niktspecjalny 03.06.2007 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Teraz rozmawiamy o problemie,który wystepuje u kobiet. U kobiet nie występują żadne problemy! Jedyny taki zauważalny problem występuje obok kobiety a nazywa się on - facet. W temacie jest wyraźnie napisane kobieta a jej malż.A Ty interpretujesz to pod wzgledem ...kobieta a facet.To przeca dwie różne kategorie.Skoro nie masz problemow ze swoim malżem to chwała Ci za to.Bo z tego uogólnienia z Twojej strony jasno wynika ,że czy to malzenstwo czy jakis inny zwiazek to w sexiku i tak problem bedzie mial zawsze facet.Nie zgadzam sie z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gapcia 03.06.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 ehhh....a wszystko i tak prędzej czy póżniej ..... skończy się w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.06.2007 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 ehhh....a wszystko i tak prędzej czy póżniej ..... skończy się w łóżku Nieprawda u mnie kończy sie pod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.06.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Teraz rozmawiamy o problemie,który wystepuje u kobiet. U kobiet nie występują żadne problemy! Jedyny taki zauważalny problem występuje obok kobiety a nazywa się on - facet. ja nie odmawiam - nigdy czyżbym była chora? no wlasnie jak daja to trzeba brac, nie:lol: no chyba, ze akurat glowa boli... Zeljka, powalasz mnie na łopatki Ja odmawiam seksu, kiedy nie mam nań ochoty, bo niby dlaczego mam się zmuszać. No i wiadomo, po kłótni.........chociaż czasem fajnie jest się pogodzić w sypialni _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Teraz rozmawiamy o problemie,który wystepuje u kobiet. U kobiet nie występują żadne problemy! Jedyny taki zauważalny problem występuje obok kobiety a nazywa się on - facet. W temacie jest wyraźnie napisane kobieta a jej malż.A Ty interpretujesz to pod wzgledem ...kobieta a facet.To przeca dwie różne kategorie.Skoro nie masz problemow ze swoim malżem to chwała Ci za to.Bo z tego uogólnienia z Twojej strony jasno wynika ,że czy to malzenstwo czy jakis inny zwiazek to w sexiku i tak problem bedzie mial zawsze facet.Nie zgadzam sie z tym. NS tak sobie dumam czy dac wciagnac sie w dyskusje czy nie... A co maz to nie facet? E tam zaden, powtazam zaden facet nie ma problemow z seksem. To juz wszystkim i od dawna znana prawda. Widzisz zgadzam sie z Toba. A Ty teraz czytaj jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.06.2007 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Teraz rozmawiamy o problemie,który wystepuje u kobiet. U kobiet nie występują żadne problemy! Jedyny taki zauważalny problem występuje obok kobiety a nazywa się on - facet. W temacie jest wyraźnie napisane kobieta a jej malż.A Ty interpretujesz to pod wzgledem ...kobieta a facet.To przeca dwie różne kategorie.Skoro nie masz problemow ze swoim malżem to chwała Ci za to.Bo z tego uogólnienia z Twojej strony jasno wynika ,że czy to malzenstwo czy jakis inny zwiazek to w sexiku i tak problem bedzie mial zawsze facet.Nie zgadzam sie z tym. NS tak sobie dumam czy dac wciagnac sie w dyskusje czy nie... A co maz to nie facet? E tam zaden, powtazam zaden facet nie ma problemow z seksem. To juz wszystkim i od dawna znana prawda. Widzisz zgadzam sie z Toba. A Ty teraz czytaj jak chcesz. Powiadam Ci jeszcze raz ...małż to małż a facet to facet.Wolność słowa i dyskusji.Chcesz to dyskutujesz ,nie chcesz to nie dyskutujesz.Przeca we wolnym kraju żyjesz no to wolno Ci.Gdyby w temacie było napisane"Dlaczego kobiety odmawiaja seksu swoim facetom" to jak Cie znam doszukiwalabys sie innych racji a na koniec zapewne padło by stwierdzenie..Dobrze ,że to o facetach tak ogólnie bo mojego męza to niedotyczy.Czyż nie tak?A czy chcesz ze mna dyskutowac to zostawiam to tobie pod myslenie. narazieńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Aha, jednak wedlug Ciebie maz to nie facet! A moj maz to i maz i facet. I to jaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.06.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Aha, jednak wedlug Ciebie maz to nie facet! A moj maz to i maz i facet. I to jaki! No pacz Zeljka , to tak jak mój Może to ten sam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Aha, jednak wedlug Ciebie maz to nie facet! A moj maz to i maz i facet. I to jaki! No pacz Zeljka , to tak jak mój Może to ten sam ? No ale co facet, czy maz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.06.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Aha, jednak wedlug Ciebie maz to nie facet! A moj maz to i maz i facet. I to jaki! No pacz Zeljka , to tak jak mój Może to ten sam ? No ale co facet, czy maz? Hihihi .... Wiesz kochana Twój mąż mój facet , albo odwrotnie , już sama się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Aj, madrych facetow=mezow mamy to sie latwo dogadamy co i jak. Do tego Twoj to sie zna na sprawach sercowych, wiec zyc nie umierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.06.2007 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Aha, jednak wedlug Ciebie maz to nie facet! A moj maz to i maz i facet. I to jaki! No pacz Zeljka , to tak jak mój Może to ten sam ? No ale co facet, czy maz? Hihihi .... Wiesz kochana Twój mąż mój facet , albo odwrotnie , już sama się pogubiłam Tak tak połączcie sie w kupe bo sie pogubicie a tak dla jajecek dla przypomnienia. Facet to taki faceto-mężczyzna bliżej nieokreślony,mało znany osobnik,indywiduum,ktoś. msjp.Natomiast mąż to taki meżczyzna złączony z którąś z Was,znanym związkiem,tzw. małżonek.Do meża można dopasować: -rozejście -polowanie na męża -łapać meża -trzymać meza pod pantoflem -wyjśc,wydac sie za mąż(msjp) Z facetem sie tego nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Moze i nie da, ale nie jednej sie udalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.06.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Moze i nie da, ale nie jednej sie udalo! Tą rozkoszną odpowiedzią musiał ktos pokierować Ty tak nie mówisz pzdr .NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Ale piszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Widze i oczom nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.06.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Tak tak połączcie sie w kupe bo sie pogubicie a tak dla jajecek dla przypomnienia. Facet to taki faceto-mężczyzna bliżej nieokreślony,mało znany osobnik,indywiduum,ktoś. msjp.Natomiast mąż to taki meżczyzna złączony z którąś z Was,znanym związkiem,tzw. małżonek.Do meża można dopasować: -rozejście -polowanie na męża -łapać meża -trzymać meza pod pantoflem -wyjśc,wydac sie za mąż(msjp) Z facetem sie tego nie da kurcze NS, To za kogo ja wyszłam za mąż i z kim żyję już 12 lat Boszzzzz wychodzi na to, że z babą No ładnie A teraz na poważnie. Ns, zapętliłeś się już tak, że bzdury wypisujesz dokumentne. Artykuł ten można rozpatrywać w kontekście każdej pary, będącej w stałym związku, niezależnie od tego, czy sformalizowanym, czy nie. Dzielenie stałych partnerów na mężów i niemężów jest w tym momencie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 To za kogo ja wyszłam za mąż i z kim żyję już 12 lat To jest racja bo artykuł tego nie przewidział ... może za teścia?A może rzeczywiscie ....za teściowom . .Spokojnie odpisze do autora artykułu, przedstawiając ten problem o czym poinformuje. A teraz na poważnie ze zdwojonom siłom.Artykuł mozna nawet rozpatrywac w kontekście babci czy dziadzia(90/90 lat)ale jakie to ma znaczenie w tym momencie skoro udzielajacy mi lekcji ze znajomosci przystosowania do życia w rodzinie,,,, zastanawia sie kogo ma w łóżeczku .Czasami bawią mnie takie pokazy tłumaczenia czegos czego sie dogłebnie nie przeanalizowało.Ale,ale wim ,że tak ma być Jedna formalna uwaga.Czasami trzeba sie przyjzec także swoim bzdurkom. NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.06.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 A teraz na poważnie ze zdwojonom siłom.Artykuł mozna nawet rozpatrywac w kontekście babci czy dziadzia(90/90 lat)ale jakie to ma znaczenie w tym momencie skoro udzielajacy mi lekcji ze znajomosci przystosowania do życia w rodzinie,,,, zastanawia sie kogo ma w łóżeczku .Czasami bawią mnie takie pokazy tłumaczenia czegos czego sie dogłebnie nie przeanalizowało.Ale,ale wim ,że tak ma być Jedna formalna uwaga.Czasami trzeba sie przyjzec także swoim bzdurkom. NS,KS Jaka to ulga, że mamy Ciebie, i nam tak wszystko kompletnie i dogłębnie analizujesz I to jeszcze za free Cóż przyznaję się bez bicia, że mój sposób interpretacji daleko stoi od Twej logiki Widać nikt nie jest doskonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 W pore zauważone.A przy tym(bo to idzie w parze) oszczędniej.Pozwole sobie na plagiat...Jaka to ulga, że mamy Ciebie, i nam tak wszystko kompletnie i dogłębnie analizujesz I to jeszcze za free (friko) (taka drobna zmiana) Cóż przyznaję się bez bicia, że mój sposób interpretacji daleko stoi od Twej logiki . łomateczko jaka ulga ,że to nie polemika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts