agnes7 29.04.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam, Pare dni temu zauważyłam w domu malutkie pajączki. Mają czerwone nózki i brazowy tułow. Poruszaja sie bardzo szybko mimo ze sa rozmiarów dosłownie kropeczki. Łażą wszedzie, po scianach meblach, najwiecej w okolicach okna, stad wniosek ze przylazły z dworu. Wyglądają cos ala przędziorek, ale to chyba cos innego. Jesli ktos wie co to za robale i jak je wytepic by calkiem nie rozlazły sie po domu. fot.http://zapodaj.net/7bfc32b3615c.jpg.html http://zapodaj.net/28a07a1925ac.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.04.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 agnes - może byś tak użyła wyszukiwarki :/Łączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes7 29.04.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Czasem nie wszystko jest w wyszukiwarce i gdybym znalazla odpowiedz to bym tu nie pisala, chyba to logiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 jakoś nie miałam problemów ze znalezieniem wątku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Poczytaj kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaneta1310 04.04.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 witam....co z tymi robaczkami? Niestety także się ich "dorobiłam". Jak się ich pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pak1976 01.05.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 witammam taki sam problem z tymi pajączkami, jeżeli udało sieje usunąć to proszę o rade jak sie ich pozbyć.z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 01.05.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 witam mam taki sam problem z tymi pajączkami, jeżeli udało sieje usunąć to proszę o rade jak sie ich pozbyć. z góry dziękuje To przędziorek ze względu na słabą zimę namnożyły się niemiłosiernie jest na to środek dostępny we wszystkich większych sklepach ogrodniczych i marketach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redshoe 30.05.2016 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 (edytowane) dzień dobry, wiem że to nieodpowiedni temat ale również borykam się z tymi malutkimi czerwonymi pajączkami!!! i nie mogę nigdzie już znaleźć pomocy ! Problem w tym że zaległy mi się chyba...we wnętrzu komputera! Mam bardzo starego laptopa po cioci, która pożyczyła mi go na czas pisania pracy dyplomowej: w zimie było ok ale teraz w maju zauważyłam całe ich chordy biegające mi po klawiaturze i stole w bibliotece! Myślałam że to może w bibliotece się zalęgły ale w domu też zaczęły wychodzić....czy ktoś wie czy to możliwe żeby tam było ich źródło? jak się można ich pozbyć? co to w ogóle za gatunek? proszę o pomoc bo nie mam pojęcia jak z nimi walczyć! komputera nie ma sensu oddawać do naprawy lub czyszczenia, bo to naprawdę przedpotopowy model...czy ktoś ma pomysł jak temu zaradzić? ps. to takie malutkie czerwone robaczki wyglądające jak pajączki. Jak się je rozgniecie zostaje czerwony, spory ślad. one chyba GRYZĄ Edytowane 30 Maja 2016 przez Redshoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts