mayland 24.01.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Acha, no i pindrzyc sie nie musisz weź kalosze bo to budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.01.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 no nie a ja juz planowalam ze ubiore swoje piekne buty na obczasach po ktorych bola mnie kostki jak cholera i nie wiem co tam jeszcze - ale dobra przyjade w walonkach huehuehuehue jak to mowil moj dziadek!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Merbau psze pani!!!!!! ładne, ja chyba na górze położę merbau albo jatobę, z tym, że panele, nie drewno jeszcze nie wiem w ogóle nie wiem co ja tam mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.01.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 A moze macie jakies spr sposoby dla dzieci na suchy kaszel i pierwsze oznaki przeziebienia - chyba dosc juz sporego - a w kazdym razie kaszel calonocny prawie!!!!!!! moja mala madzia sie zaprawila gdzies - najpewniej w przedszkolu bo tam wszytskie matki przyprowadzaja dzieci z kaszlem ze hohohoho - chyba udusze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ja nie mam Moja albo sama wychodziła z przeziebienia albo lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.01.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Merbau psze pani!!!!!! ładne, ja chyba na górze położę merbau albo jatobę, z tym, że panele, nie drewno jeszcze nie wiem w ogóle nie wiem co ja tam mam zrobić no to nie jestes sama ja tez nie wiem co mam zrobic gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.01.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ja nie mam Moja albo sama wychodziła z przeziebienia albo lekarz. no i ja chyba jutro tez wyladuje w przychodni ale boje sie ze znowu zaaplikuje jakis antybiotyk a tego bym nie chciala!!!! wole jakos sama powalczyc babciymi sposobami!!!!!! poszukam w necie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ja nie mam Moja albo sama wychodziła z przeziebienia albo lekarz. no i ja chyba jutro tez wyladuje w przychodni ale boje sie ze znowu zaaplikuje jakis antybiotyk a tego bym nie chciala!!!! wole jakos sama powalczyc babciymi sposobami!!!!!! poszukam w necie!!!!!!! na suchy kaszel dobry jest sinecod ale nie wiem czy bez recepty da radę u mnie też śpiki i kaszel obydwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ewka polecała kaszę (chyba jaglaną) na przeziebienie że pomaga. Ale nie wiem czy dzieci to zjedzą Syrop z cebuli można zrobić samej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.01.2008 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 wertuje i wertuje ten net w poszukianiu - cos juz znalazlam - a ewka rzeczywsicie mowila cos o jaglanej!!!!!! poszukam u niej w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Co do płytek w korytarzu to mozesz je podzielić ukośnie wstawkami z tłuczonych płytek. Żeby nie wydawać kasy na mozajkę mozesz potłuc płytki. Dokupić jeszcze kilka w innym odcieniu i to ułożyć np. ukośnie, tak żeby przerwać te 11m. Widziałam taką podłogę (co prawda nie w prostych liniach a w falach) i fajnie wygladała. I nie ma obawy o potłuczenie Mozna to zrobić z docinków Efektownie wygląda O czymś takim pomyslałam: http://images33.fotosik.pl/123/268456cafa4683e0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 No właśnie ceny tych dekorów bywają dobijajace. Mozajka to juz wogóle inna bajka. Dorgo jak pieron. I w dodatku glazurnik musi być dobry bo to łatwo spierniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.01.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Co do płytek w korytarzu to mozesz je podzielić ukośnie wstawkami z tłuczonych płytek. Żeby nie wydawać kasy na mozajkę mozesz potłuc płytki. Dokupić jeszcze kilka w innym odcieniu i to ułożyć np. ukośnie, tak żeby przerwać te 11m. Widziałam taką podłogę (co prawda nie w prostych liniach a w falach) i fajnie wygladała. I nie ma obawy o potłuczenie Mozna to zrobić z docinków Efektownie wygląda O czymś takim pomyslałam: http://images33.fotosik.pl/123/268456cafa4683e0.jpg no maylandku to by nie bylo glupie!!!!! nawet calkiem fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Niedrogie a myślę ciekawe i w dodatku pasowałoby do Waszego bardziej tradycyjnego domku niz mój. Mi sie to rozwiazanie bardzo podoba ale nie mogłam go u siebie zastosować bo to nie te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.01.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Jak moj malz przyjedzie w czwartek to musze mu ten pomysl zapodac - wg mnie jest bardzo fajny - nawet jak nie w ta strone te pasy tylko jakos inaczej - bo jak uloze 3 plytki to zostanie mi 5cm i myslalam moze zeby cos miedzy plytkami na zmiane wstawic - ale te potluczone plytki to dobry pomysl!!!!! Ze tez ja nie mam takich pomyslow - ale w koncu mamy na forum pomyslowa Mayland - o dzieki ci !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Możesz dać te pasy nie do końca. Mogą być pourywane a płytki nie ułożone w jednym rzędzie a raz zaczynające sie od jednej strony korytarza a raz od drugiej , na mijanego jakby z wstawkami pomiedzy w tłuczonki. Mysle, ze jest tu czym kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.01.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 No jest jest - najgorzej to siedziec i myslec ze samo przyjdzie - ja np tak mam teraz - ale juz mi poddalas pewien pomysl a ja go musze troche podrazyc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No jest jest - najgorzej to siedziec i myslec ze samo przyjdzie - ja np tak mam teraz - ale juz mi poddalas pewien pomysl a ja go musze troche podrazyc!! Wymyślanie jest ...męczące Ale od czego jest Mayland?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jakie tam pomysły. Każdy na to wpadnie bez specjanego wysiłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No widzę same dobre wiadomości Z kaloryferami to hydraulik dał dooopy Żebyś sama musiała szukać rozwiazania! Takie rzecyz powinien wiedzieć odrazu. Teraz prawie wszędzie woda jest bardzo zapowietrzona Koniecznie pokaż drzwi jak zamontują. Ciekawa jestem jak wyjdą CO do mozaiki to zapytaj czy glazurnikowi odpowiada. Dzisiaj znów słyszałam jak to glazurnik przeklinał mozaikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts