Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PSYCHOLOG nie POTRZEBNY

Żelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Popularne dni

Najaktywniejsi w wątku

Żeńszeń, prosta sprawa.

Jak działa? No, tak że .... mi się kojarzy, tak że :oops:

Czy to tak dziala po wtarciu w dowolne , owlosione miejsce ?

Czy tez w pewnych okolicach szczegolnie intensywnie?

To się bierze doustnie. :wink:

hmmm doustnie 8)

masz na myśli korzeń żeńszenia :lol:

Nie na darmo zwą go korzeniem życia :lol: :lol:

O Wy zbereźnice, odżywek Wam się zachciało ;)

Mnie kiedyś znajoma oświeciła w tym temacie.

Wchodzę do niej, patrzę - włos na krótko, nowa fryzurka, wiec mówię "Jak ci ładnie w krótkich włoskach", ale żeby wpaść w zachwyt - niebardzo. I ona mi się rozgadała, gdzie to ona u fryzjera nie była (Wawa), czego to on jej nie robił (cięcie+odżywka+uczesanie) i w ogóle same ochy i achy. I na koniec, ze prawie 300zł zapłaciła... :o

Dla mnie trochę przesadziła :lol:

Zeljka - a jak te Twoje włosy po odżywce za 60zł? :) :wink:

jak sie dokładniej wczytasz w posty to stwierdzisz , ze po odzywce za te głupie 60pln Zelijce gwałtownie podnioslo sie libido i emanowalo wręcz na pozostale Kolezanki ,łącznie z niespodziewaną acz niezwykle radosna erekcją samego korzenia żen - szen.

Żadnej różnicy nie widzę ani nie czuje, prócz bólu w sercu, ze pozbyłam się niechcący dodatkowych pieniędzy... ale tak to jest jak baba ze wsi raz na dwa lata wybiera się do fryzjera... :oops:

Jeśli o żeń szeń chodzi, to ja znam to, bo kiedyś jak przewracałam się przez własne nogi, to brałam go na wzmocnienie.., ale na mnie tak nie działało... :lol:

jak sie dokładniej wczytasz w posty to stwierdzisz , ze po odzywce za te głupie 60pln Zelijce gwałtownie podnioslo sie libido i emanowalo wręcz na pozostale Kolezanki ,łącznie z niespodziewaną acz niezwykle radosna erekcją samego korzenia żen - szen.

Wojtku ja nie mam libido i prosze mi tu nie wmawiac.... 8)

[Wojtku ja nie mam libido i prosze mi tu nie wmawiac.... 8)

Oooo, to zupelnie jak moi sasiedzi, para milych emerytow, tez nie mieli libida.

Znajomy lekarz zapisal im wiec tabletki, tylko przez pomylke zamienili fiolki no i w rezultacie jej silnie zesztywniala noga zas jemu otworzyla sie rana sprzed II wojny swiatowej.

[Wojtku ja nie mam libido i prosze mi tu nie wmawiac.... 8)

Oooo, to zupelnie jak moi sasiedzi, para milych emerytow, tez nie mieli libida.

Znajomy lekarz zapisal im wiec tabletki, tylko przez pomylke zamienili fiolki no i w rezultacie jej silnie zesztywniala noga zas jemu otworzyla sie rana sprzed II wojny swiatowej.

No cos Ty! :o To już jest tak dziwne, ze musi być prawdziwe. :D

Masz jeszcze jakąś ciekawa historyjkę pod ręka... Nie koniecznie dotyczącą tego czegoś co ja nie mam. 8)

Wojtku ja nie mam libido i prosze mi tu nie wmawiac.... 8)

matko jedyna, jakie libido :o

a kysz, a kysz..........

co On Ci imputuje, zbereźnik :roll:

(miałam napisać intubuje :lol: )

Masz jeszcze jakąś ciekawa historyjkę pod ręka... Nie koniecznie dotyczącą tego czegoś co ja nie mam. 8)

Powaznieeee ???

Chcesz pogadac o siusiaku ?

A to jest ciekawe??? :o

Myślę, ze tak samo ciekawe jak żeń-szeń 8)

W TAKIM RAZIE musze sie jeszcze wiele nauczyc. :lol: :wink:

To Wy gadajcie a ja bede sluchac... :wink:

Wchodzę do niej, patrzę - włos na krótko, nowa fryzurka, wiec mówię "Jak ci ładnie w krótkich włoskach", ale żeby wpaść w zachwyt - niebardzo. I ona mi się rozgadała, gdzie to ona u fryzjera nie była (Wawa), czego to on jej nie robił (cięcie+odżywka+uczesanie) i w ogóle same ochy i achy. I na koniec, ze prawie 300zł zapłaciła... :o

Koleżanka przy okazji wyjazdu służbowego do W-wy też poszła do fryzjera, zapłaciła chyba niedużo mniej niż Twoja, ale wyglądała b.dobrze. Dodam, że dziewczyna baaardzo przeciętna z nieciekawymi włosami, niby nie było radykalnej zmiany - miała krótkie i ma krótkie... Wygląda dużo lepiej a wiem, że nie ma zwyczaju stać godzinami przed lustrem (zwłaszcza że wstaje o 5.40 :wink: ). Tak sobie myślę, że może czasem warto trochę zaszaleć i kto wie, może wezmę od niej namiary na ten salon.

Koleżanka przy okazji wyjazdu służbowego do W-wy też poszła do fryzjera, zapłaciła chyba niedużo mniej niż Twoja, ale wyglądała b.dobrze. Dodam, że dziewczyna baaardzo przeciętna z nieciekawymi włosami, niby nie było radykalnej zmiany - miała krótkie i ma krótkie... Wygląda dużo lepiej a wiem, że nie ma zwyczaju stać godzinami przed lustrem (zwłaszcza że wstaje o 5.40 :wink: ). Tak sobie myślę, że może czasem warto trochę zaszaleć i kto wie, może wezmę od niej namiary na ten salon.

To ja tez poprosze ten namiar. :D Zaczynam oszczedzac. :wink: