świercz1719500624 23.11.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 juz widziałem twoje krokwie... w wątku o nich... Aguu krokwie są niasamowite!!!! moja się chowją!!! kurcze.... teraz widze jak partacko są moje zrobione... a myslałem że jest ok - no nie dokońca teraz widze!!! z niecierpliwością czekam na dom w całej okazałości tzn z podbitką i dachem. ja obecnie walcze z ustaweniami pieca co pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 23.11.2007 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 świerczu, bez przesady Twoje są po prostu inne, mniej powycinane, ale to właśnie one natchnęły nas żeby też takie mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.12.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Aguu i jak działacie coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 03.12.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 lbryndal, działamy. Jeżeli pogoda dopisze to w tym tygodniu będziemy mieli kompletny dach. Nie piszemy na forum na bieżąco, bo w pracy mam kołowrót, a w domu budowę, ale fotografujemy na bieżąco i wnet będzie relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 04.12.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 lbryndal, działamy. Jeżeli pogoda dopisze to w tym tygodniu będziemy mieli kompletny dach. Nie piszemy na forum na bieżąco, bo w pracy mam kołowrót, a w domu budowę, ale fotografujemy na bieżąco i wnet będzie relacja. no to czekam bo powoli "gonimy" Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.12.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 no daszek to macie cudownyextra wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 15.12.2007 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 lbryndal, dzięki!!! Nawet nie wiesz jak bardzo potrzebowaliśmy takich słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 24.12.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć (zwłaszcza budowlanych), wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku życzy Ala, Łukasz i Jakub. no i czekamy na dalsze zdjęcia i komentarze w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 24.01.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Aguu wiosna idzie.Pracujecie coś czy odpoczynek zimowy na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 27.01.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Bardzo ciekawy dziennik budowy (dach macie rewelacyjny ) - Powodzenia na dalszych etapach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 28.01.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam pado! Dzięki za pochwałę dachu. Nam też bardzo się podoba Zaglądnąłem na Wasz dziennik i widzę, że jeszcze wszystko przed Wami. POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.01.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 bardzo ładny dach będzie ozdobą domu. brawo i powodzenia !!!!!!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linka91 02.03.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Witam! wiosną już powoli czuć więc i z budową będziem ruszać ...chyba ale od początku...jako że korzystam z konta córci mojej linka91 ale się to zmieni i przy chwili czasu założę swoje bo ona nie chce dalej robić mi obsługi informatycznej...{a myślałem...} no nic to może ta lektura: http://forum.muratordom.pl/projekt-z14-z-pracowni-z500-skrytykujcie-prosze,t61266-300.htm?highlight=%B6wiercz nieco rozjaśni sprawę co i jak tu robię... bo jako przeciętny laik w budownictwie chętnie skorzystam z rad i podpowiedzi ludzi którzy mają to za sobą{jeśli się na to zgodzą-naturalnie} zwolniłem trochę studiowanie dzienników i komentarzy...bo niezły mętlik już mam w głowie {wy też tak mieliście?}-tak więc pozdrawiam wszystkich zet-owców na forum i życzę powodzenia w dalszych zmaganiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 03.03.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witaj linka91 w rodzinie budujących Z14! Odpowiedziałem na Twój post zamieszczony tutaj w kwestii obejrzenia na żywo Z14. Jeżeli będziesz potrzebować jakichś informacji, których nie znajdziesz w moim dzienniku to zawsze możesz pisać i w miarę swojej wiedzy odpowiem. Jak sam zauważyłeś dziennik świercza jest lekturą obowiązkową Dużo dowiesz się też z dzienników lbryndal i maanmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 22.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://img214.imageshack.us/img214/4936/wielknocho3.gif Niech Kurczaczek przyniesie Wam w prezencie, to czego najbardziej pragniecie... To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć ale niech będzie czymś bez czego juz nie można żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 22.03.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://images33.fotosik.pl/188/2b66ca55f4f38a8f.jpgDwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuche sobie jedzą, , ksiądz za stolem już się buja Wesołego Alleluja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 07.04.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Serdecznie dziękujemy za miłe życzenia świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.04.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 no widzę, że przebudzenie nastapiło i będzie się coś działo więc czekam na kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 05.05.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 no i widze działacie dalej my w piątek zrobiliśmy właśnie beton na piachu fakt że prościej byłoby to zrobić jak jeszcze nie było ścian ale co poradzić. a co do zwrotu Vat to ja jeszcze czekam, aż nazbiera siętego jeszcze trochę żeby zwrot był jakiś widoczny, a jeszcze do tego mozna tylko składać raz w roku to tym bardziej poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 05.05.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 lbryndal, skąd wiesz, że można składać tylko raz w roku? Wydawało mi się, że nie ma takich ograniczeń. Rozmawiałem z pracownikiem US, który tym się zajmuje i nic takiego mi nie powiedział. Jeśli gdzieś tak przeczytałeś to daj namiar na źródło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts