Maxtorka 04.04.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Doświadczyłam i salonów i osiedlowych punktów . Z różnym skutkiem . Od ponad dwóch lat korzystam z sieci Lovely Look i jestem zadowolona . Dobre farby , markowe kosmetyki do kupienia na miejscu , panie wiedzą co z nożyczkami i grzebieniem robić . Jedyny minus to brak zapisów i jak się dobrze nie trafi trzeba na swoją kolejkę poczekać A obecnie strajkuję bo zaczęłam zapuszczać włosy Ciekawe ile wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.04.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 swoją fryzjerkę mam od ponad 20 lat ....ma swój salon -dobre kosmetyki i zawsze umawiam sie przez telefon na konkretna godzinę czasem wpadnę do niej z marszu ,prosto z ulicy a ona mi włoży ręke we włosy zmierzwi gdzie trzeba i wygania mnie z dobrym słowem mówiąc ,że nic nie trzeba robić -dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.04.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ja też jak mam długie włosy, to biorę maszynkę idę do łazienki i przed lustrem mam się na kim pastwić a co najważniejsze nie muszę się umawiać acha i jeszcze za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 04.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Ja miałam do niedawna pania Paulinkę na telefon - dzwoniłam, a ona przychodziła do domu z pełną torbą różnych różności Cięła, czesała, farbowała, podpowiadala i odradzała - a ja nawet do lustra nie patrzyłąm, takie miałąm do neij zaufanie. Cenowo była bardzo atrakcyjna. Teraz się wycwaniła i otworzyła swój punkt na mieście, trochę mi nie po drodze, no i ceny trochę podniosła, ale i tak do nikogo innego nie pójdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts