wiolasz 06.05.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Co do kanap to mamy podobny gust bo ja już wcześniej wybrałam jasną kanapę magnus tej drugiej nie moge znaleźć. co do ceny drzwi, to trzeba się takich spodziewać. Im ładniejsze drzwi tym droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 06.05.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Co do kanap to mamy podobny gust bo ja już wcześniej wybrałam jasną kanapę magnus tej drugiej nie moge znaleźć. jest w kolekcji residence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Danap dzieki za linka do kanap. Mam ten sklep pod nosem w sumie , a nie wiedzialam , ze takie fajne rzeczy maja. Nie Wiesz czasem jak ceny ? Mniej wiecej bym chciala wiedziec , nim sie wybiore minie troche czasu Podobaja mi sie laczenia skory z materialami Jak tam ranny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 06.05.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Dzięki za info - faktycznie piekne drzwi mają ale, kurcze, chyba za mały otwór zostawiałam bo 120x220, a chciałam takie z naświetleniem bocznym drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 06.05.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Nie Wiesz czasem jak ceny ? Mniej wiecej bym chciala wiedziec , nim sie wybiore minie troche czasu Podobaja mi sie laczenia skory z materialami ceny wydaja mi sie przyzwoite, bo kanapa którą oglądalismy składała się z 3+3+2+ogromna pufa ok 5000 (pokrycie z materiału) a druga tzn lobby 3+2+takie długie coś zwane atamaną ok 6000 fajne to to bo mozna dowolnie sobie złożyć zestaw Jak tam ranny? kość na szczęście cała. Ciął drzewo i zapatrzył się na pliszkę tak podobno nazywa się ten ptaszek który zamieszkał w naszych deskach i jak mówi poczuł tylko wiatr dostał zastrzyk przeciw teżcowy, antybiotyk i 4 szwy i chyba boli bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 06.05.2007 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Dzięki za info - faktycznie piekne drzwi mają ale, kurcze, chyba za mały otwór zostawiałam bo 120x220, a chciałam takie z naświetleniem bocznym drzwi pan w sklepie dzisiaj nam tłumaczył że aby ta mała część była otwierana to musi mieć conajmniej 40cm- więc rzeczywiście trochę mało zostawiliście, ale moze zrobicie takie z nieotwieraną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 To wspolczuje , ranny facet jest ponoc gorszy od dziecka Dzieki za ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 06.05.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 To wspolczuje , ranny facet jest ponoc gorszy od dziecka spoko on nie z tych, zgrywa twardziela nawet na pogotowie nie chciał jechac jak już się zgodził to tylko pod warunkiem że sam poprowadzi i był zbulwersowany ze taki duży opatrunek mu założyli, bo przecież plasterek by wystarczył. gdyby to był mój T wtedy wyrazy współczucia byłyby porządane i na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.05.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 ech tylko pozazdrościć tempa budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violetta_01 06.05.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 A gdzie można kupić takie buciki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violetta_01 06.05.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 A gdzie można kupić takie buciki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 07.05.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A gdzie można kupić takie buciki? ja kupiłam swoje kalosze na allegro, ale widziałam również w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.05.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 podoba mi się u Ciebie ,będe się wpraszać co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 09.05.2007 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 podoba mi się u Ciebie ,będe się wpraszać co jakiś czas zapraszam nie ukrywam że strasznie się cieszę jak ktoś mnie odwiedza -równiez wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.05.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 danap cudnie! Tempo robót też imponujące. Ale największe wrażenie zrobiły na mnie drzwi - super! Ciekawa jestem jak będą wyglądały te Twoje - "palisandrowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamalinowska 10.05.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Pieknie idzie robota .Tak trzymajDrzwi pierwsza klasa.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 12.05.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Tempo robót też imponujące. Pieknie idzie robota . dzięki, za dobre słowa, mnie się wydaje że stoi w miejscu -robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 super postępy ja też się zachwycałam drucikami na stropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 16.06.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 bardzo fajna lazienka na gorze! a co to za wanna? wybralas juz jakas konkretna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 17.06.2007 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 a co to za wanna? wybralas juz jakas konkretna? wanna z firmy poolspa seria roma. Juz na nas czeka w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts