arcobaleno 06.06.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 joan - też o tym pomyślałam - może ma coś do ukrycia i dlatego we wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.06.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 to moze dla ulatwienia,ja przypomne odpowiednie definicje : Facet to taki faceto-mężczyzna bliżej nieokreślony,mało znany osobnik,indywiduum,ktoś. msjp. Hmm, a mnie intryguje to ktoś. msjp. Co moze oznaczac ten skrot ja to chyba jakas malo kumata jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.06.2007 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Mały słownik jezyka polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.06.2007 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 to moze dla ulatwienia,ja przypomne odpowiednie definicje : Facet to taki faceto-mężczyzna bliżej nieokreślony,mało znany osobnik,indywiduum,ktoś. msjp. Hmm, a mnie intryguje to ktoś. msjp. Co moze oznaczac ten skrot ja to chyba jakas malo kumata jestem Zawsze masz przegladarke i możesz wpisac tam msjp.A to czy jesteś kumata czy nie może wynikac np. z lenistwa patrz w (google). pzdrNS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.06.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 No patrz ktoś upchnął faceta w słownik. Źle zrobił moim zdaniem. Jeszcze jak męża tez tam upchnął to mamy konflikt interesów murowany. p.s. ns madry z Ciebie osobnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.06.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Hmm, a mnie intryguje to ktoś. msjp. Co moze oznaczac ten skrot ja to chyba jakas malo kumata jestem Mały słownik jezyka polskiego. ach .. to ja tez bardzo malo kumata raczej szlam w kierunku zyczen - czegos w rodzaju moze sie jakos pokapuja musze sobie kupic msjp. ech...zycie to zbieranie zdziwien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.06.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ech...zycie to zbieranie zdziwien mloda to i zdziwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.06.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 skoro kobiety są takie niedobre i odmawiają seksu swoim mężom, to może chociaż obcym mężom nie odmawiają? O tak, są takie co maja hasło – wszyscy mężowie nasi są! Tylko żadna się przyznać nie chce, skubana, i nie wiadomo tak na prawdę kogo się bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.06.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ach .. to ja tez bardzo malo kumata raczej szlam w kierunku zyczen - czegos w rodzaju moze sie jakos pokapuja musze sobie kupic msjp. ech...zycie to zbieranie zdziwien ja obstawiałam motam się jak powalony ale to raczej za brzydkie jest na NS-a.....on to zawsze taki grzeczny i kurtularny ech...zycie to zbieranie zdziwien mloda to i zdziwiona młodość ma swoje prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Właśnie odmówiłam mężowi...czy ktoś ze mną o tym porozmawia... ktoś. msjp. ktoś. my się jeszcze podroczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Wpisałam w google msjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 06.06.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Właśnie odmówiłam mężowi...czy ktoś ze mną o tym porozmawia... ktoś. my się jeszcze podroczymy Jakby tu Cie wesprzeć... powinnaś się zdrzemnąć, to na globusa może pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Globusy ani inne migreny mnie nie łapią Odmówiłam mężowi... Modlitwę Kobiety Pokornej: Panie Boże Proszę Cię o mądrość, żebym mogła zrozumieć swojego mężczyznę, o miłość – bym mogła mu przebaczyć, o cierpliwość – bym mogła znieść jego humory. Nie proszę Cię o siłę, bo bym go za****ła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.06.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Wpisałam w google msjp 有限会社ミュージックストア・ジェイ・ピー(MSJP)では、海外に豊富に存在する楽譜やCD等を輸入販売しております。お客様からのオーダーは原則としてこのホームページ ... MSJPでは、このCARSの趣旨に賛同し、リンクやリーフレットの配布などを行い活動に協力しています。 ... 楽譜がさらに5%OFF!? MSJPサポーターに加わりませんか? ... no...... teraz wszystko jasne i o co było tyle płaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Prawda jakie to proste? Przecież wszyscy biegle władamy chińszczyzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2007 02:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 http://www.google.pl/search?q=msjp&hl=pl&lr=lang_pl&start=0&sa=N Ja mam inne google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.06.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 ja mam takie zwykłe, przeciwsłoneczne... A ja już nie mam , zwiało mi na orczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Maxti, nie martw się, w razie czego elutekCi pożyczy Ja też Ci mogę swoje od czasu do czasu, ale są mocno znoszone i się rozwlekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts