Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dostęp do internetu

Ciekaw jestem w jaki sposób korzystacie z Internetu ?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ciekaw jestem w jaki sposób korzystacie z Internetu ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 113
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Odp.:

Tylko w domu (modem :( :evil: :x :( :evil: :x - to było o tepsie)

Neostrada. DSI i ISDN - brak możliwości technicznych, a i jeszcze Aster City - a mieszkam prawie centrum W-wy (Grochów)

W pracy - pracuję.

Nie wiem jak Wy to robicie, że macie czas na forumowanie w robocie.

Może dlatego, że ja niem mam szefa nad sobą. :D

• 3 weeks później...
  • 2 months później...

Jolana, no nie narzekaj, że w Dialogu drogo. Gdy królowała tylko "telekomuna" wszyscy się domagali, by dostęp do internetu przez telefon kosztował chociaż tyle co w stanach, czyli 20-30$ miesięcznie. No i tak mniej więcej jest w Dialogu. Pewnie, że na polskie kieszenie to nie zawsze bułka z masłem. My przez parę lat korzystaliśmy z DialNetu i uważamy, że to jak na nasz rynek bardzo dobra oferta.

A teraz zmieniliśmy lokal. Wciąż jeszcze niestety nie na nasz domek. I Dialogu tu nie ma. Ale poradziliśmy sobie i teraz jesteśmy wreszcie mobilni :-) Mamy taniutko (50pln/m-c) dostęp przez GPRS w Idea. Działa dość sprawnie i w domu i w podróży i na urlopie. Demon szybkości to wprawdzie nie jest (ciut wolniej niż przez kablowy telefon). Można by to przyśpieszyć dołączając łącze satelitarne z Onetu, ale na razie nam się nie chce z talerzami walczyć, do Forum i poczty jakoś wystarcza. U siebie w domku pewnie bardziej poszalejemy. Rozwiązaniem są też w niektórych miejscach radiowe łącza oferowane przez firmy typu Tele2.

pozdrawiam

Robert