Gość M@riusz_Radom 03.04.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dobrze, że nie dowcipnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.04.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Żeńszeń, prosta sprawa. Jak działa? No, tak że .... mi się kojarzy, tak że Czy to tak dziala po wtarciu w dowolne , owlosione miejsce ? Czy tez w pewnych okolicach szczegolnie intensywnie? To się bierze doustnie. hmmm doustnie masz na myśli korzeń żeńszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.04.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Hmmmm, nooo niektórzy to nawet nie potrzebują żeńszenia. Preparat. Wzmocniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.04.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Żeńszeń, prosta sprawa. Jak działa? No, tak że .... mi się kojarzy, tak że Czy to tak dziala po wtarciu w dowolne , owlosione miejsce ? Czy tez w pewnych okolicach szczegolnie intensywnie? To się bierze doustnie. hmmm doustnie masz na myśli korzeń żeńszenia Nie na darmo zwą go korzeniem życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 O Wy zbereźnice, odżywek Wam się zachciało Mnie kiedyś znajoma oświeciła w tym temacie. Wchodzę do niej, patrzę - włos na krótko, nowa fryzurka, wiec mówię "Jak ci ładnie w krótkich włoskach", ale żeby wpaść w zachwyt - niebardzo. I ona mi się rozgadała, gdzie to ona u fryzjera nie była (Wawa), czego to on jej nie robił (cięcie+odżywka+uczesanie) i w ogóle same ochy i achy. I na koniec, ze prawie 300zł zapłaciła... Dla mnie trochę przesadziła Zeljka - a jak te Twoje włosy po odżywce za 60zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.04.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Zeljka - a jak te Twoje włosy po odżywce za 60zł? jak sie dokładniej wczytasz w posty to stwierdzisz , ze po odzywce za te głupie 60pln Zelijce gwałtownie podnioslo sie libido i emanowalo wręcz na pozostale Kolezanki ,łącznie z niespodziewaną acz niezwykle radosna erekcją samego korzenia żen - szen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Żadnej różnicy nie widzę ani nie czuje, prócz bólu w sercu, ze pozbyłam się niechcący dodatkowych pieniędzy... ale tak to jest jak baba ze wsi raz na dwa lata wybiera się do fryzjera... Jeśli o żeń szeń chodzi, to ja znam to, bo kiedyś jak przewracałam się przez własne nogi, to brałam go na wzmocnienie.., ale na mnie tak nie działało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Zeljka - a jak te Twoje włosy po odżywce za 60zł? jak sie dokładniej wczytasz w posty to stwierdzisz , ze po odzywce za te głupie 60pln Zelijce gwałtownie podnioslo sie libido i emanowalo wręcz na pozostale Kolezanki ,łącznie z niespodziewaną acz niezwykle radosna erekcją samego korzenia żen - szen. Wojtku ja nie mam libido i prosze mi tu nie wmawiac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.04.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 [Wojtku ja nie mam libido i prosze mi tu nie wmawiac.... Oooo, to zupelnie jak moi sasiedzi, para milych emerytow, tez nie mieli libida. Znajomy lekarz zapisal im wiec tabletki, tylko przez pomylke zamienili fiolki no i w rezultacie jej silnie zesztywniala noga zas jemu otworzyla sie rana sprzed II wojny swiatowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2007 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 [Wojtku ja nie mam libido i prosze mi tu nie wmawiac.... Oooo, to zupelnie jak moi sasiedzi, para milych emerytow, tez nie mieli libida. Znajomy lekarz zapisal im wiec tabletki, tylko przez pomylke zamienili fiolki no i w rezultacie jej silnie zesztywniala noga zas jemu otworzyla sie rana sprzed II wojny swiatowej. No cos Ty! To już jest tak dziwne, ze musi być prawdziwe. Masz jeszcze jakąś ciekawa historyjkę pod ręka... Nie koniecznie dotyczącą tego czegoś co ja nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.04.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Zeljka - a jak te Twoje włosy po odżywce za 60zł? jak sie dokładniej wczytasz w posty to stwierdzisz , ze po odzywce za te głupie 60pln Zelijce gwałtownie podnioslo sie libido i emanowalo wręcz na pozostale Kolezanki ,łącznie z niespodziewaną acz niezwykle radosna erekcją samego korzenia żen - szen. Wojtku ja nie mam libido i prosze mi tu nie wmawiac.... matko jedyna, jakie libido a kysz, a kysz.......... co On Ci imputuje, zbereźnik (miałam napisać intubuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.04.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Masz jeszcze jakąś ciekawa historyjkę pod ręka... Nie koniecznie dotyczącą tego czegoś co ja nie mam. Powaznieeee ??? Chcesz pogadac o siusiaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2007 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Masz jeszcze jakąś ciekawa historyjkę pod ręka... Nie koniecznie dotyczącą tego czegoś co ja nie mam. Powaznieeee ??? Chcesz pogadac o siusiaku ? A to jest ciekawe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Masz jeszcze jakąś ciekawa historyjkę pod ręka... Nie koniecznie dotyczącą tego czegoś co ja nie mam. Powaznieeee ??? Chcesz pogadac o siusiaku ? A to jest ciekawe??? Myślę, ze tak samo ciekawe jak żeń-szeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2007 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Masz jeszcze jakąś ciekawa historyjkę pod ręka... Nie koniecznie dotyczącą tego czegoś co ja nie mam. Powaznieeee ??? Chcesz pogadac o siusiaku ? A to jest ciekawe??? Myślę, ze tak samo ciekawe jak żeń-szeń W TAKIM RAZIE musze sie jeszcze wiele nauczyc. To Wy gadajcie a ja bede sluchac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 04.04.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mnie kiedyś znajoma oświeciła w tym temacie. Wchodzę do niej, patrzę - włos na krótko, nowa fryzurka, wiec mówię "Jak ci ładnie w krótkich włoskach", ale żeby wpaść w zachwyt - niebardzo. I ona mi się rozgadała, gdzie to ona u fryzjera nie była (Wawa), czego to on jej nie robił (cięcie+odżywka+uczesanie) i w ogóle same ochy i achy. I na koniec, ze prawie 300zł zapłaciła... Dla mnie trochę przesadziła Koleżanka przy okazji wyjazdu służbowego do W-wy też poszła do fryzjera, zapłaciła chyba niedużo mniej niż Twoja, ale wyglądała b.dobrze. Dodam, że dziewczyna baaardzo przeciętna z nieciekawymi włosami, niby nie było radykalnej zmiany - miała krótkie i ma krótkie... Wygląda dużo lepiej a wiem, że nie ma zwyczaju stać godzinami przed lustrem (zwłaszcza że wstaje o 5.40 ). Tak sobie myślę, że może czasem warto trochę zaszaleć i kto wie, może wezmę od niej namiary na ten salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.04.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mnie kiedyś znajoma oświeciła w tym temacie. Wchodzę do niej, patrzę - włos na krótko, nowa fryzurka, wiec mówię "Jak ci ładnie w krótkich włoskach", ale żeby wpaść w zachwyt - niebardzo. I ona mi się rozgadała, gdzie to ona u fryzjera nie była (Wawa), czego to on jej nie robił (cięcie+odżywka+uczesanie) i w ogóle same ochy i achy. I na koniec, ze prawie 300zł zapłaciła... Dla mnie trochę przesadziła Koleżanka przy okazji wyjazdu służbowego do W-wy też poszła do fryzjera, zapłaciła chyba niedużo mniej niż Twoja, ale wyglądała b.dobrze. Dodam, że dziewczyna baaardzo przeciętna z nieciekawymi włosami, niby nie było radykalnej zmiany - miała krótkie i ma krótkie... Wygląda dużo lepiej a wiem, że nie ma zwyczaju stać godzinami przed lustrem (zwłaszcza że wstaje o 5.40 ). Tak sobie myślę, że może czasem warto trochę zaszaleć i kto wie, może wezmę od niej namiary na ten salon. To ja tez poprosze ten namiar. Zaczynam oszczedzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja bym chcialam fryzjera do domu bo nie mam czasu i ochoty na jezdzenie do salonow Czy znajdzie sie moze ktos taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 czasem chadzam do "salonow" - a dzisiaj, z braku miejsca w "salonie", wstapilam do malego osiedlowego fryzjera. Zaplacilam ...17 zl ( slownie : siedemnascie ) i po zadnym salonie nie bylam taka zadowolona Niech zyja osiedlowe ! Precz z salonami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.04.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts