Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego kobiety odmawiają seksu swoim mężom?

Recommended Posts

Teraz rozmawiamy o problemie,który wystepuje u kobiet. :wink: :wink:

U kobiet nie występują żadne problemy! 8) Jedyny taki zauważalny problem występuje obok kobiety a nazywa się on - facet. :D

W temacie jest wyraźnie napisane kobieta a jej malż.A Ty interpretujesz to pod wzgledem ...kobieta a facet.To przeca dwie różne kategorie.Skoro nie masz problemow ze swoim malżem to chwała Ci za to.Bo z tego uogólnienia z Twojej strony jasno wynika ,że czy to malzenstwo czy jakis inny zwiazek to w sexiku i tak problem bedzie mial zawsze facet.Nie zgadzam sie z tym. :lol: :wink:

• Odpowiedzi 192
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U kobiet nie występują żadne problemy! 8) Jedyny taki zauważalny problem występuje obok kobiety a nazywa się on - facet. :D

:lol: :lol: :lol:

ja nie odmawiam - nigdy

czyżbym była chora? :roll: :wink:

no wlasnie jak daja to trzeba brac, nie:lol: :wink: no chyba, ze akurat glowa boli... :D :wink:

:lol: :lol: :lol:

Zeljka, powalasz mnie na łopatki :lol:

Ja odmawiam seksu, kiedy nie mam nań ochoty, bo niby dlaczego mam się zmuszać. No i wiadomo, po kłótni.........chociaż czasem fajnie jest się pogodzić w sypialni 8)

W temacie jest wyraźnie napisane kobieta a jej malż.A Ty interpretujesz to pod wzgledem ...kobieta a facet.To przeca dwie różne kategorie.Skoro nie masz problemow ze swoim malżem to chwała Ci za to.Bo z tego uogólnienia z Twojej strony jasno wynika ,że czy to malzenstwo czy jakis inny zwiazek to w sexiku i tak problem bedzie mial zawsze facet.Nie zgadzam sie z tym. :lol: :wink:

NS tak sobie dumam czy dac wciagnac sie w dyskusje czy nie... :lol:

A co maz to nie facet? 8)

E tam zaden, powtazam zaden facet nie ma problemow z seksem. To juz wszystkim i od dawna znana prawda.

Widzisz zgadzam sie z Toba.

A Ty teraz czytaj jak chcesz. :D :wink:

NS tak sobie dumam czy dac wciagnac sie w dyskusje czy nie... :lol:

A co maz to nie facet? 8)

E tam zaden, powtazam zaden facet nie ma problemow z seksem. To juz wszystkim i od dawna znana prawda.

Widzisz zgadzam sie z Toba.

A Ty teraz czytaj jak chcesz. :D :wink:

Powiadam Ci jeszcze raz ...małż to małż a facet to facet.Wolność słowa i dyskusji.Chcesz to dyskutujesz ,nie chcesz to nie dyskutujesz.Przeca we wolnym kraju żyjesz no to wolno Ci.Gdyby w temacie było napisane"Dlaczego kobiety odmawiaja seksu swoim facetom" to jak Cie znam doszukiwalabys sie innych racji a na koniec zapewne padło by stwierdzenie..Dobrze ,że to o facetach tak ogólnie bo mojego męza to niedotyczy.Czyż nie tak?A czy chcesz ze mna dyskutowac to zostawiam to tobie pod myslenie.

narazieńko. :wink:

Aha, jednak wedlug Ciebie maz to nie facet! :D

A moj maz to i maz i facet. :roll: I to jaki! 8) :wink:

No pacz Zeljka , to tak jak mój 8) :lol:

Może to ten sam ? :wink: :wink:

No ale co facet, czy maz? 8) :wink:

Hihihi ....

Wiesz kochana Twój mąż mój facet , albo odwrotnie , już sama się pogubiłam :roll: :lol: :wink: :wink:

Tak tak połączcie sie w kupe bo sie pogubicie :lol: :lol: :wink:

a tak dla jajecek dla przypomnienia. Facet to taki faceto-mężczyzna bliżej nieokreślony,mało znany osobnik,indywiduum,ktoś. msjp.Natomiast mąż to taki meżczyzna złączony z którąś z Was,znanym związkiem,tzw. małżonek.Do meża można dopasować:

-rozejście

-polowanie na męża

-łapać meża

-trzymać meza pod pantoflem

-wyjśc,wydac sie za mąż(msjp)

Z facetem sie tego nie da :lol: :lol: :wink:

Tak tak połączcie sie w kupe bo sie pogubicie :lol: :lol: :wink:

a tak dla jajecek dla przypomnienia. Facet to taki faceto-mężczyzna bliżej nieokreślony,mało znany osobnik,indywiduum,ktoś. msjp.Natomiast mąż to taki meżczyzna złączony z którąś z Was,znanym związkiem,tzw. małżonek.Do meża można dopasować:

-rozejście

-polowanie na męża

-łapać meża

-trzymać meza pod pantoflem

-wyjśc,wydac sie za mąż(msjp)

Z facetem sie tego nie da :lol: :lol: :wink:

kurcze NS,

To za kogo ja wyszłam za mąż i z kim żyję już 12 lat :roll:

Boszzzzz wychodzi na to, że z babą :evil:

No ładnie :lol: :lol: :lol:

A teraz na poważnie.

Ns, zapętliłeś się już tak, że bzdury wypisujesz dokumentne.

Artykuł ten można rozpatrywać w kontekście każdej pary, będącej w stałym związku, niezależnie od tego, czy sformalizowanym, czy nie.

Dzielenie stałych partnerów na mężów i niemężów jest w tym momencie bez sensu.

To za kogo ja wyszłam za mąż i z kim żyję już 12 lat
To jest racja bo artykuł tego nie przewidział :roll: ... może za teścia?A może rzeczywiscie ....za teściowom :D. .Spokojnie odpisze do autora artykułu, przedstawiając ten problem o czym poinformuje.

A teraz na poważnie ze zdwojonom siłom.Artykuł mozna nawet rozpatrywac w kontekście babci czy dziadzia(90/90 lat)ale jakie to ma znaczenie w tym momencie skoro udzielajacy mi lekcji ze znajomosci przystosowania do życia w rodzinie,,,, zastanawia sie kogo ma w łóżeczku :D .Czasami bawią mnie takie pokazy tłumaczenia czegos czego sie dogłebnie nie przeanalizowało.Ale,ale wim ,że tak ma być :wink:

Jedna formalna uwaga.Czasami trzeba sie przyjzec także swoim bzdurkom. :D

NS,KS

A teraz na poważnie ze zdwojonom siłom.Artykuł mozna nawet rozpatrywac w kontekście babci czy dziadzia(90/90 lat)ale jakie to ma znaczenie w tym momencie skoro udzielajacy mi lekcji ze znajomosci przystosowania do życia w rodzinie,,,, zastanawia sie kogo ma w łóżeczku :D .Czasami bawią mnie takie pokazy tłumaczenia czegos czego sie dogłebnie nie przeanalizowało.Ale,ale wim ,że tak ma być :wink:

Jedna formalna uwaga.Czasami trzeba sie przyjzec także swoim bzdurkom. :D

NS,KS

Jaka to ulga, że mamy Ciebie, i nam tak wszystko kompletnie i dogłębnie analizujesz :D

I to jeszcze za free 8)

Cóż przyznaję się bez bicia, że mój sposób interpretacji daleko stoi od Twej logiki :p

Widać nikt nie jest doskonały :p

W pore zauważone.A przy tym(bo to idzie w parze) oszczędniej.Pozwole sobie na plagiat...

Jaka to ulga, że mamy Ciebie, i nam tak wszystko kompletnie i dogłębnie analizujesz

I to jeszcze za free (friko) (taka drobna zmiana)

Cóż przyznaję się bez bicia, że mój sposób interpretacji daleko stoi od Twej logiki

.

łomateczko jaka ulga ,że to nie polemika. :roll: :roll: