Nefer 19.05.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Dziękuję serdecznie za spotkanie: Wszystkim forumowiczom, z którymi spędziłam świetnie czas - nie będę wymieniać - zainteresowani wiedzą Wszystkim, z którymi nie pogadałam - za to, że przyjechali. Wszystkim, kórzy nie przyjachali, za to, że zamówili nam pogodę i o nas na pewno myśleli (fluidy latały). Redakcji za zorganizowanie w fajnym miejscu. Obsłudze - za dobre żarcie i podobno smaczne piffo. Fotografowi - za umilanie czasu i niewątpliwy wkład w dobry nastrój. Zasłużonym forumowiczom, za dyplom :) i za fakt, że zawiesili na mnie swoje oko :) i wszystkim, których nie wymieniłam za całokształt. Było super - do zobaczenia za rok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 19.05.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Ja też do wszystkich życzeń Nefer się dołączam Dziękuję serdecznie za spotkanie: Wszystkim forumowiczom, z którymi spędziłam świetnie czas - nie będę wymieniać - zainteresowani wiedzą Wszystkim, z którymi nie pogadałam - za to, że przyjechali. Wszystkim, kórzy nie przyjachali, za to, że zamówili nam pogodę i o nas na pewno myśleli (fluidy latały). Redakcji za zorganizowanie w fajnym miejscu. Obsłudze - za dobre żarcie i podobno smaczne piffo. Fotografowi - za umilanie czasu i niewątpliwy wkład w dobry nastrój. Zasłużonym forumowiczom, za dyplom :) i za fakt, że zawiesili na mnie swoje oko :) i wszystkim, których nie wymieniłam za całokształt. Było super - do zobaczenia za rok :) Pozdrawiamy Zygmor z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.05.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 My się też dołączamy: An-bud czyli Gosia i Jurek, Maksiu i ja komtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.05.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 I ja podpisuję się pod słowami Nefer. Właśnie dotarliśmy do domciu. Zmęczeni, ale zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 19.05.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Juuuuuuż zaaaa rooooook spotkaaaaaaanie, zaaaa rooooook caaaaaały Do zobaczenia!!! I tak wcześniej pewnie postukamy na forum. Serdeczne pozdrowienia dla całej Redakcji i wszystkich, którzy byli na spotkaniu, ciałem i duchem też. Pozdrawiam Patos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.05.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Dzięki za wszystko, za ludzi, którzy byli i wreszcie stali się realni, za dobre życzenia, za naładowanie akumulatorów, za pyszności kaloryczne i do siego roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.05.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 my również dziękujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 19.05.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 byłam na tym zlocie po raz pierwszy!!!!ale napewno NIE ostatni!!! REWELACJA, organizacja super, pogoda wyśmienita, obsługa- miłą a ludzie z FORUM REWELACYJNIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!... dzieki za wszystkie "słowka" na scenie......., za każde doradztwo, oby tak dalej i trzymajmy się razem!!! a redakcji za super reklamóweczki....(ich zawartości).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Padam na twarz...ale to zmęczenie jest takie ...hm...przyjemne ... Zlocik był naprawdę świetny ..I jedzonko i piffko i cała ceremonia, ale ludziska były najfajniejsze... Za to wszystko serdeczne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 No, ...ja już w domku, Frosch'e dojadą za godzinkę . Oczywiście dołączam się do powyższych słów i podpisuję się pod nimi moimi wszystkimi smoczymi raciczkami . Bardzo dziękuję za barrrrrdzo mile spędzone sobotnie popołudnie. Pozdrawiam, Smoczyca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.05.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Dziekuję wszystkim za świetną zabawę, przemiłe towarzystwo i serdeczne rozmowy. Pozdrawiam i liczę na ponowne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.05.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Wróciłam z wielkiego świata na swoje spokojne podlasie. Dziękuję Wszystkim, których miałam okazję poznać, uściskać, porozmawiać. Ludzie z naszego Forum są naprawdę wyjątkowi, przekonuję się o tym za każdym razem. Było przesympatycznie, jak zawsze Dzięki wielkie, pozdrawiam raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.05.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Dziękuję serdecznie za spotkanie: Wszystkim forumowiczom, z którymi spędziłam świetnie czas - nie będę wymieniać - zainteresowani wiedzą Wszystkim, z którymi nie pogadałam - za to, że przyjechali. Wszystkim, kórzy nie przyjachali, za to, że zamówili nam pogodę i o nas na pewno myśleli (fluidy latały). Redakcji za zorganizowanie w fajnym miejscu. Obsłudze - za dobre żarcie i podobno smaczne piffo. Fotografowi - za umilanie czasu i niewątpliwy wkład w dobry nastrój. Zasłużonym forumowiczom, za dyplom :) i za fakt, że zawiesili na mnie swoje oko :) i wszystkim, których nie wymieniłam za całokształt. Było super - do zobaczenia za rok :) Cicho i spokojnie dołanczam do podziekowań i wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Ja również dziękuję wszystkim za spotkanie. Cieszę się, że poznałam na żywo tylu "człowieków" , to naprawdę niesamowite! Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjechać, ale może zobaczymy się za rok! I niech inni mówią co chcą ale na całym świecie nie znajdziecie drugiego takiego Forum jak nasze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.05.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 wrocilam podpisuje sie po tekstem Neferki bylo fantastycznie pozdrawiam wszystkich i...do zobaczenia za rok zaluje , ze nie pogadalam ze wszystkimi , ale czasu bylo za malo Redakcjo !!!! dziekuje Forumowicze!!!! dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.05.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Już nie dręczcie tak nieobecnych!!! bardzo żałuję, że nie dotarłam..... cóż, może za rok tak na poważnie, to bardzo się cieszę, ze spotkanie się udało Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.05.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Już nie dręczcie tak nieobecnych!!! bardzo żałuję, że nie dotarłam..... cóż, może za rok tak na poważnie, to bardzo się cieszę, ze spotkanie się udało Pozdrawiam serdecznie. szukalam cie szkoda , ze nie dotarlas bylo naprawde super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.05.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 może za rok.....marna pociecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.05.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Kuleczko, to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 19.05.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Jestem pod wrażeniem całej imprezy Rodzinka mimo zmęczenia bardzo zadowolona z sobotniego wypadu Dziękujemy organizatorom i wszystkim forumowiczom za super zabawę i miłe prezenty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts