Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam 200 ton Brukselki!!!!

Recommended Posts

A ja z zaytaniem, czy istnieje możliwość przebrania brukselki lub docięcia tak, zeby trzymała wymiar :roll: W związku z ogólnym brakiem materiałów budowlanych planuję budowę domu z brukselek.

Aha - resztki z docięcia lub mniejsze okazy proszę mi przetrzeć na drobnej tarce - będzie na tynk strukturalny. Wycenę poproszę na priv.

Brukselka jest poryzowana, wewnątrz wypełniona styropianem, łączona na klej alpolu, daje ścianę o współczynniku 0,01 U oraz wielkie oczy zazdrości sąsiadów i nadzoru budowlanego gdy zobaczą wasz dom....., dodam domu z brukselki nie trzeba tynkować, ponieważ ściana ma ciekawa fakturę i strukturę...... :D 8) :( :o :evil: :oops: :wink: :D

uwaga cena 1 grosz za tonę, 10 ton wystarcza spokojnie na dom o kubaturze do 800 m, gratis dodaję brukselkozę która spokojnie zastapi dachówkę i upiększy wasz dom, jest to brukselka chora na szczęście i rozpromieni wasz dom od dachu...... :D :D :D :D

uwaga uwaga, najnowsze badania pokazałyże na takie domy lubią przylatywac bociany, możliwość szybkiego powiększania rodzin.......... :lol:

TAnio.

Uwaga jako owoc, jest zaookrąglona niezgodnie z normami UE.

Przy zakupie całości upust, tona Brukselki gratis. :wink:

Mam willę pod miastem z dwiema extra pokojóweczkami, jestem skłonny do ewentualnej zamiany.

Oferta nie dotyczy ogrodzenia.

http://images20.fotosik.pl/185/d0f3351598f808ca.jpg