aniawmuratorze 16.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Ja pogratuluję jak zdjecia zobaczę niedowiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.09.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dzięki Dziewczyny! jak widać Tośka już z nami Aniu, niezłego miałaś nosa jak Ty to robisz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 03.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Gratuluję! Córeczka prześliczna. A data myślę, że będzie szczęśliwa - my braliśmy ślub 13-go sierpnia, a potem się okazało, że będziemy mieszkać pod 13-stką I wszystko jest w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam serdecznie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 gratuluje.corcia jest urocza. wszystko piekne u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jesssuuusicku jaka piękna tfu tfu..coby nie urzec, ale jest słodziusia. Zazdroszczę normalnie. Ps. baaardzo podobna do mojej Julki po urodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 03.09.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Cudna nowina , Dziewczynka urocza i jaka spokojna, śpi tak słodko Gratuluję pociechy i życzę aby rosła i chowała się zdrowo Rodzicom na pociechę Przy okazji dołączam do grona wielbicieli Waszego pięknego domku. Podoba mi się u Was Mam pytanie o kanapę, jaki to producent, firma, model? Bardzo w moim guście : Jeśli znajdziesz chwilę między karmieniami, spacerem etc. napisz proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 04.09.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Biegnę do Ciebie, żeby pogratulować! Córa przecudowna. Niech się dobrze chowa i będzie Waszym drugim, wielkim szczęściem Wielkie buziaki ode mnie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witaj Jasiu ma się tego nosa a tak poważnie to cynk dostałam od Tosi ............. telepatycznie Baaaardzo się cieszę że jesteście razem w domku Córeczka śliczna i chyba do mamusi podobna Szczęśliwy Tatuś niech już myśli o zasiekach i wiatrówce bo dziewczynki baaardzo szybko rosną Ściskam dzielną Mamusię i jej uroczą Tosinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 gratuluje Jasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.09.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jasiu, jaka ślicznota! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 06.09.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Jasia, Zawsze Tobie wszystko tak ładnie wychodzi I córa i wnętrza Moje gratulacje.Oczywiście przede wszystkim gratuluję córy, ale reszta też niczego sobie Bardzo lubię tu do was zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Gratuluję! Córeczka prześliczna. A data myślę, że będzie szczęśliwa - my braliśmy ślub 13-go sierpnia, a potem się okazało, że będziemy mieszkać pod 13-stką I wszystko jest w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam serdecznie Ania dzięki Prince no ja lubię trzynastkę i też mieszkałam pod szczęśliwą trzynastką, więc wiem, że się dobrze mieszka z Seb poznaliśmy się 13 września a ślub mieliśmy piątego sierpnia, więc razem też jest trzynaście pozdrawiam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 gratuluje.corcia jest urocza. wszystko piekne u was wielkie dzięki Aga pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jesssuuusicku jaka piękna tfu tfu..coby nie urzec, ale jest słodziusia. Zazdroszczę normalnie. Ps. baaardzo podobna do mojej Julki po urodzeniu no moja robota Matik też był taki włochaty jak się urodził dzięki Wiolasz, a Ty jak się kulasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Co to znaczy kulasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 07.09.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jaka przesłodka gwiazdeczka Nie ujmując nic mamusi, córcia będzie ozdobą Cybulkowego Domu. Z całego serca gratulacje! P.S. Pachnie napewno bosko Buziaki w małe piętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Cudna nowina , Dziewczynka urocza i jaka spokojna, śpi tak słodko Gratuluję pociechy i życzę aby rosła i chowała się zdrowo Rodzicom na pociechę Przy okazji dołączam do grona wielbicieli Waszego pięknego domku. Podoba mi się u Was Mam pytanie o kanapę, jaki to producent, firma, model? Bardzo w moim guście : Jeśli znajdziesz chwilę między karmieniami, spacerem etc. napisz proszę hej Ambroma wielkie dzięki spokojna a jakże, ale kiedy trzeba głosik Tośka ma jak dzwon a kanapa to produkt mebelplastu (http://www.mebelplast.pl), kupiona w Poznaniu, w centrum Polskie Meble (http://www.polskiemeble.com.pl) pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Co to znaczy kulasz? coś pokiełbasiłam? wydawało mi się, że też zaciążyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Biegnę do Ciebie, żeby pogratulować! Córa przecudowna. Niech się dobrze chowa i będzie Waszym drugim, wielkim szczęściem Wielkie buziaki ode mnie :* wielkie dzięki Olu! oj, Maleńka jest rozkoszna i wydaje się, że jest z nami od zawsze, szczęście ogromne! a Tobie jak się podoba wzrastanie? wiadomo już? uściski mocne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witaj Jasiu ma się tego nosa a tak poważnie to cynk dostałam od Tosi ............. telepatycznie Baaaardzo się cieszę że jesteście razem w domku Córeczka śliczna i chyba do mamusi podobna Szczęśliwy Tatuś niech już myśli o zasiekach i wiatrówce bo dziewczynki baaardzo szybko rosną Ściskam dzielną Mamusię i jej uroczą Tosinkę ogromne dzięki Aniu szczęśliwy Tatuś powoli oswaja się z faktem, że to Tosia a nie Tosiek - choć od początku zapowiadała się Tośka, to jakoś trudno mu uwierzyć, że siły w domu się wyrównały ale radzi sobie świetnie! pozdrowionka wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts