jurg 25.08.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Stałe w domu (50 zeta/mies.), stałe w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.09.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 j.w. u jurga - stałe w domu (50zł/mc) i stałe w pracy...ale tylko w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 19.09.2003 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 dom - jestem 4 osobą z neostradą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 06.10.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 A ja w domku, ale jestem biedny miś polarny, bo chociaż mam domek raptem 8 km od centrum Poznania, to tepsa założyła mi telefon radiowy (czuję się conajmniej jak australijka), i ściągam dane w zatrważającym tempie 16 800 bps!!!! Dlatego nie będzie mi dane obejrzenie np. zdjęć Waszych domków Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 06.10.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 dom - jestem 4 osobą z neostradą No to ja jestem piata dawniej mielismy kabel osiedlowy, ale neostrada okazala sie o niebo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 06.10.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 W pracy stałe, ale mniej korzystam, bo muszę pracować W domu SDI i z przyjemnością oraz bez wyrzutów sumienia siedzę ile chcę. W miedzyczasie obiadek się gotuje, przyszedł był listonosz, pranko się pierze, sunia śpi - właśnie weszła w fazę REM i przebiera łapami, a ja kawusię popijam z Muratorowego kubka i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2003 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 W domu - stałe [96,- PLN/mies. ] Ale łącze współdzielone, więc jak siedzi dużo ludków, to chodzi kiepsko... Jak mnie TELEKOMPROMITACJA POLSKA SA [sukinsyny Aroganci ] podłączą, to może zmienimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorówkaG 08.10.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 z pracy (dla przyjemności) i z domu (w poszukiwaniu rozwiązań problemów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula75 08.10.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Mam pytanie do niewielkiej grupy posiadaczy neostrady, czy mają ją "na własność", czy może współdzielą np. z sąsiadami? Wiem o klauzuli w umowie zakazującej współdzielenia - wredna TPSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 08.10.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 ... i na dodatek - Paula75 - będą to sprawdzać tzn. czy przypadkiem nie jest dzielony - mają już specjalnych do tego ludzi - to niestety pewna wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 08.10.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 My mamy na wlasnosc, ale nikt ci nie zabroni zdalnego podlaczenia (specjalna karta) np laptopa, ktory raz w domu jest, a raz "idzie do biura". Wtedy jako pierwsze (a dla tepsy pierwsze i ostatnie) urzadzenie podlaczany jest router. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula75 09.10.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 George a jak oni chcą to sprawdzać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 09.10.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 George a jak oni chcą to sprawdzać?? Dużo informacji na ten temat znajdziesz na największym w Polsce forum na temat amatorskich sieci LAN oraz WLAN . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula75 09.10.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 HenoK dziękuje bardzo za informację, chociaż po pobieżnym zapoznaniu się z podanym forum troszkę się zasmuciłam i jeszcze bardziej nie cierpię tepsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.10.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Jestem nieszczęśliwą posiadaczką modemu w domu.Staram się ograniczać ale i tak rachunki to mnin.400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 09.10.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 W pracy stałe łącze w domu (na razie bo wynajęty) modem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 09.10.2003 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 rachunki to mnin.400 zł Kasiorku, jak ty to robisz???? Moze to caly rachunek za telefon? Przeciez nawet w Tepsie mozna miec abonament na kilkadziesiat godzin polaczenia (liczone z dokladnoscia do sekundy!) za mniejsze pieniadze! Rozejrzyj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.10.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 rachunki to mnin.400 zł Kasiorku, jak ty to robisz???? Moze to caly rachunek za telefon? Przeciez nawet w Tepsie mozna miec abonament na kilkadziesiat godzin polaczenia (liczone z dokladnoscia do sekundy!) za mniejsze pieniadze! Rozejrzyj sie! Niestety na razie wynajmujemy mieszkanie , właściciel nie był chętny do założenia internetu w inny sposób. A rachunek to właściwie internet + abonament telefoniczny.z stacjonarnego telefonu praktycznie nie dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 17.10.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 CZeść. Ponieważ właśnie złorzeczymy zbiorowo na w/w, to jestem świeżutko po przejściach z tąże. Tydzień temu znikł sygnał w telefonie, a więc i w modemie. Ponieważ nie mieszkamy w centrum cywilizacji, to ten telefon jest nam naprawdę do życia potrzebny (wiemy, ile kosztują rozmowy komórkowe). Natychmiast złożyliśmy reklamację, i dość szybko usiłował skontaktować się z nami Pan Naprawiacz Nadajników Dla Telefonów Radiowych. Ponieważ przeważnie nas nie było, to Pan NNDTR postanowił poszukać przyczyny bez zaglądania do odbiornika. I...znalazł w ....Centrali. Okazało się, że mamy DŁUG!!!!!?????? i odcięto nam za karę telefon (nie dość, że niesłusznie, to jeszcze bez gry wstępnej i obustronnie) Gdy skontaktowaliśmy się w końcu z Błękitną Linią (tzn, gdy Czubówna przestała ględzić jak nakręcona, i odezwał się w końcu ktoś prawdziwy) dowiedzieliśmy się, że nie mamy długu. Więc o co chodzi???? Do akcji wkroczył znowu Pan NNDTR (bo mnie lubił, a reszta jego firmy miała nas dokładnie TAM), i dowiedział się, że zamówiliśmy sobie blokadę telefonu (że niby wyjeżdżamy i po co nam telefon...) takie właśnie mieliśmy oczy po tej wiadomości. Ponieważ nikt nie wiedział, dokąd możemy zwrócić się po odblokowanie, tkwiliśmy w tym stanie do dzisiaj, aż Pan NNDTR zadzwonił rano i orzekł, że zrobił coś jakiejś pani, i blokada puściła. Pochwaliłam go, że musiał być w tym dobry, skoro tak skutecznie. Zapytał, czy mąż w domu... Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 29.10.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Stałe łącze w pracy i modem w wynajmowanym mieszkaniu. We własnej chałupie chciałbym mieć neostradę, ale nie wiem czy wyrobię finansowo, a tepsa udostępni tę usługę na naszej pampie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts