jea 08.06.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Hmmm...jestem daleka od wyśmiewania czy krytykowania takich ludzi, ale... po prostu nie wierzę, że normalny, zdrowy facet jest w stanie wytrzymać bez seksu przez dłuższy okres czasu...no jakoś nie wierzę...to wbrew naturze chyba Może tak a może nie. 1. Znam kilka takich par. 2. Dawniej udawało sie jakoś mężczyznom, przynajmniej sporej grupie. Nie mogę zrozumieć dlaczego niektórzy muszą to komentować i to obrażając innych w tak niewybredny sposób. To że czegoś nie doświadczyliście nie znaczy, że to jest niemożliwe albo nie istnieje. Ja znam samych ruchawych...przez 40 lat innych nie poznałem i obawiam się, że nie będzie mi dane a w różnych miejscach mieszkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.06.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Hmmm...jestem daleka od wyśmiewania czy krytykowania takich ludzi, ale... po prostu nie wierzę, że normalny, zdrowy facet jest w stanie wytrzymać bez seksu przez dłuższy okres czasu...no jakoś nie wierzę...to wbrew naturze chyba Może tak a może nie. 1. Znam kilka takich par. 2. Dawniej udawało sie jakoś mężczyznom, przynajmniej sporej grupie. Nie mogę zrozumieć dlaczego niektórzy muszą to komentować i to obrażając innych w tak niewybredny sposób. To że czegoś nie doświadczyliście nie znaczy, że to jest niemożliwe albo nie istnieje. Wiem, że niezbyt w temacie ale tak mi się jakoś skojarzyło z Twoimi wypowiedziami w wątku dotyczącym "dobrego przyjaciela". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.06.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Hmmm...jestem daleka od wyśmiewania czy krytykowania takich ludzi, ale... po prostu nie wierzę, że normalny, zdrowy facet jest w stanie wytrzymać bez seksu przez dłuższy okres czasu...no jakoś nie wierzę...to wbrew naturze chyba Może tak a może nie. 1. Znam kilka takich par. 2. Dawniej udawało sie jakoś mężczyznom, przynajmniej sporej grupie. Nie mogę zrozumieć dlaczego niektórzy muszą to komentować i to obrażając innych w tak niewybredny sposób. To że czegoś nie doświadczyliście nie znaczy, że to jest niemożliwe albo nie istnieje. Bardzo ce lubie Joshi za Twój charakter ale niestety to nie jest możliwe. Jeżeli facet chodził do podstawówki to w 7/8 klasie dowiedzial się od kolegów że tym się nie tylko sika. Uzywał reki swej na 100% - i jeżli w dzisiejszej dobie jest czysty i nic z tych rzeczy nie robi to facet jest ze stali.. Uprawianie samogwałtu natomiast przeczy owej deklarowanej czystości...?? Dla mnie przedstawiana sytuacje jest paranoją. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Dla mnie przedstawiana sytuacje jest paranoją. Mierzysz ludzi swoja miarą i jak sądzę zakładasz, że wszyscy faceci są tacy jak Ty. Możesz się bardzo pomylić. W tym kontekście niewybredne żarty i komentarze mogą być niezwykle krzywdzące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.06.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Miara - miarą - ludzie ludźmi natomiast uważam że krzywdzące jest to iż zachwiano tutaj znaczenie czystości. Tu jest pies pogrzebany. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 uważam że krzywdzące jest to iż zachwiano tutaj znaczenie czystości. Tu jest pies pogrzebany. Kto zachwiał? Chyba Ty poddając ją w wątpliwość tylko z tego powodu, że nie potrafisz sobie czegoś wyobrazić. To zachwianie znaczenia czystości opierasz wyłącznie na swoich domysłach, a one opierają się na tym, że mierzysz ludzi własną miarą i posługujesz się stereotypami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.06.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Najwyraźniej tak jest - każdy z nas ma prawo do własnego zdania. Czy uważasz także że w strefie intymnej nie trzeba się dopasowywać ???(znam sporo małżeństw które nie zgrały sie w tej materii i albo cierpią albo już nie są razem) Uważam że "seksualność" [nie mylic ze zboczeniem]to coś normalnego - jej brak wydaje mi sie czymś nienaturalnym. Czy uważasz także że miłość (z tak ogromną ilością chormonów buzujących w glowach) w okresie narzeczeństwa będzie sie utrzymywała wiecznie ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Najwyraźniej tak jest - każdy z nas ma prawo do własnego zdania. Też tak uważam, dlatego też nie rozumiem drwiny z postawy osób, które mają własne zdanie i własne podejście do kwestii dopasowania seksualnego. Ja dla odmiany znam wiele par, które sie przed ślubem nie dopasowywały i mają się świetnie... Ty takich nie spotkałeś, trudno, ale nie zaprzeczaj ich istnieniu a już na pewno nie obrażaj ludzi o innych poglądach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.06.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Jeżeli ktos poczuł się urażony moimi slowami - najmocniej przepraszam. Swoje zdanie na owy temat wyraziłem. Każdy ma prawo to zrobić - a że róznią się owe zdania znacząco - cóż to własnie jest życie. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Hmmm...jestem daleka od wyśmiewania czy krytykowania takich ludzi, ale... po prostu nie wierzę, że normalny, zdrowy facet jest w stanie wytrzymać bez seksu przez dłuższy okres czasu...no jakoś nie wierzę...to wbrew naturze chyba Może tak a może nie. 1. Znam kilka takich par. 2. Dawniej udawało sie jakoś mężczyznom, przynajmniej sporej grupie. Joshi - troche w oderwaniu od meritum , zainteresowalo mnie skad Ty to wiesz ? Jakies badania w temacie byly prowadzone ? I co to znaczy " dawniej" i " sporej grupie" ? Malo precyzyjne okreslenia , musisz przyznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.06.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Dla mnie przedstawiana sytuacje jest paranoją. Mierzysz ludzi swoja miarą i jak sądzę zakładasz, że wszyscy faceci są tacy jak Ty. Możesz się bardzo pomylić. W tym kontekście niewybredne żarty i komentarze mogą być niezwykle krzywdzące. Joshi nie wszyscy są tacy jak Sebo Generalnie dzielą się na dwie grupy 1. tych co kręcą śmigłem 2. tych co się do tego nie przyznają jast jeszcze wprawdzie grupa kochających inaczej ale to margines więc nie bedę brał ich pod uwagę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.06.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Hmmm...jestem daleka od wyśmiewania czy krytykowania takich ludzi, ale... po prostu nie wierzę, że normalny, zdrowy facet jest w stanie wytrzymać bez seksu przez dłuższy okres czasu...no jakoś nie wierzę...to wbrew naturze chyba Może tak a może nie. 1. Znam kilka takich par. 2. Dawniej udawało sie jakoś mężczyznom, przynajmniej sporej grupie. Nie mogę zrozumieć dlaczego niektórzy muszą to komentować i to obrażając innych w tak niewybredny sposób. To że czegoś nie doświadczyliście nie znaczy, że to jest niemożliwe albo nie istnieje. JoShi, absolutnie nie chciałam nikogo urazić i tak jak napisałam nie wyśmiewam ani nie krytykuję. Ja po prostu wyrażam swoją opinię na ten temat. Nie znam takich par a czy kiedyś panowie gentelmeni zachowywali czystość? Pozwolę sobie zwątpić, myślę, że i owszem "nie ruszali" swoich przyszłych żon ale pewnie namiętnie oddawali się rozkoszy w różnego rodzaju przybytkach. ps. Albo tak jak napisał długi -kręcili śmigłem tylko się do tego nie przyznawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Może masz racj e, ale nie uwazasz, że pisząc: Jego ukochana, to Renia Rączkowska trochę przegięłaś? Głównie o to mi chodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Może masz racj e, ale nie uwazasz, że pisząc: Jego ukochana, to Renia Rączkowska trochę przegięłaś? Głównie o to mi chodziło... niby w czym ? przecie nie-napisała ze konia wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.06.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Selimm! Kurde, wysyłam Ci pocztą rachunek za mycie monitora, co tam monitora-biurko mam przy oknie i okno też do mycia. Widzisz JoShi, to jest niestety cała prawda o życiu-jako kobieta próbowałam ją przedstawić w bardziej subtelny sposób niż nasi panowie Nie wiem dlaczego akurat ta nieszczęsna Renia tak Cię uraziła.Mogłam napisać, że facet się onanizuje ale to takie jakieś...zbyt...bezpośrednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.06.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Widzisz JoShi, to jest niestety cała prawda o życiu Moim zdaniem to nie jest cała prawda o życiu, a co najwyżej Twój punkt widzenia... A jako kobieta to powinnaś raczej znaleźć subtelniejszy sposób... Mogłam napisać, że facet się onanizuje Mogłaś a według mnie zasugerowałaś coś o jego dziewczynie... Może źle zrozumiałam, ale tak to wyszło i to mnie zniesmaczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.06.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 .Mogłam napisać, że facet się onanizuje ale to takie jakieś...zbyt...bezpośrednie? a fe, ciarki mnie przechodzą na wspomnienie,że siedziałam koło Ciebie na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.06.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 a fe, ciarki mnie przechodzą na wspomnienie,że siedziałam koło Ciebie na zlocie Czy to znaczy, że joola to facet i na dodatek taki ? ))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.06.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 a fe, ciarki mnie przechodzą na wspomnienie,że siedziałam koło Ciebie na zlocie Czy to znaczy, że joola to facet i na dodatek taki ? ))))))))))))) jeśli joola jest facetem to nieźle się maskuje, na dodatek skradł nam tytuł miss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.06.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 a fe, ciarki mnie przechodzą na wspomnienie,że siedziałam koło Ciebie na zlocie Czy to znaczy, że joola to facet i na dodatek taki ? ))))))))))))) Cmokali my sie, to nie był facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts