Mufka 22.05.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Mala ma na imie Madzia.Znaczy Magdalena Madzie to sa rozrabiaki , wiem, bo mam Magdalene i zycze duzo zdrowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Gratulacje Adam! nie martw sie, Magdaleny zawsze sobie daja rady. Twoja Madzia nie dlugo bedzie Cie za wlosy targac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.05.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Adam, gratulacje dla Was, Rodzicow, a mojej imienniczce zycze, aby zawsze byla zdrowa i pogodna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 22.05.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Gratulacje ogromne dla Dzielnych Rodziców! niech mała Madzia zdrowo rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Adam gratulacje Jak napisala Kulka piekny czas przed Wami teraz ech i te male nozki i zapaszek niemowlaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 23.05.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Gratulacje Pochwalę się że też byłem przy narodzinach mojej młodszej córki. Przy starszej nie było mozliwosci takich imprez rodzinnych . Nie wiem jak teraz się rodzi ale w przypadku naszej słuzby zdrowia kobieta rodząca bezwzglednie powinna miec zapewnioną ochrone męża przed bluzgami sredniego personelu medycznego i wsparcie duchowe w czasie porodu. Jak już się to stanie i żona zostanie uratowana przed dziwnymi pomysłami położnych i pozszywana a nasz potomek jest szczęsliwie na swiecie to faktycznie jak dostałem zaraz po porodzie swoje dziecko na rece to nogi sie pode mna ugięły. Do tej pory pamietam jak córa otworzyła po raz pierwszy te swoje granatowe oczy i zaczela sie mi przyglądać. Pewnie z tego powodu że najpierw zobaczyła mnie, wczesniej zaczeła mówić "tata" niz mama Jeszcze raz gratuluję i życzę siły i wytrwałosci a najwięcej to życze cierpliwości w nocnych wstawaniach i czuwaniach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Adamiegratuluję przyjścia na świat Madzi, którą będziesz kochał miłością inną od tych, które znałeś do tej pory.Życzę zdrówka i szczęścia Wam wszystkim, niech noce będą przespane, a dnie wypełnione radością z bycia we troje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.05.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Adamie gratuluję przyjścia na świat Madzi, którą będziesz kochał miłością inną od tych, które znałeś do tej pory. Życzę zdrówka i szczęścia Wam wszystkim, niech noce będą przespane, a dnie wypełnione radością z bycia we troje Nooo - musi jeszcze czasami zajrzeć na forum... poza tym masz ją dobrze " wychowywać ", coby zajmowała sie potem młodszym rodzeństwem (czytaj - mmmad - "szukam osoby ...") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.05.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A oto nasza pociecha http://autokacik.pl/files/278979542-PICT0786%5C%27.JPG Piękności Gratulacje dla szczęśliwych rodziców i Madzi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 24.05.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Pozdrawiam imienniczkę oraz jej rodziców!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.05.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Adam gratuluję,Żeby Madzia zdrowo i szczęśliwie Wam się chowała pozdrawiam rodziców Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 25.05.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Szczere gratulacje!!! Niech sie zdrowo chowa. Uściskaj ją od nas. Tylko nie za mocno co byś jej nie zadusił A co do porodów rodzinnych. Mój mąż powiedział, że w całym swoim życiu nie przeżył niczego piękniejszego niż narodziny naszego dziecka. Mówił, że tego uczucia nie da się opisać słowami. I pomyśleć, że musiałam go mocno przekonywać żeby poszedł ze mną rodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 26.05.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 GRATULACJE ADAM Kurcze niedawno umieszczałeś zdjęcie testu ciążowego, a tu już córa już na świecie Duuuużo zdrówka dla córy i żony. P.S. Moja żona jest w 36 tygodniu i też juz niedługo poród rodzinny przed nami. Byliśmy wczoraj u koleżanki w szpitalu, która właśnie urodziła no i oglądaliśmy jej kilkudniową córeczkę, i wiecie co? Jakie to maleństwo !!! (a waga 3450). Do tej pory sie nie bałem, ale jak zobaczyłem wczoraj to dzieciątko, to jednak chyba pewne obawy się pojawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.05.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Słodka dziewczynka życzę, żeby się zdrowo chowała a reszta....nie ważna http://i24.photobucket.com/albums/c1/Kat604/pooh4-happyBirthday.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts