Elfir 24.03.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 (edytowane) Ja celowo mam garderobę bez okna. Światło słoneczne powoduje płowienie ubrań i konieczne jest wstawienie do garderoby zamykanych szaf.A nie po to robię garderobę, by wstawiać do niej szafy. Szafy to mogę mieć bez garderoby. W garderobie ubrania wiszą "na widoku" (system elfa) - żebym od razu widziała co mam.Oczywiście garderoba ma system wentylacji mechanicznej. Edytowane 24 Marca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arztin 24.03.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 w naszej garderobie połączonej z sypialnią, odzzielonej od sypialni drzwiami, zaprojektowane mamy okno typu balkonowego o wymiarach 865 x 2295, Powody: - wiecej naturalnego światła, - możliwość przewietrzenia, swieże powietrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts