mayland 19.03.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Jeśli to Wojtek i taka cena to ja bym się tym bardziej nie zastanawiała!!! To dobra cena! Są solidni i naprawdę ładnie robią. Dobrze, ze maja czas. Znajomej maja robić dom wle dopiero na jesieni bo wczesniej nie dadzą rady Nie sugeruj sie ile jest u mnie i ile ja zapłaciłam. Mi robił to znajomy i tak troche po macoszemu nas potraktował bo dla jego firmy takie zlecenie to bzdurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 19.03.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Tak, chodziło mi o te kafle w łazience, a Kasia ma rację, że Twoja rodzina się nie zna bo wyglądają bardzo fajnie Ostatnio widziałam podobne w Rawie za 150zł/m!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Super wygladaja te kafle w kuchni, ta mozaika jest boska! A te na podlodze tez super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.03.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 OJej baaaaaaardzo dziekuje za slowa uznannia - jednak sie jeszcze komus podoba - baaaardzo dziekuje Dorbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 No wreszcie jestes Pewnie że są ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.03.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 No nie poszlam dzisiaj do pracy to i jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ze świątecznego korzystam zwyczaju,By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w majuI życzyć Wam naprawdę z całą serdecznościąBy święta napełniły Wam duszę radością http://kartki.net.pl/kartki/3/102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, pogodnychŚwiąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciół http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.03.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.03.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Malutki baranek ma złote różki,pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki,gdy nikt nie patrzy chorągiewką buja,i beczy cichutko Wesołego Alleluja!http://img221.imageshack.us/img221/6616/wielkanoc2hg5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.03.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Tęczowych Pisanek, Na stole pyszności, Mokrego Dyngusa I wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, Życzę miłej Wielkiej Nocy! http://republika.pl/blog_tg_400292/660862/tr/84ab3e6cf_zoom_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołego Alleluja!http://images6.fotosik.pl/153/40d71fecec7b01d0.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 22.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Niech Wam, Mili, będzie wiosennie, słonecznie, świątecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech się w śmigus dyngus woda na Was leje, a wielkanocny zając przyniesie radość i nadziejęhttp://images34.fotosik.pl/188/dcef4302fe73c333.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.03.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Bardzo wam wszytskim dziekueje za zyczenia swiateczne - dla was wszytskich : WESOŁEGO ALLELUJA!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Fajnie że znalazłaś te meble pod lasem. Gdzie zdjecia sekretarzyka? Ciekawa jestem co kupiłaś!!! Kuchnia też mi się podoba. Ciekawie sie zapowiada. Te szafki przy okapie mają ażurowe fronty? DObrze, że macie ten wybór już za sobą. Mają ma być niebawem ale jakoś bardziej się obawiam tego co będzie niz cieszę się, ze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 26.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witaj! Przeglądając Twój dziennik znalazłam projekt swojej kuchni Zapowiada się baardzo podobnie.Chociażby nawet z powodu rozkładu kuchni.U nas jeszcze od szafki po prawej stronie zlewozmywaka zaplanowano kawałek blatu. Zauważyłam też wklejone przez Ciebie obudowy kominków.Czy kają już swoje ceny?Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych owocnych zakupów i udanych realizacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.03.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Fajnie że znalazłaś te meble pod lasem. Gdzie zdjecia sekretarzyka? Ciekawa jestem co kupiłaś!!! Kuchnia też mi się podoba. Ciekawie sie zapowiada. Te szafki przy okapie mają ażurowe fronty? DObrze, że macie ten wybór już za sobą. Mają ma być niebawem ale jakoś bardziej się obawiam tego co będzie niz cieszę się, ze będzie Maylandku zdjec nie zrobilam, bo zakup zrobilismy baaaaaaaardzo szybko - na sile namowilam malza zeby skrecil z warszawskiej w janiszewska - pozniej nie chcial wejsc do sklepu - ale w koncu szybciutko wlasciciel znalazl nam taki stary sekretarzyk do odnowienia i zaliczkowalismy go i zostawilismy do przelezenia do maja!!!!! a jezeli chodzi o kuchnie to wreszcie sie zdecydowalismy - a te szafki maja azurowe fronty - baaaaardzo mi sie podobaja takie - tylko prosze nic nie mow na temat czyszczenia ich - wszystko juz wiem - u mnie po prostu zarosna brudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.03.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witaj! Przeglądając Twój dziennik znalazłam projekt swojej kuchni Zapowiada się baardzo podobnie.Chociażby nawet z powodu rozkładu kuchni.U nas jeszcze od szafki po prawej stronie zlewozmywaka zaplanowano kawałek blatu. Zauważyłam też wklejone przez Ciebie obudowy kominków.Czy kają już swoje ceny?Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych owocnych zakupów i udanych realizacji! No baaardzo mi milo - mam nadzieje ze wszystko bedzie co ma byc i niczego nie pominelam - a czy rzeczywsicie tak bedzie okarze sie jak bedziemy jej uzywac jezeli chodzi o obudowy to kosztuja ok 700zl - na poczatku wydawaly mi sie w miare cenowo ale teraz widze ze niewiele wiecej zaplace za granitowa obudowe kominka - jak dla mnie wybor jest prosty !!!! Zapraszam czesciej!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts