kolakao 09.07.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no wlasnie o takim myslalm !! ale tearz wzielabym juz z mieszalnika i zastanwialbym sie piec razy!!!!!!!!!!!!i wtedy takie jasne meble!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 irma na razie nie ma go nigdzie takiego piaskowego ale w koncu mozna cos wymyslec - ten fiolet mi nie lezy i koniec - podloga bedzie to zebrano arusha - mowie wam chce mi sie wyc!!!!!!!!!! i jestem wsciekla - najgorzej jak wywalam pieniadze i nie daje to zadnego efektu!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Kola, toś nawyrabiała z tą ścianą Jaką farbą malowałaś?? Duluxem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 irma na razie nie ma go nigdzie takiego piaskowego ale w koncu mozna cos wymyslec - ten fiolet mi nie lezy i koniec - podloga bedzie to zebrano arusha - mowie wam chce mi sie wyc!!!!!!!!!! i jestem wsciekla - najgorzej jak wywalam pieniadze i nie daje to zadnego efektu!!!!!!!! kurcze rozumiem Twoj wkur.w, ale skoro podloga bedzie zebrano, to jedyne co Ci pozostaje to chyba ukryc ten zloty pod ciemnym fioletem, za bardzo ciapkowato bedzie, gladka fioletowa sciana reszta delikatny piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Kola, toś nawyrabiała z tą ścianą Jaką farbą malowałaś?? Duluxem?? noooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Kola, toś nawyrabiała z tą ścianą Jaką farbą malowałaś?? Duluxem?? noooooooooooooo One chyba dobrze kryją, może rzeczywiście malnij raz jeszcze, albo tapetę połóż Nie wiem sama Dlatego właśnie boję się takiego experymentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 irma na razie nie ma go nigdzie takiego piaskowego ale w koncu mozna cos wymyslec - ten fiolet mi nie lezy i koniec - podloga bedzie to zebrano arusha - mowie wam chce mi sie wyc!!!!!!!!!! i jestem wsciekla - najgorzej jak wywalam pieniadze i nie daje to zadnego efektu!!!!!!!! kurcze rozumiem Twoj wkur.w, ale skoro podloga bedzie zebrano, to jedyne co Ci pozostaje to chyba ukryc ten zloty pod ciemnym fioletem, za bardzo ciapkowato bedzie, gladka fioletowa sciana reszta delikatny piasek. jest i takie posibility zostawiam to w cholere!!!!! dzisiaj juz nie maluje - poczekam az przyjedzi emalz i razem cos uradzimy!!!!!!! chyba al eto tez mogloby byc niezle - przemalowac na fiolet cala i delikatny piasek na reszte!!!!!! tym bardzie j ze ta podloga taka ciapata bedzie [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.07.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 http://images23.fotosik.pl/243/d52d8efacf58d241.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no wlasnie ja tez nie wiem!!!!!!! na probniku ten fiolet byl ledwo ledwo a na scianie wyszedl baaaardzo fioletowy - ta zlota sciana niejest nawet taka tragiczna - moze trzeba ja na zywca zobaczyc - na zdj moze nie wyglada najpiekniej ale nie jest tak zle - gorzej z tym cholrnym fioletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 http://images23.fotosik.pl/243/d52d8efacf58d241.jpg a jaki to kolorek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 http://images28.fotosik.pl/244/a6ffe12123f3a56b.jpg no cos takiego ta sciana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 http://images28.fotosik.pl/244/a6ffe12123f3a56b.jpg no cos takiego ta sciana nie wygląda źle, jak dla mnie ale na większej powierzchni może być męcząco chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 nie nie jest tak targicznie - ta sciana nawet mi sie podoba - nad lozkiem bedzie cos wisiec wiec bedzie zakryte, przyscianie z oknem beda zaslony wiec tez bedzie zakryta troszeczke - ale ta reszta fioletowa mnie wkurza!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.07.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 http://images23.fotosik.pl/243/d52d8efacf58d241.jpg a jaki to kolorek?? zrobiłam go w komputerze i musiałabym z próbnika dobrać coś podobnego, ale i tak można to zrobić dopiero jak się widzi wszystko na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 bede intensywnie myslec - bardzo ci dziekuje irmo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 ale jakbys wpadla jeszcze na jakis pomysl to prosze daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Wybacz, ale ja nie wiem co Ty chcesz od tej sciany ze złotem Mi się podoba i to bardzo. Bałabym na niej jakiś wzorek w jednym miejscu i tyle. Hmmmm trudno uzyskać taki efekt. Dla mnie bomba. Na męża nie musisz czekać. Wiem co powie - trzeba przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 maylandku od tej zlotej to nic ale od tej fioletowej to mam duzo do zarzucenia - no nie pasuje dziad i koniec!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Hmmm no są jasniejsze, a takie przecież chcieliście. Wystarczyło rozcieńczyc tę którą malowałaś złotą ścianę i byłby ten sam odcień a jaśniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no tak ale ten kolor zlotej z tym fioletem sie gryzie!!!!! no trezba bylo tak zrobic jak mowisz a nie kombinowac z nowym kolorem!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts