kaśka maciej 21.12.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Kolakao, szczęścia, zdrowia i pieniążków żadnych trosk, samych przyjemnych chwil na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.12.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Baaaaaaaaardzo wam kobietki dziekuje za zyczenia i Wam rowniez zycze Spokojnych a przede wszystkim Zdrowych i Szczesliwych Swiat Bozego Narodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.funpic.hu/files/pics/00022/00022084.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.12.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Stuk moja corka jest ZACHWYCONA DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 To jest na miarę Waszych potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Stuk moja corka jest ZACHWYCONA DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!! Sprawianie innym forumowiczom przyjemnoiści to nasz "regulaminowy obowiązek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.12.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Kochania oczywiscie jak sie zaczyna robic milutko na forum to ja musze gdzies jechac - ale moje pieski musza dostac cos cieplego na noc do jedzenia!!!!!!! Piec dalej szaleje - ponoc z powodu tej strasznie napowietrzonej wody - woda jest naprwde bardzo z babelkmi prawie jak gazowana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Kolakao musisz zmienić zdanie w stopce Może na: Wybudowaliśmy do grudnia a teraz będziemy się wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 No to może i to się wam spodoba. http://www.funpic.hu/files/pics/00032/00032147.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.12.2007 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 No piekna ta choinka - cud po prostu!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.12.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 WesołychŚwiąthttp://images6.fotosik.pl/97/26b01e8d032f8247.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech Wigilijne życzenia mają moc spełnienia,te łatwe i te trudne, te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią wszystkie - krok po kroku.. http://img484.imageshack.us/img484/6061/christmastreebydreamingww3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.12.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 A wcale się teraz tym nie przejmuj! Zostaw wszystko w pierony a po nowym roku robota sama sie ruszy!!! Za dużo jak na ten odres świateczny. Nic sie nie stanie jak to zaczeka. Na głowę sie nie leje, nie mieszkacie tam jeszcze. Kaloryfery Ci poustawia razem z piecem. Zrozum i hydraulika, są święta, ma w nosie robotę bo pewnie w domu czeka trzepanie dywanów Rekuperatory sie opóźnią-co z tego jeżeli to będzie zrobione dobrze i nie bedizesz miała kłopotów! To chyba lepsze wyjscie niż potem ponosić dodatkowe koszty na naprawy. Głowa do góry i myśl tylko o świetach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.12.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 No to się po krótce ujawnię i przywitam Witam przedświątecznie. Bardzo ładny kolor elewacji, też mieliśmy mieć podobne ale suma sumarum zrezygnowaliśmy z braku kasy Ale walnie się styropiankiem i też będzie spoko. I piec też miał być z podajnikiem, ale z braku kasy będzie bez ( a zonka zostanie ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.12.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, karnawalu szalonego, roku bardzo udanego życzyMonika http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.12.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 A wcale się teraz tym nie przejmuj! Zostaw wszystko w pierony a po nowym roku robota sama sie ruszy!!! Za dużo jak na ten odres świateczny. Nic sie nie stanie jak to zaczeka. Na głowę sie nie leje, nie mieszkacie tam jeszcze. Kaloryfery Ci poustawia razem z piecem. Zrozum i hydraulika, są święta, ma w nosie robotę bo pewnie w domu czeka trzepanie dywanów Rekuperatory sie opóźnią-co z tego jeżeli to będzie zrobione dobrze i nie bedizesz miała kłopotów! To chyba lepsze wyjscie niż potem ponosić dodatkowe koszty na naprawy. Głowa do góry i myśl tylko o świetach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiesz mayland wlasciwie masz racje - ale kurcze po nowym roku moj malz wyjezdza, a ja znowu zostaje sama - wiec nie chcialabym miec na glowie jeszcze zle dzialajacej instalacji!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.12.2007 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 No to się po krótce ujawnię i przywitam Witam przedświątecznie. Bardzo ładny kolor elewacji, też mieliśmy mieć podobne ale suma sumarum zrezygnowaliśmy z braku kasy Ale walnie się styropiankiem i też będzie spoko. I piec też miał być z podajnikiem, ale z braku kasy będzie bez ( a zonka zostanie ) Pozdrawiam Witam Stuku bardzo serdecznie, u nas male przestoje w domku niestety - troche z braku pogody, troche z innych spraw!!!!!!!!!! Mi tez malz zrobil juz przeszkolenie z obslugi pieca - mam swoja weglareczke - bede robic jako drugi podajnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.12.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Jakie cudne ciacha!!!!!!!!!!!!! Mniammmmm:))) Podrzuciłabyś kilka bo ja z tych niepiekących Jakie te drzwi zamówilisice ostatecznie? Jaka podłoga? Nic nie piszesz co...jak.... Naród jest chłonnych takich informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.12.2007 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Suma sumarum to ja w koncu pojechalam i zamowilam - Drzwi firmy Polskone w okleinie z limby kolor mokka lub capuccino!!! - nie wiem ktore, dokladnie mam domowic w czwartek po swietach!!! Wiekszosc zamowilismy bez okienek - jakos tak do konca nie jestem przekonana ale malz stw ze te okienka to wiocha, a juz napewno w wc i lazience ich nie bedzie - hm moze i ma racje!!!! POdloga merbau - parkiet z calych ladnych gladkich desek - od razu gotowe do zamontowania - bez cyklinowania i takich tam - prawde mowiac nie wiem jak to zda egzamin - mam nadzieje ze bedzie ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.12.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Podłoga to taka jak panele ale juz polakierowane? Do samodzielnego montażu Sama chciałabym podłogę merbau ale myślałam o przemysłowym parkiecie. Narazie to nie mam kasy więc jeszcze nie szukam podłogi. Na górę muszę kupić panele (jakieś po 30zł/m2 ) Coś jaśniejszego i pstrokatego, zebym z mopem nie musiała biegać codziennie Narazie mój dom tonie w białej pierzynce po docieraniu płyt kg Gdzie zamawiałaś podłogę i drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts