Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

irma na razie nie ma go nigdzie takiego piaskowego ale w koncu mozna cos wymyslec :roll: - ten fiolet mi nie lezy i koniec :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: - podloga bedzie to zebrano arusha - mowie wam chce mi sie wyc!!!!!!!!!! i jestem wsciekla - najgorzej jak wywalam pieniadze i nie daje to zadnego efektu!!!!!!!!

kurcze rozumiem Twoj wkur.w, ale skoro podloga bedzie zebrano, to jedyne co Ci pozostaje to chyba ukryc ten zloty pod ciemnym fioletem, za bardzo ciapkowato bedzie, gladka fioletowa sciana reszta delikatny piasek.

Kola, toś nawyrabiała z tą ścianą :roll:

Jaką farbą malowałaś?? Duluxem?? :roll:

noooooooooooooo

One chyba dobrze kryją, może rzeczywiście malnij raz jeszcze, albo tapetę połóż :roll: Nie wiem sama :roll:

Dlatego właśnie boję się takiego experymentowania :roll:

irma na razie nie ma go nigdzie takiego piaskowego ale w koncu mozna cos wymyslec :roll: - ten fiolet mi nie lezy i koniec :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: - podloga bedzie to zebrano arusha - mowie wam chce mi sie wyc!!!!!!!!!! i jestem wsciekla - najgorzej jak wywalam pieniadze i nie daje to zadnego efektu!!!!!!!!

kurcze rozumiem Twoj wkur.w, ale skoro podloga bedzie zebrano, to jedyne co Ci pozostaje to chyba ukryc ten zloty pod ciemnym fioletem, za bardzo ciapkowato bedzie, gladka fioletowa sciana reszta delikatny piasek.

jest i takie posibility zostawiam to w cholere!!!!! dzisiaj juz nie maluje - poczekam az przyjedzi emalz i razem cos uradzimy!!!!!!! chyba

al eto tez mogloby byc niezle - przemalowac na fiolet cala i delikatny piasek na reszte!!!!!! tym bardzie j ze ta podloga taka ciapata bedzie :roll: :roll: :roll: [/i]

Wybacz, ale ja nie wiem co Ty chcesz od tej sciany ze złotem :o Mi się podoba i to bardzo. Bałabym na niej jakiś wzorek w jednym miejscu i tyle. Hmmmm trudno uzyskać taki efekt. Dla mnie bomba.

Na męża nie musisz czekać. Wiem co powie - trzeba przemalować :lol: