jabko 18.04.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 SZOK Też tak myslicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Wielki szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.04.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dodam jeszcze kilka słów... Nie wierzyłam w to. Nadal jest to dla mnie zaskoczeniem. Byłam rok temu na Ukrainie. Autokar jechał drogą z tłucznia. Tam to dopiero nie ma dróg! Mało tego, tam nic nie ma... U nas niby lepiej ale infrastruktury nie ma żadnej. Zaplecza hotelowego też jak na lekarstwo. Zdolności organizacyjne mamy nijakie... Ale....... fajnie że mamy EURO 2012 Po tych aferach piłkarskich to może bedzie lekarstwo? Ja w każdym razie na mecze sie piszę I kibicować zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.04.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Słuchajcie no dobrze........ Dostaniemy kasę na obiekty sportowe i na drogi. Ale kto je wybuduje??? Wyobrażacie sobie jak pójdzie w górę budowlanka??? Oj coś nie zapowiada się na obniżki cen. Raczej będzie się koniunktura rozkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 18.04.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Cement pofrunie w kosmos! (Alwe i tak super, że mamy mistrzostwa.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Zdolności organizacyjne mamy nijakie... Ejze, przeciez Miss World sie udalo, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 18.04.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 I o dziwo juz Pani Zyta powiedziala,ze z rezerwy budzetowej sa juz przeznaczone pieniadze na budowe nowych obiektow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dab 18.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Tak czy tak ceny ida w gore, EURO zbyt wielkiego wplywu na to miec nie bedzie..zanim zaczna dzialac w tym temacie to bedziemy miec ceny europejskie... A tak BTW, czy wie ktos moze jak to jest z tymi stadionami we Wroclawiu? Bedzie budowany calkowicie od nowa stadion czy tylko modernizowany Olimpijski? Co media to inna wersja....to chyba powinno byc juz ustalone?? pozdr dab Ps. Juz mozecie mi zazdroscic ze bede mial meczyki u "siebie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.04.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Oj będzie się działo! Cheba nie będzie już czasu na budowę naszych chałup! . No to aby do Mistrzostw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.04.2007 04:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 hmmm Nie wiem czy CHF i EUR nie stanieje. Czyli nic tylko spłacać kredyt i sie cieszyć. Trzeba szybko do końca transze wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 19.04.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 To się zrobi rejwach w biznesie - tak na oko to ze 300 hoteli potrzeba na dzień dobry. Mam nadzieję, że budowa autostrad przyspieszy. Ciekawe co z tą Ukrainą - skąd wezmą forsę a może ich przyjmą do UE w trybie przyspieszonym ? tam to jest ugór dopiero Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ale sie wstydu najemy, przyjdzie rok 2012 a tu nic nie zrobione... sceptyczka jestem, wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 19.04.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ale sie wstydu najemy, przyjdzie rok 2012 a tu nic nie zrobione... sceptyczka jestem, wiem... Przynajmniej będą dwa razy: pierwszy i ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 19.04.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Kasa kasa,a czy ktos sie zastanawial kim to chca wybudowac?Chinczycy maja nam budowac autostrady(tak slysalem),wiec moze niech zaprosza ich drugie tyle do obiektow sportowych ,hoteli....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dab 19.04.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 To się zrobi rejwach w biznesie - tak na oko to ze 300 hoteli potrzeba na dzień dobry. Mam nadzieję, że budowa autostrad przyspieszy. Ciekawe co z tą Ukrainą - skąd wezmą forsę a może ich przyjmą do UE w trybie przyspieszonym ? tam to jest ugór dopiero Pozdrawiam O ich kase to bym sie najmniej martwil. Maja wielu swoich lokalnych roponosnych krezusow wiec sa zabezpieczeni - np. taki Abramowicz..sam jeden kupuje naszego Kulczyka i jeszcze kilku z polskiego TOP 10 Gorzej ze przez te zamieszki moga miec klopoty z odpaleniem przygotowan...aprowadzenie porzadku w kraju jest wazniejsze coby nie bylo od mistrzostw... ale badzmy dobrej nadziei A jak nie to sami je zrobimy ...Krakow, Chorzow i Kielce juz czuja sie niedopieszczeni i chetnie przygotuja swoje stadiony pozdr dab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.04.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Gdybym mial w planach budowe domu to bym sie zalamal przez to EURO. No ale nie mam , wiec ciesze sie bardzo Szkoda tylko , ze w Krakowie nie beda grac Dab na Ukrainie nie ma ropy ( no moze troszke kolo Lwowa , dawne polskie zaglebie roponosne) , nie ma wiec roponosnych krezusow. Kilku , kilkunastych bajecznie bogatych oilgarchow jest , ale oni czerpia zyski z innych branzy. A Abramowicz to po pierwsze Rosjanin , a po drugie dawno juz z Rosji uciekl [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.04.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ukraina to piękny kraj.Jak tylko się zrobi normalnie z przejazdem to pojadę tam na wakacje.W morzu Azowskim ryby można łapać gołymi rękami, a wypór wody jest taki,że można się na wodzie opalać.Nie wiem jak,ale mam nadzieję że wszyscy na tym zarobimy.Żeby tylko za dużo pieniędzy nie rozkradli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 20.04.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Podobno na Ukrainie mało kto się ucieszył z decyzji UEFA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Może Ukraina to i piękny kraj ale... zatrzymał się w latach siedemdziesiątych z rozwojem Wszsytko zniszczone. Zabytki odnowione opatrywane są zazwyczaj tabliczkami np. "ufundowała polonia..." "fundator Orlen..." itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ... że o reglamentacji wody we Lwowie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts