dominikams 21.05.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 O! ja też się zgłaszam Musze to wreszcie z siebie wyrzucić... jea, ty taki fajny gość jesteś, że aż nie miałam śmiałości podejść (cały czas wianuszek lasek koło ciebie ) No, po piffku jestem, to powiedziałam Idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.05.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 O! ja też się zgłaszam Musze to wreszcie z siebie wyrzucić... jea, ty taki fajny gość jesteś, że aż nie miałam śmiałości podejść (cały czas wianuszek lasek koło ciebie ) No, po piffku jestem, to powiedziałam Idę spać To z pewnością nie ja byłem a ja widziałem Ciebie i wstydziłem się zagadać, zresztą widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.05.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 zapraszam do kolejnej kolekcji http://www.cptq.photosite.com/Saturday19thMay/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 3 razy S - Super ludzie , super fotki , super imprezka Wiedziałam że będę Wam zazdraszczać ale nie wiedzialam że aż tak Mam nadzieję że następny zlot niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.05.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 3 razy S - Super ludzie , super fotki , super imprezka Wiedziałam że będę Wam zazdraszczać ale nie wiedzialam że aż tak Mam nadzieję że następny zlot niebawem Jak ja Cię sis rozumiem Maxti, mam chytry plan Zrobimy sobie mały, prywatny zlocik Maxtorka plus Kulka, taki mini sabacik Napstrykamy mnóstwo zdjęć i pokażemy na forum..... zobaczysz jak nam będą ludziska zazdraszczać co Ty na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 3 razy S - Super ludzie , super fotki , super imprezka Wiedziałam że będę Wam zazdraszczać ale nie wiedzialam że aż tak Mam nadzieję że następny zlot niebawem Jak ja Cię sis rozumiem Maxti, mam chytry plan Zrobimy sobie mały, prywatny zlocik Maxtorka plus Kulka, taki mini sabacik Napstrykamy mnóstwo zdjęć i pokażemy na forum..... zobaczysz jak nam będą ludziska zazdraszczać co Ty na to??? Jezdem za a nawet bardziej Już widzę te kamery , światla fleszów , wywiady , koncerty , cała sala śpiewa z nami , fruwa moja marynara ..... Taaa , to będzie niezapomniane spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Oczywiście, że będziemy Wam zazdraszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Nie wszystkich znam, ale duzo tam pieknych ludzi. andre to taki kawal chlopa jest, a wydawal sie drobniutki na zdjeciu. Verunia sie nie zdradzila, ze jest taka piekna i pelna uroku babka. Edzia w spodniach Ci bardzo dobrze. Wywal wszystkie szerokie spodnice.., zostaw tylko te rzeczy gdzie widac figure. Kropeczka27 zasluzyla na tytul miss pieknego usmiechu. Jareko troche przytyl i bardzo dobrze. Maksiu ciagle taki sam. Z mlodoscia mu do twarzy.... Tomek1950, takze... Zeljka wiem ze z ciebie dobry duszek, ale jesteś dla mnie zbyt łaskawa, aż się zaczerwieniłam Ale ja opinię Zeljki potwierdzam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.05.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Maxti, oplułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Maxti, oplułam monitor Nie bój nic , mam na tę okazję mały prywatny zapasik śliniaczków i pieluszek Jak już tak rozmawiamy jak profi z profi to jakiś rzecznik i menago by nam się przydał I osobisty fotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.05.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 To z pewnością nie ja byłem a ja widziałem Ciebie i wstydziłem się zagadać, zresztą widziałaś Jak nie ty, jak ty! No to ładnie, kurna, tak się siebie wstydziliśmy, że nawet nie pogadaliśmy Jestem wściekła na siebie Będziesz za rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jak już tak rozmawiamy jak profi z profi to jakiś rzecznik i menago by nam się przydał I osobisty fotograf Mam fajny calkiem aparat i jestem wygadana. Jak co to mozecie mnie najac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Może ja.... ten teges.Sesje tomoja specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.05.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Hej piękna dominikams Jea niepotrzebnie się wstydziłeś, bo ta kobitka jest przecudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jak już tak rozmawiamy jak profi z profi to jakiś rzecznik i menago by nam się przydał I osobisty fotograf Mam fajny calkiem aparat i jestem wygadana. Jak co to mozecie mnie najac To było postanowione od samego początku ale przetarg trza było ogłosić , co by potem nie było że tu jakiś nepotyzm się odbywa cy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Może ja.... ten teges.Sesje tomoja specjalność Sis była pierwsza , ale jak by jej przypadkiem baterie w aparacie siadły to ..... Bądź gotowy dzis do drogi ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Hej piękna dominikams Jea niepotrzebnie się wstydziłeś, bo ta kobitka jest przecudowna Wszystkie jesteście przecudne Aż mnie zazdrość zżera Hihihi , schudnę troszkę , do bikini jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 jak by jej przypadkiem baterie w aparacie siadły to ..... Mam jedna baterie na zapasie. Moge sie zabozyc , ze nie zawiode Wszystkie jesteście przecudne Aż mnie zazdrość zżera Wiem , wiem , zawsze bylam. Nie martw sie podobne jestesmy do sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 jak by jej przypadkiem baterie w aparacie siadły to ..... Mam jedna baterie na zapasie. Moge sie zabozyc , ze nie zawiode Wszystkie jesteście przecudne Aż mnie zazdrość zżera Wiem , wiem , zawsze bylam. Nie martw sie podobne jestesmy do sie Dyć wiem że nie zawiedziesz Że niby rude i wrrrredne ? Kto te ploty rozsiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.05.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No to kiedy możemy liczyć na zdjęcia z tej prywatnej sesji? Kropeczka, ty już nie kituj lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts