Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mamy CÓRKĘ

Adam___

Recommended Posts

Gratulacje :D

Pochwalę się że też byłem przy narodzinach mojej młodszej córki. Przy starszej nie było mozliwosci takich imprez rodzinnych :wink: . Nie wiem jak teraz się rodzi ale w przypadku naszej słuzby zdrowia kobieta rodząca bezwzglednie powinna miec zapewnioną ochrone męża przed bluzgami sredniego personelu medycznego i wsparcie duchowe w czasie porodu. Jak już się to stanie i żona zostanie uratowana przed dziwnymi pomysłami położnych i pozszywana a nasz potomek jest szczęsliwie na swiecie to faktycznie jak dostałem zaraz po porodzie swoje dziecko na rece to nogi sie pode mna ugięły. Do tej pory pamietam jak córa otworzyła po raz pierwszy te swoje granatowe oczy i zaczela sie mi przyglądać. Pewnie z tego powodu że najpierw zobaczyła mnie, wczesniej zaczeła mówić "tata" niz mama :wink: :D

Jeszcze raz gratuluję i życzę siły i wytrwałosci a najwięcej to życze cierpliwości w nocnych wstawaniach i czuwaniach

Pozdrawiam

Adamie

gratuluję przyjścia na świat Madzi, którą będziesz kochał miłością inną od tych, które znałeś do tej pory.

Życzę zdrówka i szczęścia Wam wszystkim, niech noce będą przespane, a dnie wypełnione radością z bycia we troje

Adamie

gratuluję przyjścia na świat Madzi, którą będziesz kochał miłością inną od tych, które znałeś do tej pory.

Życzę zdrówka i szczęścia Wam wszystkim, niech noce będą przespane, a dnie wypełnione radością z bycia we troje

Nooo - musi jeszcze czasami zajrzeć na forum... :roll:

poza tym masz ją dobrze " wychowywać ", coby zajmowała sie potem młodszym rodzeństwem (czytaj - mmmad - "szukam osoby ...") 8) :D

Szczere gratulacje!!! Niech sie zdrowo chowa. Uściskaj ją od nas. Tylko nie za mocno co byś jej nie zadusił :wink:

A co do porodów rodzinnych. Mój mąż powiedział, że w całym swoim życiu nie przeżył niczego piękniejszego niż narodziny naszego dziecka. Mówił, że tego uczucia nie da się opisać słowami. :lol: I pomyśleć, że musiałam go mocno przekonywać żeby poszedł ze mną rodzić :wink:

GRATULACJE ADAM

Kurcze niedawno umieszczałeś zdjęcie testu ciążowego, a tu już córa już na świecie :)

Duuuużo zdrówka dla córy i żony.

P.S. Moja żona jest w 36 tygodniu i też juz niedługo poród rodzinny przed nami. Byliśmy wczoraj u koleżanki w szpitalu, która właśnie urodziła no i oglądaliśmy jej kilkudniową córeczkę, i wiecie co? Jakie to maleństwo !!! (a waga 3450). Do tej pory sie nie bałem, ale jak zobaczyłem wczoraj to dzieciątko, to jednak chyba pewne obawy się pojawiły :)