Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MISTRZOSTWA W POLSCE

jabko

Recommended Posts

Dodam jeszcze kilka słów... Nie wierzyłam w to. Nadal jest to dla mnie zaskoczeniem. Byłam rok temu na Ukrainie. Autokar jechał drogą z tłucznia. Tam to dopiero nie ma dróg! Mało tego, tam nic nie ma... :( U nas niby lepiej ale infrastruktury nie ma żadnej. Zaplecza hotelowego też jak na lekarstwo. Zdolności organizacyjne mamy nijakie... :-?

Ale....... fajnie że mamy EURO 2012 :lol: Po tych aferach piłkarskich to może bedzie lekarstwo? Ja w każdym razie na mecze sie piszę :lol: :lol: :lol: I kibicować zamierzam :wink: :lol:

Tak czy tak ceny ida w gore, EURO zbyt wielkiego wplywu na to miec nie bedzie..zanim zaczna dzialac w tym temacie to bedziemy miec ceny europejskie...

A tak BTW, czy wie ktos moze jak to jest z tymi stadionami we Wroclawiu? Bedzie budowany calkowicie od nowa stadion czy tylko modernizowany Olimpijski? Co media to inna wersja....to chyba powinno byc juz ustalone??

pozdr

dab

Ps. Juz mozecie mi zazdroscic ze bede mial meczyki u "siebie" :p 8)

To się zrobi rejwach w biznesie - tak na oko to ze 300 hoteli potrzeba na dzień dobry.

Mam nadzieję, że budowa autostrad przyspieszy. Ciekawe co z tą Ukrainą - skąd wezmą forsę a może ich przyjmą do UE w trybie przyspieszonym ?

tam to jest ugór dopiero :oops:

Pozdrawiam

O ich kase to bym sie najmniej martwil. Maja wielu swoich lokalnych roponosnych krezusow wiec sa zabezpieczeni - np. taki Abramowicz..sam jeden kupuje naszego Kulczyka i jeszcze kilku z polskiego TOP 10

Gorzej ze przez te zamieszki moga miec klopoty z odpaleniem przygotowan...aprowadzenie porzadku w kraju jest wazniejsze coby nie bylo od mistrzostw...

ale badzmy dobrej nadziei :D

A jak nie to sami je zrobimy :lol: ...Krakow, Chorzow i Kielce juz czuja sie niedopieszczeni i chetnie przygotuja swoje stadiony :p

pozdr

dab

Gdybym mial w planach budowe domu to bym sie zalamal przez to EURO.

No ale nie mam , wiec ciesze sie bardzo :D :D :D :D :D

Szkoda tylko , ze w Krakowie nie beda grac :(

Dab na Ukrainie nie ma ropy ( no moze troszke kolo Lwowa , dawne polskie zaglebie roponosne) , nie ma wiec roponosnych krezusow.

Kilku , kilkunastych bajecznie bogatych oilgarchow jest , ale oni czerpia zyski z innych branzy. A Abramowicz to po pierwsze Rosjanin , a po drugie dawno juz z Rosji uciekl :wink: [/b]

Ukraina to piękny kraj.

Jak tylko się zrobi normalnie z przejazdem to pojadę tam na wakacje.

W morzu Azowskim ryby można łapać gołymi rękami, a wypór wody jest taki,że można się na wodzie opalać.

Nie wiem jak,ale mam nadzieję że wszyscy na tym zarobimy.

Żeby tylko za dużo pieniędzy nie rozkradli.