Maxtorka 07.06.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Maxti, nie martw się, w razie czego elutekCi pożyczy Ja też Ci mogę swoje od czasu do czasu, ale są mocno znoszone i się rozwlekły Dzięki Siostro Zawsze mnie wspomożesz i dobrym słowem nerwy zszargane ukoisz Na szczęście ten czas tak za pół roku nastanie więc może do tego czasu Twoje zbiorą się w sobie . Jak nie to gumę się do majtek , wiesz których , przełoży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.06.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Maxti, nie martw się, w razie czego elutekCi pożyczy Ja też Ci mogę swoje od czasu do czasu, ale są mocno znoszone i się rozwlekły Dzięki Siostro Zawsze mnie wspomożesz i dobrym słowem nerwy zszargane ukoisz Na szczęście ten czas tak za pół roku nastanie więc może do tego czasu Twoje zbiorą się w sobie . Jak nie to gumę się do majtek , wiesz których , przełoży . Dobry pomysł z tymi majtkami Już będzie ze 2 lata jak leżą nieużywane, a takie są fajoskie i w ogóle full wypas Za pół roku się znowu gumę do googli przełoży, to i majtki se odpoczną kapkę przez sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 [Dobry pomysł z tymi majtkami Już będzie ze 2 lata jak leżą nieużywane, a takie są fajoskie i w ogóle full wypas Za pół roku się znowu gumę do googli przełoży, to i majtki se odpoczną kapkę przez sezon Aleś to sprytnie wymysliła Googlo-gatki , czyli GG Ciekawe jaki mają numer Może sie odezwą czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.06.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 [Dobry pomysł z tymi majtkami Już będzie ze 2 lata jak leżą nieużywane, a takie są fajoskie i w ogóle full wypas Za pół roku się znowu gumę do googli przełoży, to i majtki se odpoczną kapkę przez sezon Aleś to sprytnie wymysliła Googlo-gatki , czyli GG Ciekawe jaki mają numer Może sie odezwą czasami podobno wieczorem najczęściej są online ciekawe co w dzień robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.06.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 08.06.2007 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No prosze, a niektórzy to tak z własnej, nieprzymuszonej woli... - http://www.wiadomosci24.pl/artykul/dorota_i_tomek_zdecydowali_sie_zyc_w_czystosci_az_do_slubu_30150.html Pozornie niczym nie wyróżniają . A jednak... Są narzeczeństwem, które żyje w czystości, bez współżycia. To para, która odmawia sobie prawdopodobnie największej przyjemności świata. Stan ten potrwa aż do momentu zawarcia małżeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No prosze, a niektórzy to tak z własnej, nieprzymuszonej woli... - http://www.wiadomosci24.pl/artykul/dorota_i_tomek_zdecydowali_sie_zyc_w_czystosci_az_do_slubu_30150.html Pozornie niczym nie wyróżniają . A jednak... Są narzeczeństwem, które żyje w czystości, bez współżycia. To para, która odmawia sobie prawdopodobnie największej przyjemności świata. Stan ten potrwa aż do momentu zawarcia małżeństwa. Gwarancja sukcesu po roku rozwód (bo zauroczenie, miłość) zmienia się (czy się tego chce czy nie) w przyzwyczajenie. Niedopasowanie sie pod wzgledem "intymnym" doprowadzi do chęci "spróbowania" czegoś nowego i bedize jeden Wielki ZONK. Tak więc wydaje mi sie że Tomek i Dorota żyją płonnymi nadziejami - lub są idalnym przykładem propagandy LPR. Na zakończenie powiem jeszcze jedno - stąd własnie - z takich postaw- wynikają zagwozdki - czemu żona nie daje mężowi... Nie dawała mu przez tyle lat to i nastepne tyle lat wytrzyma a sex bedzie jedynie potrzebny im w celach prokreacyjnych... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.06.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No prosze, a niektórzy to tak z własnej, nieprzymuszonej woli... - http://www.wiadomosci24.pl/artykul/dorota_i_tomek_zdecydowali_sie_zyc_w_czystosci_az_do_slubu_30150.html Pozornie niczym nie wyróżniają . A jednak... Są narzeczeństwem, które żyje w czystości, bez współżycia. To para, która odmawia sobie prawdopodobnie największej przyjemności świata. Stan ten potrwa aż do momentu zawarcia małżeństwa. Hmmm...jestem daleka od wyśmiewania czy krytykowania takich ludzi, ale... po prostu nie wierzę, że normalny, zdrowy facet jest w stanie wytrzymać bez seksu przez dłuższy okres czasu...no jakoś nie wierzę...to wbrew naturze chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.06.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 wieczorem to one odmawiają... modlitwę... W dzień czasami też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No prosze, a niektórzy to tak z własnej, nieprzymuszonej woli... - http://www.wiadomosci24.pl/artykul/dorota_i_tomek_zdecydowali_sie_zyc_w_czystosci_az_do_slubu_30150.html Pozornie niczym nie wyróżniają . A jednak... Są narzeczeństwem, które żyje w czystości, bez współżycia. To para, która odmawia sobie prawdopodobnie największej przyjemności świata. Stan ten potrwa aż do momentu zawarcia małżeństwa. Hmmm...jestem daleka od wyśmiewania czy krytykowania takich ludzi, ale... po prostu nie wierzę, że normalny, zdrowy facet jest w stanie wytrzymać bez seksu przez dłuższy okres czasu...no jakoś nie wierzę...to wbrew naturze chyba kurcze, mam tak samo.... Dorosły facet, który przez 4 lata nie współżyje Takie rzeczy to tylko w Erze..... Albo chodzi na boki, albo ma odmienną orientację i tak mu nawet wygodnie, bo wiedzie przykładne życie, ma narzeczoną i nawet nie musi się zmuszać do współżycia Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam, ale takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ja też nie wiem jak to możliwe... Jeszcze jakby był samotny to ok, ale mając u boku kobietę, którą się kocha... Z resztą tej kobiecie też się dziwię No ale cóż, to ich wybór i ich życie. Nie powiem, ze podziwiam bo dla mnie nic godnego podziwu w tym nie ma, chyba tylko pod tym względem, ze ja bym nie dała rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.06.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Poza tym wspólny pierwszy raz po 5 latach bycia razem Kurcze, ale to musi być ekscytujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.06.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No prosze, a niektórzy to tak z własnej, nieprzymuszonej woli... - http://www.wiadomosci24.pl/artykul/dorota_i_tomek_zdecydowali_sie_zyc_w_czystosci_az_do_slubu_30150.html Pozornie niczym nie wyróżniają . A jednak... Są narzeczeństwem, które żyje w czystości, bez współżycia. To para, która odmawia sobie prawdopodobnie największej przyjemności świata. Stan ten potrwa aż do momentu zawarcia małżeństwa. Hmmm...jestem daleka od wyśmiewania czy krytykowania takich ludzi, ale... po prostu nie wierzę, że normalny, zdrowy facet jest w stanie wytrzymać bez seksu przez dłuższy okres czasu...no jakoś nie wierzę...to wbrew naturze chyba kurcze, mam tak samo.... Dorosły facet, który przez 4 lata nie współżyje Takie rzeczy to tylko w Erze..... Albo chodzi na boki, albo ma odmienną orientację i tak mu nawet wygodnie, bo wiedzie przykładne życie, ma narzeczoną i nawet nie musi się zmuszać do współżycia Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam, ale takie jest moje zdanie. abo kręci śmigłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.06.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 joola,arcobaleno, kuleczka - Gościu na Bank jedzie na ręcznym sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.06.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 abo kręci śmigłem joola,arcobaleno,kuleczka - Gościu na Bank jedzie na ręcznym Czyli popełnia grzech samogwałtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 joola,arcobaleno, kuleczka - Gościu na Bank jedzie na ręcznym sebo8877 sebo - no to na bank ! Ale przynajmniej jest czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.06.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 abo kręci śmigłem joola,arcobaleno,kuleczka - Gościu na Bank jedzie na ręcznym Czyli popełnia grzech samogwałtu no co Ty ?????? on za zgodą i z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.06.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ale on "dusi żmije" nie swoimi dlońmi tylko dłońmi swej ukochanej sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.06.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Jego ukochana, to Renia Rączkowska albo jak pisze Kuleczka facet jest ten tego, znaczy czerwoną torebkę nosi i taki układ mu pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Hmmm...jestem daleka od wyśmiewania czy krytykowania takich ludzi, ale... po prostu nie wierzę, że normalny, zdrowy facet jest w stanie wytrzymać bez seksu przez dłuższy okres czasu...no jakoś nie wierzę...to wbrew naturze chyba Może tak a może nie. 1. Znam kilka takich par. 2. Dawniej udawało sie jakoś mężczyznom, przynajmniej sporej grupie. Nie mogę zrozumieć dlaczego niektórzy muszą to komentować i to obrażając innych w tak niewybredny sposób. To że czegoś nie doświadczyliście nie znaczy, że to jest niemożliwe albo nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts