Żelka 12.05.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 najgorsze to jest wiązanie krawata kazdego poranka i zarabianie na zycie eee nie -przesadzilem najgorsze to jest: kwakanie kaczki Jak zawsze kotek ma racje dlatego ja juz zrezygnowalam z tego wiazania krawatu A kaczki lubie... biedne ptaszki, wszyscy na nich poluja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 A Joshi została PIerwszym Bezkregowcem Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.05.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Rozumiem, że nic Ci nie wiadomo o moim bardzo krytycznym nastawieniu do redakcji i o różnych z tym związanych perturbacjach? Chyba sobie pochlebiasz za bardzo. Wietrzysz zemste? O tym swoim moderowaniu juz wiemy wszyscy Od dawna i slyszelismy o tym nie jeden raz. Buziaki ps.Dolegliwosci wspoczuje bez wzgledu na to gdzie znajduje sie wewatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 12.05.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 A ja, gdy przeczytałam tytuł wątku, spodziewałam się czegoś na temat utraty kręgosłupa moralnego , a wpadłam w srodek burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.05.2007 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 O tym swoim moderowaniu juz wiemy wszyscy Od dawna i slyszelismy o tym nie jeden raz. Nie bardzo mam sie czego wstydzić i dlatego nie rozumiem tej uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 13.05.2007 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 O tym swoim moderowaniu juz wiemy wszyscy Od dawna i slyszelismy o tym nie jeden raz. Nie bardzo mam sie czego wstydzić i dlatego nie rozumiem tej uwagi... JoShi, troche wyluzuj. Patrz na Rrmiowa, "is always very cool". Gorace buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 31.05.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ale duuuużo piany i postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 JoShi, ja tak sobie podglądam Twój wątek od czasu do czasu i od razu znalazłam go w tym innym miejscu, po przeniesieniu. Nie sądzę, że to zemsta redakcji, ani innych kosmicznych sił. Ten wątek naprawdę bardziej pasuje do porad. Życzę zdrówka Ps. tytuł tematu jest szokujący już sobie wyobrażałam EDZIĘ, która sprzedaję Twój kręgosłup na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.05.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Aleś się ocknął. Masz ochotę pobić pianę, czy ponabijac posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts