JoShi 23.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 W sklepie spożywczym czytam napis "PODŁUDZIE" A w butiku widziałam kartkę: sukenka na przyjmanki. Ktoś zgadnie co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ukasz (Łukasz), okieć (łokieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 23.04.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Z jednego z forów poświęconych sieciom radiowym:/.../ na dachu stoji wysoki masz /.../(oczywiście chodzi o maszt - antenowy)/.../ z czego masz masz ? /.../ (oczywiście odpowiedź: "z leroja")A już plagą są urzytkownicy, udeżenia, śróby.Z innej beczki: dziś widziałem fajną tablicę na zakładzie kosmetycznym, na której było m.in. "pedikjur". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 23.04.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Prawdziwa kopalnią "nowych" form pisowni jest allegro i wpisy typu "kombinezon przeciwhemiczny" albo "Fort Transit" etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 23.04.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 A^ka (Anka), żeby to usłyszeć trzeba uchylić usta, położyć język na dolnych zębach i powiedzieć Anka (wypowiedzieć bez udziału języka) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.04.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 A^ka (wypowiedzieć bez udziału języka) O żeby Cię... ale umiałeś to opisać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 23.04.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.04.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 sie stało sie , sie zrobiło sie, a to akurat ja pisałam w "dochodzą do końca" sie nabijając sie z Kononowicza nie zauważyłam, żeby ktoś tak na poważnie pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Pisanie "inaczej" znaczy: "jestem gupi pisze jak mi pasi" Błędy popełniają wszyscy, czasami przepraszają czasami nie. To jest do wybaczenia . Jak ktoś "powiada" że nnie ma polskiej czcionki z dostępem do "netu" to DNO. Krzywdzisz takim stwierdzeniem wiele osób. Sama miałam długi czas szwedzki komp, znam osoby z niemieckimi. Nie każdy jest takim geniuszem komputerowym, aby przełączyć układ klawiatury na polski programisty (dla jasności, jestem po informatyce) i pisać polską czcionką. Chyba zbyt łatwo oceniasz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Pisanie "inaczej" znaczy: "jestem gupi pisze jak mi pasi" Błędy popełniają wszyscy, czasami przepraszają czasami nie. To jest do wybaczenia . Jak ktoś "powiada" że nnie ma polskiej czcionki z dostępem do "netu" to DNO. Krzywdzisz takim stwierdzeniem wiele osób. Sama miałam długi czas szwedzki komp, znam osoby z niemieckimi. Nie każdy jest takim geniuszem komputerowym, aby przełączyć układ klawiatury na polski programisty (dla jasności, jestem po informatyce) i pisać polską czcionką. Chyba zbyt łatwo oceniasz. Pozdrawiam. czesto pisze z Niemiec , na niemieckiej klawiaturze oczywiscie jest dla uciazliwe ciagle przelaczanie . pisze po niem., w miedzyczasie wpadam na chwile na forum nie zauwazylam , zebym komus sprawiala wielka przykrosc brakiem polskiej czcionki jesli jest inaczej to bardzo przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.04.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Frosch Ja, ja poczułam się dotknięta do żywego To był ból nie do zniesienia, cieżko mi było z tym żyć A już jak mi napisałaś na priv bez polskich znaków, to jakbym dostała policzek, wtedy miarka się przebrała Dobrze, że zrzuciłam z siebie ten ciężar-brzemię Nie wiem, czy kiedyś Ci wybaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.04.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ... czesto pisze z Niemiec , na niemieckiej klawiaturze oczywiscie jest dla uciazliwe ciagle przelaczanie . pisze po niem., w miedzyczasie wpadam na chwile na forum nie zauwazylam , zebym komus sprawiala wielka przykrosc brakiem polskiej czcionki jesli jest inaczej to bardzo przepraszam oj będziesz musiała mnie nieźle przeprosić na basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 kulka , jabko .......tak strasznie mi przykro ...ze wstydu chyba juz nic wiecej nie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.04.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 czesto pisze z Niemiec , na niemieckiej klawiaturze oczywiscie jest dla uciazliwe ciagle przelaczanie . A nie wystarczy ctrl+shift? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 czesto pisze z Niemiec , na niemieckiej klawiaturze oczywiscie jest dla uciazliwe ciagle przelaczanie . A nie wystarczy ctrl+shift? powiem ci w czwartek dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.04.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Kszestny wojek Hendryk ma jeszcze w garazu srenke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Kszestny wojek Hendryk ma jeszcze w garazu srenke. krzestny to Edmund i ma Trampka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 25.04.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 piose^ka, sa^ki, skaka^ka, Da^ka, fira^ka. czeszczy, dajpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 26.04.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Nie uzywam polskich liter Nie dlaetgo ze ich nie mam u siebie na klawiaturze tylko niestety - z lenistwa i przyzwyczajenia. Szybciej pisze (lenistwo) , mam problem z pisaniem z ą ę ź itp. (przyzwyczajenie ) I pomimo słuszności apelu - chyba zostane przy swoich nawykach (moze i złych) Mnie bardzo denerwuja straszliwe błedy ortograficzne typu "łóho" chyba chodziło o łóżko a moze ucho???? ale tez nie apeluje o włączenie sprawdzacza pisowni - po prostu nie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 26.04.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Last Rico nie rozśmieszaj mnie! dętysta, weteryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts