Eugeniusz_ 12.04.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam, Zachwycona jestem drzwiami wejściowymi, kostką i schodami GRATULACJE ! A gdzie można kupić te płytki garnitowe TIGER SKIN, i jak z użytkowaniem zimą ? I czy ma z matę grzewczą pod spodem ? Dziękuję czuję się zawstydzony :) granit wstępnie kupowałem w OBI ale juz nie mają, długie poszukiwania zaowocowały znalezieniem po warszawą zakład kamieniarski, jeżeli jesteś zainteresowana pogrzebie :( :) gdzieś pewnie zachowały sie namiary :), podest nie jest ogrzewany, pozamiatanie przed ubiciem butami wystarcza :), w zimie baaardzo praktyczny, zero poślizgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.04.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Piękny dom. Gratuluję! dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.06.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 http://img593.imageshack.us/img593/286/79c906d2694e.jpg Proponuję zaznaczyć i wyróżnić wejście do domu, sadząc po obu stronach ścieżki dwa strzyżone bukszpany lub cisy. Po prawej stronie jest doskonałe miejsce na dużą donicę z krzewem w kształcie stożka lub spirali podsadzonym np. zimozieloną trzmieliną Fortune'a. Podobną trzmieliną można urozmaicić kolorystycznie rabatę z karłowym świerkiem po prawej. Wiem, że kostka jest droga, ale w przyszłości można byłoby podest przed wejściem także otoczyć kostką (czerwona kreska), co ułatwi dokaszanie trawy przy podeście (będzie można wjechać kołem kosiarki na kostkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.09.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 i ile czasu mnie tutaj nie było :) co do roślin raczej poszliśmy w innym kierunku, kiedy powstał post już wszystko było, płytki połozoen na podeście, a fakt można było otoczyć kostką, nie pomyśłałem, moze kiedyś w wolnej chwili tp zrobię ale będę musiał przerobić nawadnianie :( dziekuje za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts