Maxtorka 22.05.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No to kiedy możemy liczyć na zdjęcia z tej prywatnej sesji? Kropeczka, ty już nie kituj lepiej Pytanie do naszej menedżerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.05.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Kropeczka, ty już nie kituj lepiej Ja mówię serio! Szkoda, że te fajne zdjęcia Twoje są w aparacie fotografa Muszę się z nim porozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 To z pewnością nie ja byłem a ja widziałem Ciebie i wstydziłem się zagadać, zresztą widziałaś Jak nie ty, jak ty! No to ładnie, kurna, tak się siebie wstydziliśmy, że nawet nie pogadaliśmy Jestem wściekła na siebie Będziesz za rok? Pewnie może uda się coś w pażdzierniku, muszę parę osób przycisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Kropeczka, ty już nie kituj lepiej Ja mówię serio! Szkoda, że te fajne zdjęcia Twoje są w aparacie fotografa Muszę się z nim porozumieć Ja też proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 zanim fotograf sie nad nami zlituje fotki , ktore robil Frosch : http://gosia69.fotosik.pl/albumy/194123.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.05.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Tak naoglądałem sie tych fotek że ...aż mnie zatkałojeszcze raz wszystlim dziękuje za wspólne chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.05.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jak już tak rozmawiamy jak profi z profi to jakiś rzecznik i menago by nam się przydał I osobisty fotograf Mam fajny calkiem aparat i jestem wygadana. Jak co to mozecie mnie najac Nie oponuję, ale martwię się czy nasz budżet to wytrzyma Trzeba zakupić na bazarze tą marynarę, co ma fruwać, conajmniej dwie niekiepskie garsonki i półliter. Nie wiem co Maxti szykuje, coś mówiła o złotych galotach, ale to jeszcze nic pewnego...... Tak czy siak, jakoś się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No dobra juz zalapalam gdzie jest froschka (kobito skad u Ciebie tyle wlosow na glowie ).., ale nadal nie wiem gdzie jest bodzio i jea...... Z reszta, faceci prosze sie ujawnic! No i do joolki pytanie.., co Cie tak dobrze zakonserwowalo, ze stanelas w miejscu jak mialas 18 lat? Zdradz tajemnice wiecznej mlodosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 zelijko tu jest bodzio-g http://images21.fotosik.pl/319/b54d156dd5fca713med.jpg a tu jea http://images20.fotosik.pl/374/29caea7add843112med.jpg widze , ze mamy podobny gust wlosy niestety nie moje pozyczone a serio tak bujnie rosna na Slasku , 50m od huty (skutki ujemne zanieczyszczenia srodowiska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No dobra juz zalapalam gdzie jest froschka (kobito skad u Ciebie tyle wlosow na glowie ).., ale nadal nie wiem gdzie jest bodzio i jea...... Z reszta, faceci prosze sie ujawnic! No i do joolki pytanie.., co Cie tak dobrze zakonserwowalo, ze stanelas w miejscu jak mialas 18 lat? Zdradz tajemnice wiecznej mlodosci! bo ja tu byłem ... http://images21.fotosik.pl/319/5cb020d7b735ba35med.jpg a później, to z miss pozowałem http://www.cptq.photosite.com/~photos/tn/13128_348.ts1179583026000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.05.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 bo ja tu byłem ... http://images21.fotosik.pl/319/5cb020d7b735ba35med.jpg a mi nie nalał , więc byłam zmuszona sama się pofatygować do kranika, gdzie jakiś podpity gość, czekający w kolejce po piffko, gapił się bez żenady na mój biust i jeszcze gadał od rzeczy A mogłeś mi jea oszczędzić tych wątpliwej wartości doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 jea nie wygladasz na zmeczonego. Wiedzialam, ze ten podpis to podpucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.05.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 potwierdzam...w ogóle nie wyglądał na zmęczonego ...a nawet wręcz przeciwnie.... pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.05.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 3 razy S - Super ludzie , super fotki , super imprezka Wiedziałam że będę Wam zazdraszczać ale nie wiedzialam że aż tak Mam nadzieję że następny zlot niebawem Jak ja Cię sis rozumiem Maxti, mam chytry plan Zrobimy sobie mały, prywatny zlocik Maxtorka plus Kulka, taki mini sabacik Napstrykamy mnóstwo zdjęć i pokażemy na forum..... zobaczysz jak nam będą ludziska zazdraszczać co Ty na to??? Jezdem za a nawet bardziej Już widzę te kamery , światla fleszów , wywiady , koncerty , cała sala śpiewa z nami , fruwa moja marynara ..... Taaa , to będzie niezapomniane spotkanie A moge sie przyłączyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.05.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 To sem ja z Olką i Verunią przy stoliku siedzą Neferka i Tola http://www.dommaksia.pl/pics/murator2007/maksiu/P5190088.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.05.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 3 razy S - Super ludzie , super fotki , super imprezka Wiedziałam że będę Wam zazdraszczać ale nie wiedzialam że aż tak Mam nadzieję że następny zlot niebawem Jak ja Cię sis rozumiem Maxti, mam chytry plan Zrobimy sobie mały, prywatny zlocik Maxtorka plus Kulka, taki mini sabacik Napstrykamy mnóstwo zdjęć i pokażemy na forum..... zobaczysz jak nam będą ludziska zazdraszczać co Ty na to??? Jezdem za a nawet bardziej Już widzę te kamery , światla fleszów , wywiady , koncerty , cała sala śpiewa z nami , fruwa moja marynara ..... Taaa , to będzie niezapomniane spotkanie A moge sie przyłączyć??? sie pani nie krępuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.05.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Pomimo zazdrości kołatającej się w trzewiach, żalu przepełniającego serce, muszę przyznać, że fajne macie te gembusie tym bardziej mi szkoda...... Andre59, widzę żeś Ty jak ten babski król Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Andre wyrywał najładniejsze laski na zlocie, a twierdził że nie ma szczęścia do kobiet Sami zobaczcie http://images20.fotosik.pl/370/5e0b322444834c3cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A Kropeczka z tym usmiechem to az sie prosi aby miec ja na wspolnym zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 (....) przy stoliku siedzą Neferka i Tola I gadają o Hondach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts