Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dylematy, dylematy...

JoShi

Co zrobiłbyś w przypadku opisanym poniżej?  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co zrobiłbyś w przypadku opisanym poniżej?

Recommended Posts

• 3 weeks później...
Wyobraźcie sobie, próbowałam namierzyć tego dewelopera. Z wiadomych przyczyn nie poszłam do jego pracowników i nie poprosiłam o namiary. Nie udało mi się łatwo ustalić kto to taki i prawie się poddałam. Tymczasem dzis, podczas mojej nieobecności ów developer pojawił się w moim domu i bardzo chciał ze mna rozmawiać o tej sprawie. Oczywiście ja czuję się usatysfakcjonowana, bo to co chciałam osiągnąć stało się faktem. Człowiek ten ma świadomość, że na jego budowie źle się dzieje. Oczywiście skontaktuję się z nim, jednak raczej nie zdecyduję się, żeby palcem pokazać który to gagatek złożył mi ofertę niemal nie do odrzucenia.

Oczywiście skontaktuję się z nim, jednak raczej nie zdecyduję się, żeby palcem pokazać który to gagatek złożył mi ofertę niemal nie do odrzucenia.

I bardzo dobrzze, pamiętaj, że oni wiedzą gdzie mieszkasz.

To są przypadki :o .Przypadkiem P. deweloper pojawił sie w domu ofiary i przypadkiem wybrał JoShi :roll: To jak bajka o alibabie i 40-stu rozbójnikach :D .

Gorzej jak przyjda ci co pod deweloperem :wink: bo niechcący zobaczyli jak alibaba szedl do JoShi do domu.Ja bym sie troszke bał.

pzdr.

Wyobraźcie sobie, próbowałam namierzyć tego dewelopera. Z wiadomych przyczyn nie poszłam do jego pracowników i nie poprosiłam o namiary. Nie udało mi się łatwo ustalić kto to taki i prawie się poddałam. Tymczasem dzis, podczas mojej nieobecności ów developer pojawił się w moim domu i bardzo chciał ze mna rozmawiać o tej sprawie. Oczywiście ja czuję się usatysfakcjonowana, bo to co chciałam osiągnąć stało się faktem. Człowiek ten ma świadomość, że na jego budowie źle się dzieje. Oczywiście skontaktuję się z nim, jednak raczej nie zdecyduję się, żeby palcem pokazać który to gagatek złożył mi ofertę niemal nie do odrzucenia.

ale numer :o

Widać chłopaki nie docenili czujności szefa, albo przegięli z ilością wykradanego towaru

Bardzo się cieszę, bo mieliśmy z mężem ostatnio podobny przypadek, tylko, że oszukanymi byliśmy my :roll:

Przypadkiem dowiedzieliśmy, że w towar, który jest przedmiotem naszej działalności, nasz pracownk zaopatruje niemal pół miasta wprost z własnego podwórka i za pół ceny :evil:

Chłopak kajał się i przepraszał, ale już nie pracuje :-?