aura 21.04.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Hej.ja tak bardziej posiedzę w temacie zwierzątkowym bo dom dopiero w planach ,mieszkam na wsi w Koszalińskim,hoduje charty polskie,a ze mną mieszka trochę psiaków i parę osob. WITAM całe forumowe towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Wiataj, witaj .., wsrod nas Muratorowcow!!! Zaraz froschka przyleci ..., a moze zdaze przed nia Cie pozdrowic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 witaj , witaj aura zelijka ....szybka jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Cześć aura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.04.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Hej.ja tak bardziej posiedzę w temacie zwierzątkowym bo dom dopiero w planach ,mieszkam na wsi w Koszalińskim,hoduje charty polskie,a ze mną mieszka trochę psiaków i parę osob. Witaj aura Będziem tam pasować jak nic to kiedy impreza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aura 24.04.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzięki za miłe witaśki impreza?hm....no....jak by tu.....bardzo chetnie ale jest małe ale....najpierw mam impreze w kojcu z maluszkami oj bedzie sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts