Tedii 23.04.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Wiem,wiem, wolne dni to okazja żeby trochę pobudować.Ale może da się wygospodarować 2 a w porywach 3 dni i wyskoczyć gdzieś?Myślę o górkach.Chętnie powtórzył bym Słowacki Raj.Beskidy i Tatry odpadają,będzie tłok.Karkonosze są ładne i mniej zdeptane.Albo przejechać się do Pragi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Pragę polecam. Byliśmy rok temu. Mnie czeka "glebogryzałkowanie", kucie bruzd w ścianach na rury i parę innych miłych rzeczy. Może będzie jakiś grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 24.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A ja polecam Lwów, piękne miasto i tak jakoś jakby czas się zatrzymał i ludzie tacy jeszcze serdeczni. Ech... nie ma jak Lwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 24.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A my bierzemy wędki, namiot i jedziemy na Mazury na karpie. Czas rozpocząć sezon. Pomarzniemy w nocy, pomokniemy w dzień ale za to cisza, ptaki i lasy. No i naładowane akumulatory. 7 maja wchodzi wykończeniówka więc będzie nam to potrzebne.Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 24.04.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A ja...... poniedziałek - do pracy, środa- do pracy, piątek- do pracy. Nawet urlopu nie moge wziąć, bo właśnie na nim przebywam, ale też muszę popracować . Bawcie się dobrze.... Polecam Beskid Śląski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.04.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A ja polecam Lwów, piękne miasto i tak jakoś jakby czas się zatrzymał i ludzie tacy jeszcze serdeczni. Ech... nie ma jak Lwów Nieśmiało o tym myślimy narazie to jeszcze nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.04.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A ja...... poniedziałek - do pracy, środa- do pracy, piątek- do pracy. .... Mam to samo... Na dodatek w sobotę tez pracuję A w pozostałe dni bede na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.04.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 moj maz w piatek, sobote i niedziele pracuje... w poniedzialek wybieramy sie do tesciowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 24.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A ja polecam Lwów, piękne miasto i tak jakoś jakby czas się zatrzymał i ludzie tacy jeszcze serdeczni. Ech... nie ma jak Lwów i ja o tym myślałam, aż do momentu, gdy stwierdziłam, że nie moge odnaleźć paszportów po ostatniej wyprawie... a może ich nie potrzebuje jadąc na Ukrainę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 24.04.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 A my na cały tydzień jedziemy do Władysławowa. Tego nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.04.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 moj maz w piatek, sobote i niedziele pracuje... w poniedzialek wybieramy sie do tesciowej... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 24.04.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 My z naszymi synkami maniakami pociągów jedziemy do Żnina i Wenecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 24.04.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ludzie myslicie o wyjazdach a po budowie wiecie jak to jest im wiecej planujesz tym bardziej nic z tego nie wychodzi Najlepiej jechac na spontana albo zorganizowac mala imprezke w domu dla starych znajomych... albo najlepsza rozrywka jaka znaja faceci... piwko i koszenie trawy w przerwie miedzy meczami pileczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 24.04.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Lwów piękny.Podjechaliśmy pod pusty hotel,pytamy o miejsca a pani w recepcji: niet swabodnej komnaty.Ale możemy spać u babuszki. I tak wylądowaliśmy u babuszki w mieszkaniu w centrum Lwowa.Nocleg był za grosze i jeszcze nam śniadanie zrobiła. Myślę czy nie zorganizować spotkania w grupie budujących.Może po robocie mieliby ochotę na spotkanie "na żywo" i wymianę doświadczeń przy grilu i piwku. Skoczę do "Grup budowlanych" i zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 25.04.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Praga - piekna, ale tez tłoczna Lwów - również ale polecam Bratysławę - bardzo ladna - moze nie tak jak Praga ale mniej ludzi, ceny fajne ja mam długi weekend, za to moja druga polowka nie ma, wiec zostaniemy w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 25.04.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Jedziemy ze znajomymi na 4 dni na Kaszuby. Za tydzień będziemy wędkować, albo grilować, albo grać w bule... albo będzie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.04.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Lwów... ciekawy pomysł ...można tam spokojnie pojechać samochodem??jak z hotelami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 29.04.2007 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Jak ja jechałem (dość dawno) to ludzie koczowali w kolejce na granicy ok. 3 dni.Teraz jest łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.04.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 a może ktoś wie jak jest teraz??granicę przekraczałabym w Hrebennem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekeko 14.08.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 na długi weekend polecam wyjazd do egiptu my bylismy w tym roku z Alfa w Egipcie i bylo naprawde ok ciepło pogoda niczym nie zasoczy mozna sie popluskac poopala:) gitara:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts