Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niech Wigilijne życzenia mają moc spełnienia,

te łatwe i te trudne, te duże i te małe,

te mówione głośno lub wcale.

Niech się spełnią wszystkie - krok po kroku..

http://img484.imageshack.us/img484/6061/christmastreebydreamingww3.jpg

A wcale się teraz tym nie przejmuj! Zostaw wszystko w pierony a po nowym roku robota sama sie ruszy!!! Za dużo jak na ten odres świateczny. Nic sie nie stanie jak to zaczeka. Na głowę sie nie leje, nie mieszkacie tam jeszcze. Kaloryfery Ci poustawia razem z piecem. Zrozum i hydraulika, są święta, ma w nosie robotę bo pewnie w domu czeka trzepanie dywanów :wink: Rekuperatory sie opóźnią-co z tego jeżeli to będzie zrobione dobrze i nie bedizesz miała kłopotów! To chyba lepsze wyjscie niż potem ponosić dodatkowe koszty na naprawy.

Głowa do góry i myśl tylko o świetach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

No to się po krótce ujawnię i przywitam :D :D

Witam przedświątecznie.

Bardzo ładny kolor elewacji, też mieliśmy mieć podobne ale suma sumarum zrezygnowaliśmy z braku kasy :-?

Ale walnie się styropiankiem i też będzie spoko. :lol: :lol:

I piec też miał być z podajnikiem, ale z braku kasy będzie bez ( a zonka zostanie ) :wink:

Pozdrawiam

A wcale się teraz tym nie przejmuj! Zostaw wszystko w pierony a po nowym roku robota sama sie ruszy!!! Za dużo jak na ten odres świateczny. Nic sie nie stanie jak to zaczeka. Na głowę sie nie leje, nie mieszkacie tam jeszcze. Kaloryfery Ci poustawia razem z piecem. Zrozum i hydraulika, są święta, ma w nosie robotę bo pewnie w domu czeka trzepanie dywanów :wink: Rekuperatory sie opóźnią-co z tego jeżeli to będzie zrobione dobrze i nie bedizesz miała kłopotów! To chyba lepsze wyjscie niż potem ponosić dodatkowe koszty na naprawy.

Głowa do góry i myśl tylko o świetach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

wiesz mayland wlasciwie masz racje - ale kurcze po nowym roku moj malz wyjezdza, a ja znowu zostaje sama - wiec nie chcialabym miec na glowie jeszcze zle dzialajacej instalacji!!!!!!!!

No to się po krótce ujawnię i przywitam :D :D

Witam przedświątecznie.

Bardzo ładny kolor elewacji, też mieliśmy mieć podobne ale suma sumarum zrezygnowaliśmy z braku kasy :-?

Ale walnie się styropiankiem i też będzie spoko. :lol: :lol:

I piec też miał być z podajnikiem, ale z braku kasy będzie bez ( a zonka zostanie ) :wink:

Pozdrawiam

Witam Stuku bardzo serdecznie, u nas male przestoje w domku niestety - troche z braku pogody, troche z innych spraw!!!!!!!!!!

Mi tez malz zrobil juz przeszkolenie z obslugi pieca - mam swoja weglareczke - bede robic jako drugi podajnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suma sumarum to ja w koncu pojechalam i zamowilam - Drzwi firmy Polskone w okleinie z limby kolor mokka lub capuccino!!! - nie wiem ktore, dokladnie mam domowic w czwartek po swietach!!! Wiekszosc zamowilismy bez okienek :roll: :roll: :roll: - jakos tak do konca nie jestem przekonana ale malz stw ze te okienka to wiocha, a juz napewno w wc i lazience ich nie bedzie - hm moze i ma racje!!!! :roll: :roll: :roll:

POdloga merbau - parkiet z calych ladnych gladkich desek - od razu gotowe do zamontowania - bez cyklinowania i takich tam - prawde mowiac nie wiem jak to zda egzamin - mam nadzieje ze bedzie ok!!

Podłoga to taka jak panele ale juz polakierowane? Do samodzielnego montażu :roll: Sama chciałabym podłogę merbau ale myślałam o przemysłowym parkiecie. Narazie to nie mam kasy więc jeszcze nie szukam podłogi. Na górę muszę kupić panele (jakieś po 30zł/m2 :wink: ) Coś jaśniejszego i pstrokatego, zebym z mopem nie musiała biegać codziennie :lol: Narazie mój dom tonie w białej pierzynce po docieraniu płyt kg :lol:

Gdzie zamawiałaś podłogę i drzwi?