Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

I ja sie dopisuję do budujących ten dom. Mam nadzieję, że wprowadzimy się do niego już latem.

My też mamy zmiany w projekcie.

* Garaż na dwa stanowiska a tym samym dodatkowy pokój nad garażem. W związku z tym musieliśmy przenieść łazienkę. Likwidacja garderoby na piętrze

* podniesienie ścian domu o dwa pustaki co zmniejszyło skosy na piętrze.

* zamknięcie kuchni

* powiększenie tarasu

Tylko zastanawiam się nad jednym. Czy ten wiatrołap nie jest za mały?

• 2 months później...
  • 2 weeks później...

Jesli to jest taki sam przytulny jak z Muratora - przytulny d12 to buduje go kilka osob. Miedzy innymi ja. Niestety u mnie jeszcze nic nie zobaczysz bo dopiero sie grzebie z fundamentami.

Sporo widac u forumowiczki Kropkq - niedawno sie wprowadzili.

Postawiony ma tez Renata27 ale chyba zapomniala powklejac aktualne zdjecia :). Poza tym na glownej stronie muratora - tam po prawej stronie sa galerie i jedna z nich ma nazwe "Tu mi przytulnie". Tam tez jest pare wnetrz z domkow bazujacych na tym projekcie.

Zycze powodzenia :) i witam w grupce przytulnych:)

• 1 year później...

Witam!

Ja również zamierzam budować dom Przytulny z pracowni MG Pojekt. Była bym bardzo wdzięczna za zdjęcia z budowy domu, jak również mam wiele pytań dotyczących wglądu niektórych pomieszczeń. Z chęcią nawiążę kontakt z osobą, która już mieszka w takim domku.

Pozdrawiam wszystkich z forum. Wasze uwagi bardzo mi pomogły.

• 1 year później...
  • 1 year później...
[ATTACH=CONFIG]62662[/ATTACH] Witam:welcome:, czy ktoś buduje domek Przytulny z pracowni MG Projekt?

Na początku września br. rozpocząłem budowę domu w/g projektu Przytulny z MG Projekt. W tym roku tylko stan "0". Właściwie jutro 25 września koniec.

Jeśli ktoś ma pytania lub chciałby podzielić się uwagami dot. budowy - zapraszam. Zainteresowanym mogę wysłać fotki. Robiłem krok po kroku. Jutro będę wiedział w jakiej kwocie się zamknie ten mój stan "0". Dalszy ciąg planuję na przyszły rok marzec/kwiecień.

• 1 month później...
  • 2 years później...
  • 5 months później...