Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

Jeśli to Wojtek i taka cena to ja bym się tym bardziej nie zastanawiała!!! To dobra cena! Są solidni i naprawdę ładnie robią. Dobrze, ze maja czas. Znajomej maja robić dom wle dopiero na jesieni bo wczesniej nie dadzą rady :roll:

Nie sugeruj sie ile jest u mnie i ile ja zapłaciłam. Mi robił to znajomy i tak troche po macoszemu nas potraktował bo dla jego firmy takie zlecenie to bzdurka :roll:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! :D

Fajnie że znalazłaś te meble pod lasem. Gdzie zdjecia sekretarzyka? Ciekawa jestem co kupiłaś!!!

Kuchnia też mi się podoba. Ciekawie sie zapowiada. Te szafki przy okapie mają ażurowe fronty? DObrze, że macie ten wybór już za sobą.

Mają ma być niebawem ale jakoś bardziej się obawiam tego co będzie niz cieszę się, ze będzie :lol: :oops:

Witaj!

Przeglądając Twój dziennik znalazłam projekt swojej kuchni :wink: Zapowiada się baardzo podobnie.Chociażby nawet z powodu rozkładu kuchni.U nas jeszcze od szafki po prawej stronie zlewozmywaka zaplanowano kawałek blatu.

Zauważyłam też wklejone przez Ciebie obudowy kominków.Czy kają już swoje ceny?Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych owocnych zakupów i udanych realizacji! :lol:

Fajnie że znalazłaś te meble pod lasem. Gdzie zdjecia sekretarzyka? Ciekawa jestem co kupiłaś!!!

Kuchnia też mi się podoba. Ciekawie sie zapowiada. Te szafki przy okapie mają ażurowe fronty? DObrze, że macie ten wybór już za sobą.

Mają ma być niebawem ale jakoś bardziej się obawiam tego co będzie niz cieszę się, ze będzie :lol: :oops:

Maylandku zdjec nie zrobilam, bo zakup zrobilismy baaaaaaaardzo szybko - na sile namowilam malza zeby skrecil z warszawskiej w janiszewska :( - pozniej nie chcial wejsc do sklepu - ale w koncu szybciutko wlasciciel znalazl nam taki stary sekretarzyk do odnowienia i zaliczkowalismy go i zostawilismy do przelezenia do maja!!!!!

a jezeli chodzi o kuchnie to wreszcie sie zdecydowalismy - a te szafki maja azurowe fronty - baaaaardzo mi sie podobaja takie - tylko prosze nic nie mow na temat czyszczenia ich - wszystko juz wiem - u mnie po prostu zarosna brudem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Witaj!

Przeglądając Twój dziennik znalazłam projekt swojej kuchni :wink: Zapowiada się baardzo podobnie.Chociażby nawet z powodu rozkładu kuchni.U nas jeszcze od szafki po prawej stronie zlewozmywaka zaplanowano kawałek blatu.

Zauważyłam też wklejone przez Ciebie obudowy kominków.Czy kają już swoje ceny?Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych owocnych zakupów i udanych realizacji! :lol:

No baaardzo mi milo - mam nadzieje ze wszystko bedzie co ma byc i niczego nie pominelam - a czy rzeczywsicie tak bedzie okarze sie jak bedziemy jej uzywac :lol:

jezeli chodzi o obudowy to kosztuja ok 700zl - na poczatku wydawaly mi sie w miare cenowo ale teraz widze ze niewiele wiecej zaplace za granitowa obudowe kominka :-? - jak dla mnie wybor jest prosty !!!!

Zapraszam czesciej!!!!!!!!!!!!