sebo8877 25.06.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Jak widac w mojej stopce - czekam na pierwsze i z załozenia oraz jeżeli Bóg pozwoli to na 101% nie bedzie to jedynak/naczka sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.06.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Jak widac w mojej stopce - czekam na pierwsze i z załozenia oraz jeżeli Bóg pozwoli to na 101% nie bedzie to jedynak/naczka sebo8877 To się w końcu doczekałeś. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 25.06.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ja kocham dzieci, ale bałam sie drugiego. Że nie mam kasy. Że co ja dzieciom zostawię. A co z pracą. I nagle jakoś się porobiło tak, że obecną robotę chciałam rzucić, zbliżał się wiek poprenatalny. Co tu robić???Może dziecko? Zejęło nam to ponad rok (samo robienie), więc załapałam się na ten wiek poprenatalny. Właśnie wczoraj minął mi termin porodu, więc na razie cierpliwie czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 25.06.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam, u mnie w pracy mówią że jedno dziecko to "małżeństwo z dzieckiem" dopiero od DRUGIEGO zaczyna się RODZINA hm, mam dwójkę co prawda już duże, różnica jest 2 i 2 miesiące, bardzo dobry układ, pięknie to wyglada jak ona jako maleństwo 2 letnie opiekowała się swoim starszym bratem, zaawsze cukierek był brany także dla brata, butelka owszem także, nie wyobrażam sobie aby było tylko jedno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts