Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego kobiety odmawiają seksu swoim mężom?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 192
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzisz JoShi, to jest niestety cała prawda o życiu

Moim zdaniem to nie jest cała prawda o życiu, a co najwyżej Twój punkt widzenia... A jako kobieta to powinnaś raczej znaleźć subtelniejszy sposób...

JoShi, wcześniej pisałam , że wyrażam swoją opinię. Prowadzę firmę, w której zatrudniam samych facetów i nie jedno moje uszy słyszały, stąd mam takie zdanie i stąd może moja dosadność choć myślałam, że ujęłam to w miarę delikatnie :roll:

Mogłam napisać, że facet się onanizuje

Mogłaś a według mnie zasugerowałaś coś o jego dziewczynie... Może źle zrozumiałam, ale tak to wyszło i to mnie zniesmaczyło...

Absolutnie nie pisałam o jego dziewczynie! :o Źle zrozumiałaś-chodziło o niego a właściwie...jego rękę :roll: myślałam, że to oczywiste.

Wyrażając wcześniej swoje zdanie miałam na myśli mężczyznę zdrowego, hetero, mającego w soim życiu jedną lub więcej partnerek czyli znającego "smak kobiety"(mam nadzieję, że tym razem nikt się nie obrazi i nie zniesmaczy)

Pozornie niczym nie wyróżniają . A jednak... Są narzeczeństwem, które żyje w czystości, bez współżycia. To para, która odmawia sobie prawdopodobnie największej przyjemności świata. Stan ten potrwa aż do momentu zawarcia małżeństwa.

Rozumiem dziewczynę, która nie miała jeszcze partnera ale facet? Jest to dla mnie co najmniej dziwne i dalej uważam, że albo facet robi sobie to sam, albo chodzi na boki, albo jest "kochający inaczej" i tak mu wygodnie.

ps.żeby nie było, nie jestem homofobem i nie mam nic do kochających inaczej, ale już do chodzących na boki i owszem :wink:

a fe, ciarki mnie przechodzą na wspomnienie,że siedziałam koło Ciebie na zlocie

Czy to znaczy, że joola to facet i na dodatek taki ? ;))))))))))))))

jeśli joola jest facetem to nieźle się maskuje, na dodatek skradł nam tytuł miss :x :wink:

Cmokali my sie, to nie był facet :evil: :D

Trzy palce na żebrach i słowo harcerza, jestem: kobietom, babom, matkom, żonom i kochankom :wink:( i cmokałam się z jea :wink: )

• 4 weeks później...

Ja nie wiem skąd takie komentarze.

Chłopiec może być czysty.

Żyć w akademiku, zapić, zaćpać, nie pamietać...

Pierwiosnkiem to onci już nie jest ...

No dobra, jak tezę o czystości udokumentować to 4 latka zmazów nocnych. Toż on z torbami pójdzie za rachunki od Henkela, przecie nie będzie w plamach wiecznie spał.