Patrycja 07.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Impregnowaliśmy wszystko jak leci (i satynowy i polerowany). Ciekawe, bo nigdy nie sądziłam, że impregnacja gresu może wpływać na smugi. Potwierdzam, że smugi są i przychylam się do zdania tuuski1, że wypadałoby gres polerować na sucho. Plam nie ma żadnych po niczym, a naprawdę nie oszczędzamy siebie i gresu (tak jak pisałam kawa, cola i sałatka z czerwonych buraków śladów po sobie nie pozostawiły). Niestety fugi z jasnoszarych zrobiły się nieco ciemniejsze (pomimo dwukrotnej impregnacji Sopro ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.05.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Na moim gresie polerowanym nie pozostają żadne smugi. Przecieram na mokro szmatką i gotowe. Nie trzeba polerować na sucho. Przyznam szczerze, że nie wiem czy był on impregnowany Tzw. fachowcy nic nie mówili podczas kładzenia, a może zaimpregnowali, a ja o tym nie wiem........... w każdym bądź razie po roku użytkowania żadnych plam nie stwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 08.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Myślę Kuleczko ,że gbyby impregnowali to napewno by sie pochwalili- to przecież dodatkowa praca (tzn pieniadze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Myślę Kuleczko ,że gbyby impregnowali to napewno by sie pochwalili- to przecież dodatkowa praca (tzn pieniadze). chyba rzeczywiście nie był impregnowany po pierwsze smug nie ma, a po impregnacji często trudniej umyć taki gres bez smug poza tym,choć nie mogłam na panów narzekać, to nie podejrzewam ich o tak daleko posunięty altruizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts