) a tu jakie ładne http://www.decorador.pl/catalog/images/siedzisko%20podlogowe%20turkus%2007.jpg bardzo dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jasiu Twój dom oczarował mnie pięknymi kolorami i połączeniem ich z bielą. Elegancko! Świetnie to wygląda. Naprawdę jestem pod urokiem. Pewnei juz pisałaś ale zapytam ponownie-jaka to farba w kuchni i przedpokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dzień dobry... ja chciałam tylko powiedzieć, że nam się tez bardzo podoba... i nawet sami chcemy cusik podobne zrobić u siebie.... co prawda do tego jeszcze bardzo daleko... ale plany juz som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Pięęęęękne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.11.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jasiu Twój dom oczarował mnie pięknymi kolorami i połączeniem ich z bielą. Elegancko! Świetnie to wygląda. Naprawdę jestem pod urokiem. Pewnei juz pisałaś ale zapytam ponownie-jaka to farba w kuchni i przedpokoju? witaj Mayland! bardzo miło czyta się takie słowa, dzięki wielkie! farba to dulux - w kuchni oliwkowy szyk a w wiatrołapie oliwkowy gaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.11.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dzień dobry... ja chciałam tylko powiedzieć, że nam się tez bardzo podoba... i nawet sami chcemy cusik podobne zrobić u siebie.... co prawda do tego jeszcze bardzo daleko... ale plany juz som dzięki Nitubaga no to ładnie będziecie mieć od planów się zaczyna, powodzenia więc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.11.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Pięęęęękne schody dzięęęki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Mi też się Twoje schody podobają o reszcie już pisałam nie raz Ale jeszcze raz spytam czy Ty masz wszędzie białe sufity no kurcze nie wiem czy wszędzie białe walnąć czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.11.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 fajnie sufity wszędzie są białe - tak samo wnęki okienne wyjątkiem jest kawałek sufitu w łazience, zabudowana rura - widać ją na zdjęciu łazienkowym z drzwiami pewnie zastanawiasz się nad skosami? my na górze mamy wszystko na biało, bo nie planowaliśmy tam malować w tym roku - nie mam wiele skosów, ale nawet jeśli będę malować kiedyś na kolor to skosy zostawię raczej białe (zwłaszcza jeśli kolory będą intensywne) podciąg w salonie pomalowali mi na kolor ścian, ale kazałam przemalować na biało i lepiej to wygląda - zlewa się z sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 13.11.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Bardzo ładne schody- widać , że są dopracowane.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.11.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jasia, nareszcie zrobilas piekne zdjecia pieknych schodow i widac je z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.11.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 dzięki Dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts