Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze-Dagi buduje swoje gniazdko...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo smutne to co napisłaś o sprzedaży domu.

Nas też kredyt przyciska - wzięliśmy we frankach, raty malejące, krótszy czas spłaty kredytu. Jeszcze nie mieszkamy - ostatnie robimy sami i dość wolno nam idą.

O kurcze dopiero teraz zauważyłam :o ja tu pierdu, pierdu a Wy taką trudną decyzje musieliście podjąć :( mam nadzieje że jednak nie sprzedaliście domku, szkoda by było :(

Jak tak facet będzie Wam nudził (a jak jeszcze jest w tym dobry) - pewnie się złamiecie.

Spróbujcie kontratakować - podbij cenę i powiedz, że masz innego kupca, który tyle daje. Jeśli tamten da spokój - znaczy, że chciał tanio kupić. Gdyby szedł w zaparte i chciał dać więcej - wtedy robi się groźnie, bo najwyraźniej ma ochotę na Wasz domek!

Trzymajcie się i nie ulegajcie presji.

Śliczne wnętrza!

Dagi zdradź co to za kompelt w jadalni (krzesła głównie mnie interesuja). Wygodne?

kRZESŁA WYGODNE, CHOC JEDNO WYSCHNIĘTE I JAK SIE USIADZIE DELIKATNIE TRZESZCZY.... :D

A JAKIEJ FIRMY??NIE WIEM..BRAŁAM PIERWSZE Z BRZEGU..CHCIAŁAM ZEBY SIE ROZKŁADAŁ I BYŁ MASYWNY.KOSZTOWAŁ 1100ZŁ, A KRZESŁA PO 180ZŁ SZTUKA

Witam,

Bardzo ale to bardzo podobaja mi sie krzesla, czy moglabym wiedziec co to za firma albo modle przynajmniej i sklep w jakim kupilas

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Cześć, właśnie zobaczyłam Twoją sypialnie i zastanowiło mnie ułożenie łóżka wzg. okien. Powiedz mi gdzie Ty masz grzejniki?

Ja także chciałam mieć łóżko pod oknami ale panowie od ogrzewania powiedzieli mi że pod oknem muszą być grzejniki bo jeżeli ich nie będzie to para będzie mi się skraplała z okien.

Pozdrawiam.

• 4 weeks później...
  • 2 months później...
  • 4 months później...
  • 2 weeks później...