mikopiko 08.04.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dagi nie łam się będzie dobrze!!!!! Masz w to wierzyć!!!!! Co się stało Pamiętaj Synek z tego wyjdzie!!!!!!!!! Pisz co i jak Pozdrawiam i ślę ciepłe myśli Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilajar 11.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Fanka twojego dziennika jestem od kilku dni i musze powiedziec, ze dom masz piekny. Nawet jesli go trzeba sprzatac 8 godzin i tak bym nie zrezygnowala.Mam pytanko - masz piekna szafke na buty. Ja bym sobie kupila z tej serii lozko. Niestety na stronie nie ma zbyt wiele informacji o tych meblach. Nie wiesz czasem gdzie to sie produkuje. Czy wszystko jest ok co do jakosci? Z tego co zrozumialam to ta seria jest z drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 11.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam Macie bardzo ladny domek......wszystko pieknie sie ze soba komponuje Mam pytanie Jaka farba (kolor i firma) pomalowaliscie kuchnie i kominek .....wyglada suuuper ...czy to sa kolory duluxa ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 12.04.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dagi31- a dlaczego ciezki w utrzymaniu ....za ciemny i widac kurz ?....czy na kominku to brąz czekoladowy -dulux? Zastanawiam sie nad kolorem cafe latte - dulux, jasny beż, biala czekolada, orzech wloski......czy masz u siebie ktorys z tych kolorow? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Z tego co wiem to ciemne kolory plamią się..każdy odcisk ręki widać i nie da się tego wyprowadzić tak jak bylo wcześniej ale niech Dagi jeszcze się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Kurcze dlaczego z tymi farbami tak jest Ja chciałam taki cimny dać na jednej ścianie w sypialni ...ale teraz to się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 14.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ale masz ładnie...gratuluje ...śliczny dom pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ale masz super wnętrza, że ja tu wcześniej nie trafiłam Jak masz robiony taras, to naturalne kamienie, czy beton stemplowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dagi jak synek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.04.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Niesamowicie się uwinęłaś z budową. Wnętrza ciekawe, przemyślane i tworzą harmonijną całość. Czy nie było trudno zapanować nad wszystkim przy takim tempie budowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.04.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dagi, bardzo współczuję i życzę żeby było już tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 o kurcze mam nadziej, że wszystko będzie dobrze A dlaczego takie podejrzenie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.04.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Uszy do góry!!!! Przebadajcie się pod kontem cukrzycy, ona daje efekty padaczkowe. Macie śliczny dom i życze wam duuuuużo szcześcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 20.04.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dzieki serdeczne za zdjecia drzwi do wiatrolapu - wlasnie czegos takiego szukalam, tylko nie wiedzialam do konca jak to ma wygladac. Jesli nie masz niz przeciwko to pokaze to zdjecie stolarzowi, ktory bedzie robil nam drzwi.Sliczny macie domek - gratulujePozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 20.04.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 baaaardzo proszę powiedzieć mi z czego macie schody, są piękne a cały dom rewelacyjny, po prostu palce lizac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.04.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Dagi gratuluje dobrego gustu. Wasz dom jest jednym z moich faworytow. no i ta wanna w podlodze pozdrawiam i wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Dagi fajne łóżko u Ciebie w sypialni wypatrzylam.mozesz zdradzic jakiej firmy ?pozdrawiam i milego dlugiego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 05.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Piękny dom Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Piękny, piękny, piękny..Drzwi do wiatrołapu- urzekająceWogle całość dopasowana do siebie. Gratuluję konsekswencji. Mam kilka pytań: Czy pomalowanie schodów farbą olejną- to zwykła olejna?- pomaga? nie brudzi się tak chodząc? Mam dosyć krótkie trepy a nie chcę ich obudowywać drewnem.Jak sprawuje się gres w przedpokoju? bo to chyba gres polerowany? http://foto3.m.onet.pl/_m/b35778d86bc0bc22731fe2092a7eaea3,5,19,0.jpg Pozdrawiam serdeczniewiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Dzięki Dagi, pomogłaś bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts