gandalfaj 25.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam, Poniewaz w salonie bede mial okna do podlogi nie bardzo mam miejsce na grzejniki plytowe. Zastanawiam sie nad grzejnikiem podlogowym. Czy ktos ma doswiadczenia z takim grzejnikiem. Jak wyglada np. konserwacja takiego grzejnika ? Jakie sa plusy a jakie minusy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 25.04.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=100003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gandalfaj 26.04.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Dziekuje za odpowiedz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 27.04.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Czyszczenie wewnatrz jest mocno utrudnione.Na zeberkach od dolu [oraz miedzy nimi] osiada kurz ,ktory trudno usunac .Jest to konwektor i dziala na zasadzie zaciagania powietrza z gory,ktore przechodzi przez zeberka i zostawia tam wszystko.Ostatnio musielismy wymontowac element grzewczy[okazalo sie ,ze jest zle zamontowany] i od spodu miedzy zeberkami byla nawet siersc mojej suczki.Tylko umycie pod prysznicem dokladnie usunelo zanieczyszczenia.Na lato zakryje sie ten otwor drewnianymi klepkami na styk bo z koleji pies i inni wnosza piach z ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 27.04.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Po sezonie grzewczym, problem zanieczyszczania kanału grzewczego załatwia podest pełny, wstawiany w miejsce ażurowego.Można go wypełnić materiałem pokrywającym resztę posadzki z zachowaniem również rysunku kontynuacji posadzki.Najlepiej, gdy podczas krycia posadzki, kryjemy niejako całość a wycięty pod kanał fragment wklejamy do podestu posezonowego pełnego. W kanale na gruncie, można ponadto wykonać odwodnienie i cały kanał wraz z wymiennikiem przepłukiwać od czasu do czasu wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 27.04.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Zwykły grzejnik można umieścić obok drzwi tarasowych. Tanie rozwiązanie, u mnie się sprawdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts