Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dziennik budowy-komentarze

Recommended Posts

andzik

Chcialam doniesc , ze wylicytwana kielbasa znajduje sie w moim posiadaniu , nawet nie jestem pewna czy wiem kto ja wylicytwal.

Wiem za to na pewno , ze jest bardzo dobra :D

Dziekuje wiec temu komus kto ja zostawil :wink:

Szkoda , ze gdzies zniknelyscie z Magi :-? , bo Tomek mial Was do mnie przywiezc :D

czuje podstep :evil:

teraz wiem dlaczego wszyscy mnie namawiali na wyjazd do ciebie :o

gra toczyla sie o andzikowa kielbase , o Matko!!! ja naiwna dalam sie sie zwiesc ......nie sadzilam , ze tomek to zdrajca :o :wink: :wink:

tym bardziej Tobie ererka ufalam bezgranicznie ....niestety ..tylko do czasu :-? ....

w ramach odszkodowania niepowetowanej straty nakazuje barwny opis uprowadzonej wedliny :roll:

i pamietaj !!!! jesz najdrozsza kielbache na swiecie !!! :D

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

andzik

Chcialam doniesc , ze wylicytwana kielbasa znajduje sie w moim posiadaniu , nawet nie jestem pewna czy wiem kto ja wylicytwal.

Szkoda , ze gdzies zniknelyscie z Magi :-? , bo Tomek mial Was do mnie przywiezc :D

uuu szkoda,tak wyszło bo do domu nam się nie spieszyło...a Wszyscy piszą ,że tak fajnie było u Ciebie..No nic , za rok też będzie okazja :D :D

Bardzo sie cieszę,że kiełbaska smakowała.Wylicytowała ją frosia.Znaczy sie ,że za rok muszę więcej słoików przygotować.

andzik

czuje podstep :evil:

teraz wiem dlaczego wszyscy mnie namawiali na wyjazd do ciebie :o

gra toczyla sie o andzikowa kielbase , o Matko!!! ja naiwna dalam sie sie zwiesc ......nie sadzilam , ze tomek to zdrajca :o :wink: :wink:

tym bardziej Tobie ererka ufalam bezgranicznie ....niestety ..tylko do czasu :-? ....

w ramach odszkodowania niepowetowanej straty nakazuje barwny opis uprowadzonej wedliny :roll:

i pamietaj !!!! jesz najdrozsza kielbache na swiecie !!! :D

frosiu , specjalnie dla Ciebie i Twojego froszka zrobie kilka takich słoików. :D :D

............. ja jestem!!!

strasznie fajnie się czyta Twój dziennik! a i komentarze również - tu dygnięcie w stronę wszystkich na powitanie!!! :D

BIK-iem się nie przejmuj.... my tam też jesteśmy i to tylko dlatego, że uwaga - bankowi się zapomniało nas poinformować , ze ponieważ nie zamknęliśmy studenckiego konta to przez 5 lat urosło jakieś 40 zł za jego prowadzenie. :evil: :evil: :evil:

Oczywiście zadłużenia nie uregulowaliśmy bo przez 5 lat żyliśmy w nieśwaidomości, a nasz szacowny bank ni razu - przez 5 lat - nie wysłał wyciągu z konta, choć okazało się ze w umowie się zobowiązał do cokwartalnych wydruków. :evil: :evil: :evil:

ZGROZA

...ale nie załamuj się... po prostu trzeba to wyprostować i tyle!! :D

Uszki do góry - wszak lato przed nami....

a poza tym masz śliczne pociechy - śliczne.

Ja na zlocie nie byłam - i już bardzo żałuje. Tym bardziej że miałam go pod nosem :cry: Ale może się z kimś zakumpluję i następnym razem się już zjawię... jakoś nie mam śmiałości tak sama.... :roll:

póki co pozdrawiam i życzę miłego niedzielnego leniuchowania. My właśnie się zbieramy nad jakąś wode. Musze się ciut poopalać - bo te nastolatki sprawiają że wyglądam blado :lol: :lol:

buziaczki

Bardzo się cieszę,że zajrzałaś do mnie :D :D Ja na zlocie byłam pierwszy raz też prawie nikogo nie znałam ale nie odczułam tego bo ludzie na forum są po prostu super :D :D :D .

Udanego dnia zyczę :D :D

Ania, no ja mam identyczne odczucia co do zlotu. Ludzie, których widzisz pierwszy raz nie sa dla ciebie obcy, świetnie, nie??? :D

Bardzo się cieszę,że zajrzałaś do mnie :D :D Ja na zlocie byłam pierwszy raz też prawie nikogo nie znałam ale nie odczułam tego bo ludzie na forum są po prostu super :D :D :D .

Udanego dnia zyczę :D :D

Ania, no ja mam identyczne odczucia co do zlotu. Ludzie, których widzisz pierwszy raz nie sa dla ciebie obcy, świetnie, nie??? :D

Prawda Kasiu :D :D szkoda tylko ,że raz do roku taki zlot jest organizowany..

ja czekam na książkę o drzewach, krzewach i bylinach - w planach mam ogródek :D i też nie mogę się jej doczekać :roll:

Obyś długo nie czekała.. teraz pewnie maja w sortowniach niezły bałagan...troche potrwa zanim sie odnajdą w tym wszystkim.

A świstek do miał do banku dotrzeć, bo to przez bank było wysyłane ( przypominam-w trybie pilnym..) w piątek dzwoniłam do banku i dowiedziałam, się ,że są pierwsze przesyłki ale oni w banku jeszcze na oddziały segregują..

• 2 weeks później...

Mam dostałam kilka dni temu... :D

polecam... naprawdę warto i to zarówno pod względem treści, jak i formy graficznej :D :D

http://images28.fotosik.pl/232/0b83abe66d4b3b7c.jpg

http://images32.fotosik.pl/289/17fd10e871af427c.jpg

pozdrawiam

Andziu zapewne kamień spadł Ci z serca na wieść o pierwszej transzy. Jaka to musi byc ulga. Cieszę się razem z Tobą. :D

Znam takich inwestorów, co to w 9 m-cy się pobudowali i zamieszkali. Życzę Ci abyś nie miała żadnych nieprzewidzianych przestojów na budowie i wyrobiła się w tych 24 m-cach. :D

Nie zapominaj o fotach. :lol:

Andziu zapewne kamień spadł Ci z serca na wieść o pierwszej transzy. Jaka to musi byc ulga. Cieszę się razem z Tobą. :D

Znam takich inwestorów, co to w 9 m-cy się pobudowali i zamieszkali. Życzę Ci abyś nie miała żadnych nieprzewidzianych przestojów na budowie i wyrobiła się w tych 24 m-cach. :D

Nie zapominaj o fotach. :lol:

Dziękuję Edmarku :) :) fotki będą na pewno. Kilka dni temu sprawiłam sobie aparat -mój osobisty także fotek nie zabraknie. Pozdrawiam.