tunia1719503420 27.04.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 I ja sie dopisuję do budujących ten dom. Mam nadzieję, że wprowadzimy się do niego już latem.My też mamy zmiany w projekcie. * Garaż na dwa stanowiska a tym samym dodatkowy pokój nad garażem. W związku z tym musieliśmy przenieść łazienkę. Likwidacja garderoby na piętrze* podniesienie ścian domu o dwa pustaki co zmniejszyło skosy na piętrze.* zamknięcie kuchni* powiększenie tarasu Tylko zastanawiam się nad jednym. Czy ten wiatrołap nie jest za mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek11 16.07.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam. Czy któś może budował albo buduje dom z mgprojektu o nazwie 'Przytulny'? Ja myśle nad kupnem tegoż projektu i chciałbym poznać opinie innych osób na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 31.07.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Jesli to jest taki sam przytulny jak z Muratora - przytulny d12 to buduje go kilka osob. Miedzy innymi ja. Niestety u mnie jeszcze nic nie zobaczysz bo dopiero sie grzebie z fundamentami. Sporo widac u forumowiczki Kropkq - niedawno sie wprowadzili. Postawiony ma tez Renata27 ale chyba zapomniala powklejac aktualne zdjecia . Poza tym na glownej stronie muratora - tam po prawej stronie sa galerie i jedna z nich ma nazwe "Tu mi przytulnie". Tam tez jest pare wnetrz z domkow bazujacych na tym projekcie. Zycze powodzenia i witam w grupce przytulnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek11 31.07.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Niestety chodzi mi o 'Przytulnego' z MG projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
argus 04.10.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam!Ja również zamierzam budować dom Przytulny z pracowni MG Pojekt. Była bym bardzo wdzięczna za zdjęcia z budowy domu, jak również mam wiele pytań dotyczących wglądu niektórych pomieszczeń. Z chęcią nawiążę kontakt z osobą, która już mieszka w takim domku. Pozdrawiam wszystkich z forum. Wasze uwagi bardzo mi pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek- 24.06.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Witam:welcome:, czy ktoś buduje domek Przytulny z pracowni MG Projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharp_eye 24.09.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 [ATTACH=CONFIG]62662[/ATTACH] Witam:welcome:, czy ktoś buduje domek Przytulny z pracowni MG Projekt? Na początku września br. rozpocząłem budowę domu w/g projektu Przytulny z MG Projekt. W tym roku tylko stan "0". Właściwie jutro 25 września koniec. Jeśli ktoś ma pytania lub chciałby podzielić się uwagami dot. budowy - zapraszam. Zainteresowanym mogę wysłać fotki. Robiłem krok po kroku. Jutro będę wiedział w jakiej kwocie się zamknie ten mój stan "0". Dalszy ciąg planuję na przyszły rok marzec/kwiecień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 połączyłam kilka watków, by łatwiej było można odszukać wszystkich forumowiczów budujących ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebaldo 07.11.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witajcie, budujemy Przytulnego po delikatnych przeróbkach - powiększenie wiatrołapu, likwidacja wykuszy i balkonu od ogrodu.Kończymy pokrycie dachu. Na wiosnę zamykamy i lecimy z instalacjami, podłogami, tynkami. W razie czego - pytajcie. Pozdrawiam,S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinhill 09.02.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witamw maju zaczynam Budowę "Przytulnego" zlikwidowałem wykusz od jadalni,zastanawiam sie nad dachem czy go nieprzerobic bynajmniej prosił bym o Zdjęcia Przytulnego na meila [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebaldo 09.07.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Witajcie, poglądowo kilka zdjęć z wnętrza. Z chętnymi mogę podzielić się mailowo większą ilością. Pozdrawiam, S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts