niktspecjalny 04.06.2007 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Mogę tu przytoczyc kawał o logice .... ale po huk...bo ...ale to już było i nie wróci wiecej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 I to jeszcze za free Może chodziło o::: for free-zadarmo free-wolność (za)friko...pot. tyż zadarmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.06.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Cóż przyznaję się bez bicia, że mój sposób interpretacji daleko stoi od Twej logiki Widać nikt nie jest doskonały e tam , od razu doskonaly - poprostu Kuleczka nie wdrapalas sie na odpowiedni stopien abstrakcji no nie moge ps. ns ,fyg , freedom = wolna chata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 dogłębnie wydaje mi sie , ze glodna jakas jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ps. ns ,fyg , freedom = wolna chata ps. zochna ,figure it out, freedom=wolność Ty za to jesteś juz na jej szczycie a ja moge! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.06.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Cóż przyznaję się bez bicia, że mój sposób interpretacji daleko stoi od Twej logiki Widać nikt nie jest doskonały e tam , od razu doskonaly - poprostu Kuleczka nie wdrapalas sie na odpowiedni stopien abstrakcji no nie moge ps. ns ,fyg , freedom = wolna chata Zosia, trening czyni mistrza nieustaję w nadziei, że kiedyś osiągnę upragnione catarsis, albo chociaż małą nirwanę przeżyję może wtedy wdrapię się.................. póki co, ten poziom abstrakcji jest dla mnie nieosiągalny Ns, zaimponowałeś mi jesteś prawdziwym poligniotą ale zapomniałeś dodać "Pzdr NS.KS" bez tego, to już nie to samo I jeszcze jedno, skoro już mnie cytujesz, to nie dopisuj proszę swych cennych przemyśleń bezpośrednio w cytacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.06.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2007 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Elutku, chcesz się dowiedzieć co autor chciał przez to powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.06.2007 04:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Autorem jest onet.pl wiadomosci i na myśli miał: dlaczego kobiety odmawiaja seksu swoim mezom?Daleko idaca indywidualna interpretacja jest tylko odpowiedzią na zadane pytanie.Po co zastanawiać sie nad tlumaczeniem niektorych zwrotow jak wystarczy sensownie oddac odpowiedź i pozostawić watek w nalezytym porzadku.Jak widać naciaganie i wybieganie poza temat źle służy "stosunkom międzyludzkim panujacym na tym zacnym forum". pzdr NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.06.2007 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 co autor artykułu miał na myśli to ja rozumiem /w miarę moich możliwości / ale bardzo męczy mnie ta Daleko idaca indywidualna interpretacja elutek, obciążam Cię kosztami umycia monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1548052,11,item.html i co my tu gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 rrmi, ja tam się nie czepiam, ale autor wątku dał nam wyraźne zalecenia: Daleko idaca indywidualna interpretacja jest tylko odpowiedzią na zadane pytanie.Po co zastanawiać sie nad tlumaczeniem niektorych zwrotow jak wystarczy sensownie oddac odpowiedź i pozostawić watek w nalezytym porzadku.Jak widać naciaganie i wybieganie poza temat źle służy "stosunkom międzyludzkim panujacym na tym zacnym forum". I ja się zapytuję, co ma seks w ujęciu Sobeckiej do seksu męża (nie mylić z mężczyzną) i żony (nie mylić z kobietą), no co? Się lepiej trzymaj tematu sis, bo tu ma być ...ład i porządek, powtarzam ład i porządek.. Ps. Sobecka to ma w sumie rację.....seks jest zły, mrrrrrrrr, bardzo zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 05.06.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 O jakim seksie w małzeństwie tu mowa, skoro maz to nie facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.06.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Kulka o sexie to Ty i ja wiemy wszystko no nie...??? Inni niech sie nie wtroncajom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 To ja odpowiem, w miarę moich możliwości......dupkom nie dajom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.06.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 bo tu ma być ...ład i porządek, powtarzam ład i porządek.. zeby nie bylo bandyctwa, zeby nie bylo niczego .. kuleczka , tez lubie cytaty z tego klasyka - chociaz sie zastanawiam, czy jego pozycja guru nie jest zaagrozona Dropsiak - a Ty to drobiazgowa jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 05.06.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Może i drobiazg, ale wiesz..., ..........jakby istotny w tem temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.06.2007 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1548052,11,item.html http://wiadomosci.onet.pl/1537903,16,item.html Tak tak to to samo i gadamy i tak o jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 bo tu ma być ...ład i porządek, powtarzam ład i porządek.. zeby nie bylo bandyctwa, zeby nie bylo niczego .. ......bandyctwa, złodziejstwa, biurokractwa, żeby nie było niczieeeego kuleczka , tez lubie cytaty z tego klasyka - chociaz sie zastanawiam, czy jego pozycja guru nie jest zaagrozona Klasyka, żeby nie powiedzieć wieszcza Biedny Konon, on się chyba niczego nie spodziewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts