lewakk 01.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 TAnio. Uwaga jako owoc, jest zaookrąglona niezgodnie z normami UE. Przy zakupie całości upust, tona Brukselki gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rapit 01.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 A jak sprawa z transportem? Bo mógłbym wziąć całość (mam klienta, ale muszę mu zapewnić transport). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 01.04.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Też bym kupił całość ale pod warunkiem, że każda oddzielnie pakowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 01.04.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 A w jakim rozmiarze ta brukselka: M, S, L, XL, czy XXL.Czytałem, że ta w rozmiarze L jest najsmaczniejsza - ma najwięcej witaminy "S" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.04.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 A ja z zaytaniem, czy istnieje możliwość przebrania brukselki lub docięcia tak, zeby trzymała wymiar W związku z ogólnym brakiem materiałów budowlanych planuję budowę domu z brukselek. Aha - resztki z docięcia lub mniejsze okazy proszę mi przetrzeć na drobnej tarce - będzie na tynk strukturalny. Wycenę poproszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 01.04.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Czy jest możliwość, chodzi o rozmiary ponieważ chciałbym zrobić z nich pustaki -to biorę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rapit 01.04.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 A i zapomniałem zapytać czy to brukselka poryzowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysq 01.04.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Trza by jeszcze wykombinować świadectwo/certyfikat bo jak przyjdzie Nadzór Ogrodniczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 01.04.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 biere wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 01.04.2007 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Brukselka jest poryzowana, wewnątrz wypełniona styropianem, łączona na klej alpolu, daje ścianę o współczynniku 0,01 U oraz wielkie oczy zazdrości sąsiadów i nadzoru budowlanego gdy zobaczą wasz dom....., dodam domu z brukselki nie trzeba tynkować, ponieważ ściana ma ciekawa fakturę i strukturę...... uwaga cena 1 grosz za tonę, 10 ton wystarcza spokojnie na dom o kubaturze do 800 m, gratis dodaję brukselkozę która spokojnie zastapi dachówkę i upiększy wasz dom, jest to brukselka chora na szczęście i rozpromieni wasz dom od dachu...... uwaga uwaga, najnowsze badania pokazałyże na takie domy lubią przylatywac bociany, możliwość szybkiego powiększania rodzin.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 01.04.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 tylko trza uważać na kozy, konie, zajęce, myszy i inne gady. mogą go wtrząchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 01.04.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 gratis dodaję brukselkozę A czy ta bruksel-KOZA to nie zeżre z czasem tego brukselowego domu? na ile czasu dajesz gwarancje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Idziu5 01.04.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 ma certyfikaty.atesty, pudełka , kosze pasuje do kotłów na paliwa stałe ciekłe i gazowe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 01.04.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Brukselkę biorę ja, ale moja żona pyta czy jest też Bruksel. I to najlepiej blond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 01.04.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 nie mylić z Brukselą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 01.04.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 TAnio. Uwaga jako owoc, jest zaookrąglona niezgodnie z normami UE. Przy zakupie całości upust, tona Brukselki gratis. Mam willę pod miastem z dwiema extra pokojóweczkami, jestem skłonny do ewentualnej zamiany. Oferta nie dotyczy ogrodzenia. http://images20.fotosik.pl/185/d0f3351598f808ca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 01.04.2007 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 no i cały towar rozebrany, a ile terach chałup powstanie, jeno certyfiakty dodawałem tylko z KRLD na pewno poradzą sobie z termomodernizacją:):) p.s. VIP JAcek znałem takiego JAsia i Małgosię co domek zjedli, nie dziw że właścicielka chciała ich w piecu upiec:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 02.04.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Tez chetnie z tone kupie .... na golabki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rapit 02.04.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Tez chetnie z tone kupie .... na golabki. a co, będziesz do nich strzelał z gabli (procy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 02.04.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Wszystka Brukselka sprzedana, życze udanych budów....:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts