Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cudna nowina :D :D , Dziewczynka urocza i jaka spokojna, śpi tak słodko :D

Gratuluję pociechy i życzę aby rosła i chowała się zdrowo Rodzicom na pociechę :D

Przy okazji dołączam do grona wielbicieli Waszego pięknego domku. Podoba mi się u Was :D Mam pytanie o kanapę, jaki to producent, firma, model?

Bardzo w moim guście : 8) Jeśli znajdziesz chwilę między karmieniami, spacerem etc. napisz proszę :D

Witaj Jasiu :D

ma się tego nosa :wink:

a tak poważnie to cynk dostałam od Tosi :lol: :wink: ............. telepatycznie

Baaaardzo się cieszę że jesteście razem w domku

Córeczka śliczna i chyba do mamusi podobna :D

Szczęśliwy Tatuś niech już myśli o zasiekach i wiatrówce :wink: bo dziewczynki baaardzo szybko rosną :lol: :wink:

Ściskam dzielną Mamusię i jej uroczą Tosinkę :D

Gratuluję! Córeczka prześliczna.

A data myślę, że będzie szczęśliwa - my braliśmy ślub 13-go sierpnia, a potem się okazało, że będziemy mieszkać pod 13-stką :lol: I wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Pozdrawiam serdecznie

Ania

dzięki Prince :D

no ja lubię trzynastkę i też mieszkałam pod szczęśliwą trzynastką, więc wiem, że się dobrze mieszka :wink:

z Seb poznaliśmy się 13 września a ślub mieliśmy piątego sierpnia, więc razem też jest trzynaście 8)

pozdrawiam bardzo! :)

Cudna nowina :D :D , Dziewczynka urocza i jaka spokojna, śpi tak słodko :D

Gratuluję pociechy i życzę aby rosła i chowała się zdrowo Rodzicom na pociechę :D

Przy okazji dołączam do grona wielbicieli Waszego pięknego domku. Podoba mi się u Was :D Mam pytanie o kanapę, jaki to producent, firma, model?

Bardzo w moim guście : 8) Jeśli znajdziesz chwilę między karmieniami, spacerem etc. napisz proszę :D

hej Ambroma :D

wielkie dzięki :D

spokojna a jakże, ale kiedy trzeba głosik Tośka ma jak dzwon :wink:

a kanapa to produkt mebelplastu (http://www.mebelplast.pl), kupiona w Poznaniu, w centrum Polskie Meble (http://www.polskiemeble.com.pl) :)

pozdrawiam serdecznie! 8)

Biegnę do Ciebie, żeby pogratulować! Córa przecudowna. Niech się dobrze chowa i będzie Waszym drugim, wielkim szczęściem :D Wielkie buziaki ode mnie :*

wielkie dzięki Olu! :D

oj, Maleńka jest rozkoszna i wydaje się, że jest z nami od zawsze, szczęście ogromne! :D

a Tobie jak się podoba wzrastanie? :wink:

wiadomo już? :)

uściski mocne! 8)

Witaj Jasiu :D

ma się tego nosa :wink:

a tak poważnie to cynk dostałam od Tosi :lol: :wink: ............. telepatycznie

Baaaardzo się cieszę że jesteście razem w domku

Córeczka śliczna i chyba do mamusi podobna :D

Szczęśliwy Tatuś niech już myśli o zasiekach i wiatrówce :wink: bo dziewczynki baaardzo szybko rosną :lol: :wink:

Ściskam dzielną Mamusię i jej uroczą Tosinkę :D

ogromne dzięki Aniu :D

szczęśliwy Tatuś powoli oswaja się z faktem, że to Tosia a nie Tosiek - choć od początku zapowiadała się Tośka, to jakoś trudno mu uwierzyć, że siły w domu się wyrównały :lol:

ale radzi sobie świetnie! :)

pozdrowionka wielkie! 8)