Jasia 11.05.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jasiu jak zdrówko a zdrówko dość dobrze, dziękuję co jakiś czas gdzieś tam coś strzyka, ale na razie do zniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 aaaaaaaaaa naszło mnie pytanie Jasiu czy ościeżnice dawałaś do fiordów drewniane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jasia- co się odwlecze to wiesz ....to będzie nas przy nim więcej .......... i może do tego czasu go obudujemy, bo na razie "dizajnerski" jak cholera - rury i baniaczek na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.05.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 aaaaaaaaaa naszło mnie pytanie Jasiu czy ościeżnice dawałaś do fiordów drewniane ? ościeżnice regulowane malowane - jedyne jakie miałam do wyboru, z tego co mi się wydaje są z mdfu, jak drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.05.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Jasia- co się odwlecze to wiesz ....to będzie nas przy nim więcej .......... i może do tego czasu go obudujemy, bo na razie "dizajnerski" jak cholera - rury i baniaczek na wierzchu. spoko, myślę, że z tym zdążysz choć wiadomo - liczy się atmosfera a o tą się nie martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 aaaaaaaaaa naszło mnie pytanie Jasiu czy ościeżnice dawałaś do fiordów drewniane ? ościeżnice regulowane malowane - jedyne jakie miałam do wyboru, z tego co mi się wydaje są z mdfu, jak drzwi nam pani zaproponowala ościeżnice z mdf lub drewniane więc muszę wybrać co chcę i jak zwykle nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.05.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 no moim zdaniem lepsze z mdf - taki sam materiał jak drzwi, więc nie będzie różnicy w fakturze a poza tym z drewnianymi to nigdy nie wiadomo co się będzie dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jasia!!! no gratulacje ogromne bo dopiero u kogoś w wątku znalazłam, że sie rodzina Twoja powiekszy. Cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 29.05.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam serdecznie - przyszłam się przywitać ... ... i powiedzieć zarazem, że jestem zakochana w Twoim tygodniku czyta się go wspaniale !!! Domek masz cudny - zarówno na zewnatrz, jak i w środku - podobają mi się dokładnie te same klimaty: białe drzwi, listwy i ta kuchnia Dla mnie bomba A tak na marginesie - jesteśmy (jak dobrze doczytałam ) dalszymi sąsiadkami ( ja - w trakcie budowy w Ceradzu Kościelnym - po drugiej stronie Tarnowa Podgórnego; ... a dwa dni temu byłam w Mrowinie w poszukiwaniu zaprawy ciepłochronnej ) Będę do Ciebie zaglądać Gratulujacje dla przyszłej Mamy i zdrówka dla Wszystkich Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 30.05.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam serdecznie. Jak widzę twoje drzwi wewnętrzne i cokoliki przypodłogowe to trochę żałuję ze sama nie zdecydowalam sie na biel lub ecru - pięknie to wygląda. Prześliczna masz też łazienkę. Gratuluę stworzenia domu o niezwyklym klimacie i pięknych dodatkach. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluba 05.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jasiu jest coś magicznego w twoim domuOn się normalnie do mnie uśmiechaCzekam z niecierpliwością na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 10.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jasia. Piekny ten Wasz Cybulkowy Dom, taki spokojny, klimatyczny – gratulacje, naprawde ślicznie. . Powiedz czy twoje drzwi, listwy przypodłogowe , pstryczki elektryczki są białe czy jakis jasny kolor – ecru, czy jasny beż?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jasia!!! no gratulacje ogromne bo dopiero u kogoś w wątku znalazłam, że sie rodzina Twoja powiekszy. Cieszę się razem z Tobą nie u kogoś tylko chyba u siebie, co? dzięki no i jeszcze raz nawzajem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam serdecznie - przyszłam się przywitać ... ... i powiedzieć zarazem, że jestem zakochana w Twoim tygodniku czyta się go wspaniale !!! Domek masz cudny - zarówno na zewnatrz, jak i w środku - podobają mi się dokładnie te same klimaty: białe drzwi, listwy i ta kuchnia Dla mnie bomba A tak na marginesie - jesteśmy (jak dobrze doczytałam ) dalszymi sąsiadkami ( ja - w trakcie budowy w Ceradzu Kościelnym - po drugiej stronie Tarnowa Podgórnego; ... a dwa dni temu byłam w Mrowinie w poszukiwaniu zaprawy ciepłochronnej ) Będę do Ciebie zaglądać Gratulujacje dla przyszłej Mamy i zdrówka dla Wszystkich Pozdrawiam gorąco Mycha73, cieszę się, że wpadłaś! i dziękuję za miłe słowa i gratulacje! szkoda tylko, że teraz wszystko tak wolno u nas się zmienia, tyle jeszcze pomysłów chciałabym zrealizować od ręki, no ale cóż, źródełko wyschło pozdrowionka i powodzenia w Waszej budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam serdecznie. Jak widzę twoje drzwi wewnętrzne i cokoliki przypodłogowe to trochę żałuję ze sama nie zdecydowalam sie na biel lub ecru - pięknie to wygląda. Prześliczna masz też łazienkę. Gratuluę stworzenia domu o niezwyklym klimacie i pięknych dodatkach. pozdrawiam. wielkie dzieki Coffee82, bardzo mi miło! dokładnie to samo mogłabym również powiedzieć o Twoim pięknym dworku - niezwykły klimat i piękne dodatki! a kuchnia? mniam mniam, cudeńko! a gdybym nie była bardziej stanowcza przy wyborze drzwi, byłyby pewnie takie, jak u Ciebie - bo ciemne drzwi to była nasza alternatywa pozdrawiam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jasiu jest coś magicznego w twoim domu On się normalnie do mnie uśmiecha Czekam z niecierpliwością na dalsze zdjęcia Aluba, gęba mi się uśmiecha od ucha do ucha, gdy to czytam, dzięki Dziewczyno (chyba? )! obiecuję, że naprawdę niedługo postaram się o ciąg dalszy Tygodnika pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jasia. Piekny ten Wasz Cybulkowy Dom, taki spokojny, klimatyczny – gratulacje, naprawde ślicznie. . Powiedz czy twoje drzwi, listwy przypodłogowe , pstryczki elektryczki są białe czy jakis jasny kolor – ecru, czy jasny beż?. bardzo dziękuję Etiuda! i drzwi, i listwy, i pstryczki są białe - drzwi były takie w standardzie, listwy były malowane pod drzwi a pstryczki można też było dostać kremowe, ale był to żółtawy krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dzieki jasiu, miło mi ze to ogladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jak zdrówko Jasiu Zadomowiliście się już na wsi ? Na początku w nowym domu tak jakoś mi dziwnie było bo długo długo to to się budową nazywało a tu nagle przeba się było przestawi na : NASZ DOM Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.06.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jasiu jak u Ciebie pięknie Cudowny dom o bajecznych wnętrzach Jestem pod ogromnym wrażeniem konsekwencji w wystroju, niezwykły klimat... na pewno wspaniale się w nim mieszka Gratuluję wyczucia smaku, wszystko mi się podoba A te okna, nadają klimat... Jakiej grubości są szprosy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts