Lipowa Panienka 16.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam po dlugim nie - byciu Musze pochwalic bardzo - te mebelki (kanapy) i lazieneczka - wypasik. Ogladam wlasnie z Malzem i z podziwu wyjsc nie mozemy - zestawienia kolorystyczne fan-ta-sty-czne! Sliczny macie domek Jasiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.01.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam po dlugim nie - byciu Musze pochwalic bardzo - te mebelki (kanapy) i lazieneczka - wypasik. Ogladam wlasnie z Malzem i z podziwu wyjsc nie mozemy - zestawienia kolorystyczne fan-ta-sty-czne! Sliczny macie domek Jasiu... NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczy z orbit wyskakują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczęka do ziemi opada BOSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.01.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Oczywiście jak zawsze wszystko mi się u Ciebie podoba Gratuluję nowych nabytków u udanych świąt w swoim własnym domku!!! Gdy czytałam opowieść o instalacji kozy, (która wiem , że was bardzo zdenerwowała, ale z perspektywy będzie nawet zabawna), to uznałam że, jest to kwintesencja dużej części mojej budowy - może też kiedyś uznam, że było zabawnie hej Renka! dzięki za miłe słowa! a z budową niestety tak jest - chyba po prostu za dużo spraw do załatwienia, żeby wszystko poszło gładko - też mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie poukłada i z humorem będziesz wspominać budowlane perypetie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.01.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 lamp u nas jeszcze wielu nie ma, ale na razie przystopowaliśmy z zakupami, za to działamy w kwestii odbioru budowlanego pozdrawiam Cię serdecznie! Nie mow ze musicie robic wycene energetyczna? U nas odbior poszedl bardzo sprawnie juz w listopadzie, ale jeszcze wisimy z odplatnoscia u geodety 800zl (ale to moj pacjent i przymyka oko na moja ociezalosc w splacaniu kasy, az mi wstyd) i kierbud 2100zl Zaraz zgram zdjecia naszych lampek to beda u mnie no właśnie jeszcze nie wiem, słyszałam, że to konieczne, ale jeszcze osobiście tego nie zweryfikowałam nie widzę Twoich zdjęć lampek - obejrzę, jak będę u Rodziców, bo tu (w pracy) coś nie chcą się wczytywać a nie mamy jeszcze netu na wiosce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.01.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam po dlugim nie - byciu Musze pochwalic bardzo - te mebelki (kanapy) i lazieneczka - wypasik. Ogladam wlasnie z Malzem i z podziwu wyjsc nie mozemy - zestawienia kolorystyczne fan-ta-sty-czne! Sliczny macie domek Jasiu... no witam Lipowa P! bardzo się cieszę, że Ci się podoba, dzięki! na dniach odbiorę kinkiety do łazienki i będzie już prawie skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.01.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam po dlugim nie - byciu Musze pochwalic bardzo - te mebelki (kanapy) i lazieneczka - wypasik. Ogladam wlasnie z Malzem i z podziwu wyjsc nie mozemy - zestawienia kolorystyczne fan-ta-sty-czne! Sliczny macie domek Jasiu...NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczy z orbit wyskakują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczęka do ziemi opada BOSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o qrczę! dzięki Nelli Sza! troszkę przesadziłaś, no ale dzięki, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witaj Jasiu - fajnie sie mieszka w nowym domku i mozna przyjmować gości o ile czasu wystarczy i środków. Mam pytanie co to za płytki masz w łazience . Nie wiem czy to białe czy inny jasny odcień ( bo komputer zwykle kłamie .) jestem zainteresowana nimi , bo chce je do małej łazienki . No i jakie masz na podłodze. Podaj mi namiary proszę . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.01.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 cześć Maryna! płytki w łazience są białe - nazywają się casablanka i kupiłam je w leroy-merlin - i to wszystko, co mogę Ci o nich powiedzieć , jakoś nigdzie nie wyczytałam nazwy producenta na podłodze to lena cafe, producent Azuvi pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 20.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jaia dziekuje za szybka odpowiedż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Hej. Te moje brzydkie kolezanki dopiero dzisiaj mi daly link do Twojego dziennika. Bardzo mi sie podoba wszystko. Gdzie zamawialas drzwi wewnetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.01.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dzień dobry Jakie brzydkie, Małogś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Hej. Te moje brzydkie kolezanki dopiero dzisiaj mi daly link do Twojego dziennika. Bardzo mi sie podoba wszystko. Gdzie zamawialas drzwi wewnetrzne? hej spoko, lepiej późno niż później i dzięki drzwi to Pol-skone a zamawiałam u przedstawiciela firmy w Baranowie (firma Roldom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dzień dobry Jakie brzydkie, Małogś o, jaka wrażliwa pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Brzydkie wewnetrznie Wiola. Dzieki Jasia, juz je sobie ogladam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 oj, chyba nie jest aż tak źle z tą brzydotą jakąbądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nie czuję się urażona Małgoś, bo ani brzydka nie jestem ani zbyt czepliwa. Poza tym blondynka zawsze blondynkę zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.01.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 przepraszam, ze nie czytam całosci, ale czasu brak w pracy mam pytanie, co to za kafle w łazience cały klimat domu przecudny, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.01.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 hej! odpowiedź jest kilka postów wyżej, Maryna pytała o to samo pozdrawiam i dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.01.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 faktycznie jest, dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natashaa 27.01.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Jasia-musze Ci powiedziec ,ze to jeden z piękniejszych domow jakie to znalazłam-wnętrze mnie zachwycilo-mamy podobny gust-tez lubie nowoczesność,ale z dusza-przytulna i to znalazlam wlasnie w Twojej kuchni i pokojach z tymi pieknymi kanapeczkami.Prosze tylko o onf dot kuchni-ikea ,ale jaki model i jaki blat(kolor)pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts