frosch 02.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 andzik Chcialam doniesc , ze wylicytwana kielbasa znajduje sie w moim posiadaniu , nawet nie jestem pewna czy wiem kto ja wylicytwal. Wiem za to na pewno , ze jest bardzo dobra Dziekuje wiec temu komus kto ja zostawil Szkoda , ze gdzies zniknelyscie z Magi , bo Tomek mial Was do mnie przywiezc czuje podstep teraz wiem dlaczego wszyscy mnie namawiali na wyjazd do ciebie gra toczyla sie o andzikowa kielbase , o Matko!!! ja naiwna dalam sie sie zwiesc ......nie sadzilam , ze tomek to zdrajca tym bardziej Tobie ererka ufalam bezgranicznie ....niestety ..tylko do czasu .... w ramach odszkodowania niepowetowanej straty nakazuje barwny opis uprowadzonej wedliny i pamietaj !!!! jesz najdrozsza kielbache na swiecie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 andzik Chcialam doniesc , ze wylicytwana kielbasa znajduje sie w moim posiadaniu , nawet nie jestem pewna czy wiem kto ja wylicytwal. Wiem za to na pewno , ze jest bardzo dobra Dziekuje wiec temu komus kto ja zostawil Szkoda , ze gdzies zniknelyscie z Magi , bo Tomek mial Was do mnie przywiezc uuu szkoda,tak wyszło bo do domu nam się nie spieszyło...a Wszyscy piszą ,że tak fajnie było u Ciebie..No nic , za rok też będzie okazja Bardzo sie cieszę,że kiełbaska smakowała.Wylicytowała ją frosia.Znaczy sie ,że za rok muszę więcej słoików przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 andzik Chcialam doniesc , ze wylicytwana kielbasa znajduje sie w moim posiadaniu , nawet nie jestem pewna czy wiem kto ja wylicytwal. Wiem za to na pewno , ze jest bardzo dobra Dziekuje wiec temu komus kto ja zostawil Szkoda , ze gdzies zniknelyscie z Magi , bo Tomek mial Was do mnie przywiezc czuje podstep teraz wiem dlaczego wszyscy mnie namawiali na wyjazd do ciebie gra toczyla sie o andzikowa kielbase , o Matko!!! ja naiwna dalam sie sie zwiesc ......nie sadzilam , ze tomek to zdrajca tym bardziej Tobie ererka ufalam bezgranicznie ....niestety ..tylko do czasu .... w ramach odszkodowania niepowetowanej straty nakazuje barwny opis uprowadzonej wedliny i pamietaj !!!! jesz najdrozsza kielbache na swiecie !!! frosiu , specjalnie dla Ciebie i Twojego froszka zrobie kilka takich słoików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 kochana jestes dobrze, ze zdazylam przynajmniej powachac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Andzia ja już kciuki u nóg trzymam, żebyś tylko ten kredyt dostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.06.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Edmarku bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.06.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hej hej ,jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.06.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ............. ja jestem!!! strasznie fajnie się czyta Twój dziennik! a i komentarze również - tu dygnięcie w stronę wszystkich na powitanie!!! BIK-iem się nie przejmuj.... my tam też jesteśmy i to tylko dlatego, że uwaga - bankowi się zapomniało nas poinformować , ze ponieważ nie zamknęliśmy studenckiego konta to przez 5 lat urosło jakieś 40 zł za jego prowadzenie. Oczywiście zadłużenia nie uregulowaliśmy bo przez 5 lat żyliśmy w nieśwaidomości, a nasz szacowny bank ni razu - przez 5 lat - nie wysłał wyciągu z konta, choć okazało się ze w umowie się zobowiązał do cokwartalnych wydruków. ZGROZA ...ale nie załamuj się... po prostu trzeba to wyprostować i tyle!! Uszki do góry - wszak lato przed nami.... a poza tym masz śliczne pociechy - śliczne. Ja na zlocie nie byłam - i już bardzo żałuje. Tym bardziej że miałam go pod nosem Ale może się z kimś zakumpluję i następnym razem się już zjawię... jakoś nie mam śmiałości tak sama.... póki co pozdrawiam i życzę miłego niedzielnego leniuchowania. My właśnie się zbieramy nad jakąś wode. Musze się ciut poopalać - bo te nastolatki sprawiają że wyglądam blado buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ps a ta Twoja kiełbasa to widzę, ze już legendą jest - mam nadzieję jej kiedyś popróbować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.06.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Bardzo się cieszę,że zajrzałaś do mnie Ja na zlocie byłam pierwszy raz też prawie nikogo nie znałam ale nie odczułam tego bo ludzie na forum są po prostu super . Udanego dnia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Bardzo się cieszę,że zajrzałaś do mnie Ja na zlocie byłam pierwszy raz też prawie nikogo nie znałam ale nie odczułam tego bo ludzie na forum są po prostu super . Udanego dnia zyczę Ania, no ja mam identyczne odczucia co do zlotu. Ludzie, których widzisz pierwszy raz nie sa dla ciebie obcy, świetnie, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.06.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Andzia chyba przestali strajkować bo dzisiaj po dwóch tygodniach doszła do mnie paczka do Ciebie też dojdzie ten świstek tylko się nie łam wszystko się wyprostuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.06.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Andzia chyba przestali strajkować bo dzisiaj po dwóch tygodniach doszła do mnie paczka do Ciebie też dojdzie ten świstek tylko się nie łam wszystko się wyprostuje Jaka paczka, jaki świstek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 ja czekam na książkę o drzewach, krzewach i bylinach - w planach mam ogródek i też nie mogę się jej doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 15.06.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Bardzo się cieszę,że zajrzałaś do mnie Ja na zlocie byłam pierwszy raz też prawie nikogo nie znałam ale nie odczułam tego bo ludzie na forum są po prostu super . Udanego dnia zyczę Ania, no ja mam identyczne odczucia co do zlotu. Ludzie, których widzisz pierwszy raz nie sa dla ciebie obcy, świetnie, nie??? Prawda Kasiu szkoda tylko ,że raz do roku taki zlot jest organizowany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 15.06.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Andzia chyba przestali strajkować bo dzisiaj po dwóch tygodniach doszła do mnie paczka do Ciebie też dojdzie ten świstek tylko się nie łam wszystko się wyprostuje no to mnie pocieszyłaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 15.06.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 ja czekam na książkę o drzewach, krzewach i bylinach - w planach mam ogródek i też nie mogę się jej doczekać Obyś długo nie czekała.. teraz pewnie maja w sortowniach niezły bałagan...troche potrwa zanim sie odnajdą w tym wszystkim. A świstek do miał do banku dotrzeć, bo to przez bank było wysyłane ( przypominam-w trybie pilnym..) w piątek dzwoniłam do banku i dowiedziałam, się ,że są pierwsze przesyłki ale oni w banku jeszcze na oddziały segregują.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Mam dostałam kilka dni temu... polecam... naprawdę warto i to zarówno pod względem treści, jak i formy graficznej http://images28.fotosik.pl/232/0b83abe66d4b3b7c.jpg http://images32.fotosik.pl/289/17fd10e871af427c.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Andziu zapewne kamień spadł Ci z serca na wieść o pierwszej transzy. Jaka to musi byc ulga. Cieszę się razem z Tobą. Znam takich inwestorów, co to w 9 m-cy się pobudowali i zamieszkali. Życzę Ci abyś nie miała żadnych nieprzewidzianych przestojów na budowie i wyrobiła się w tych 24 m-cach. Nie zapominaj o fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.06.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Andziu zapewne kamień spadł Ci z serca na wieść o pierwszej transzy. Jaka to musi byc ulga. Cieszę się razem z Tobą. Znam takich inwestorów, co to w 9 m-cy się pobudowali i zamieszkali. Życzę Ci abyś nie miała żadnych nieprzewidzianych przestojów na budowie i wyrobiła się w tych 24 m-cach. Nie zapominaj o fotach. Dziękuję Edmarku fotki będą na pewno. Kilka dni temu sprawiłam sobie aparat -mój osobisty także fotek nie zabraknie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts