Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam po dlugim nie - byciu ;) Musze pochwalic bardzo - te mebelki (kanapy) i lazieneczka - wypasik. Ogladam wlasnie z Malzem i z podziwu wyjsc nie mozemy - zestawienia kolorystyczne fan-ta-sty-czne! Sliczny macie domek Jasiu...

NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oczy z orbit wyskakują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szczęka do ziemi opada

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

BOSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Oczywiście jak zawsze wszystko mi się u Ciebie podoba :wink: Gratuluję nowych nabytków u udanych świąt w swoim własnym domku!!!

Gdy czytałam opowieść o instalacji kozy, (która wiem , że was bardzo zdenerwowała, ale z perspektywy będzie nawet zabawna), to uznałam że, jest to kwintesencja dużej części mojej budowy - może też kiedyś uznam, że było zabawnie :roll:

hej Renka! :D

dzięki za miłe słowa! :D

a z budową niestety tak jest - chyba po prostu za dużo spraw do załatwienia, żeby wszystko poszło gładko :roll: - też mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie poukłada i z humorem będziesz wspominać budowlane perypetie :D

lamp u nas jeszcze wielu nie ma, ale na razie przystopowaliśmy z zakupami, za to działamy w kwestii odbioru budowlanego :)

pozdrawiam Cię serdecznie! :D

Nie mow ze musicie robic wycene energetyczna?

U nas odbior poszedl bardzo sprawnie juz w listopadzie, ale jeszcze wisimy z odplatnoscia u geodety 800zl (ale to moj pacjent i przymyka oko na moja ociezalosc w splacaniu kasy, az mi wstyd) i kierbud 2100zl :-?

Zaraz zgram zdjecia naszych lampek to beda u mnie

no właśnie jeszcze nie wiem, słyszałam, że to konieczne, ale jeszcze osobiście tego nie zweryfikowałam :roll:

nie widzę Twoich zdjęć lampek - obejrzę, jak będę u Rodziców, bo tu (w pracy) coś nie chcą się wczytywać :) a nie mamy jeszcze netu na wiosce

Witam po dlugim nie - byciu ;) Musze pochwalic bardzo - te mebelki (kanapy) i lazieneczka - wypasik. Ogladam wlasnie z Malzem i z podziwu wyjsc nie mozemy - zestawienia kolorystyczne fan-ta-sty-czne! Sliczny macie domek Jasiu...

no witam Lipowa P! :D

bardzo się cieszę, że Ci się podoba, dzięki! :D

na dniach odbiorę kinkiety do łazienki i będzie już prawie skończona :D

NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oczy z orbit wyskakują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szczęka do ziemi opada

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

BOSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

:o o qrczę! :D

dzięki Nelli Sza! :oops:

troszkę przesadziłaś, no ale dzięki, dzięki! :lol:

Witaj Jasiu - fajnie sie mieszka w nowym domku i mozna przyjmować gości o ile czasu wystarczy i środków.

Mam pytanie co to za płytki masz w łazience . Nie wiem czy to białe czy inny jasny odcień ( bo komputer zwykle kłamie .) jestem zainteresowana nimi , bo chce je do małej łazienki . No i jakie masz na podłodze. Podaj mi namiary proszę . pozdrawiam

Witam Jasia-musze Ci powiedziec ,ze to jeden z piękniejszych domow jakie to znalazłam-wnętrze mnie zachwycilo-mamy podobny gust-tez lubie nowoczesność,ale z dusza-przytulna i to znalazlam wlasnie w Twojej kuchni i pokojach z tymi pieknymi kanapeczkami.Prosze tylko o onf dot kuchni-ikea ,ale jaki model i jaki blat(kolor)pozdrawiam serdecznie