Nefer 23.05.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 No, jakby nie było to "NASZYCH BIJĄ !!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.05.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Teraz to już nie tylko pani spycholog się nie przyzna do siebie samej, swojego zawodu i pobytu na spotkaniu, a nawet do budowania domu (na wszelki wypadek), ale i nikt się do niej nie przyzna. Poszukiwany, poszukiwana... Jakoś tak detektywistycznie się zrobiło na forum budowlanym! Proponuję szukać kogoś, kto w ostatnich dniach sprzedał budowę, zmienił komputer i sposób łączenia się z internetem, o wyglądzie zawnętrznym nie wspomnę. I to się nadaje do prasy.Bardzo pouczający wniosek.Brawo. KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 No, jakby nie było to "NASZYCH BIJĄ !!!!" Nie przesadzaj droga Nefer.Za co? za kilka słów?Pani Psycho i tak sie nie ujawni bo to nie byla może P psycho.Tylko dla zaznaczenia ,że jest na zlocie tak powiedziała autorowi waciu.Dobrze ,że nie powiedziała ,że jest ginekologiem.To dopiero by było. KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 mmmad, ale żeby małemu jeszcze zwierzaka na plecy wrzucić to już naprawdę przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.05.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 mmmad, ale żeby małemu jeszcze zwierzaka na plecy wrzucić to już naprawdę przegięcie nnnnno nnnnnormalnie patologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elajak 24.05.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 mmmad, ale żeby małemu jeszcze zwierzaka na plecy wrzucić to już naprawdę przegięcie nnnnno nnnnnormalnie patologia patologia patologia bo ten zwierzak cos niewyraźnie wyglada równowaga do poprawki było niekiepsko na pikniku, nawet zwierzaki dostały co swoje i jeszcze na plecach je noszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 24.05.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Nie wiem dlaczego czar prysnął? Od niedzieli śledziłam z przyjemnością wątek reminiscencji pospotkaniowych. Miło było patrzeć na zdjęcia, czytać podziękowania zadowolonych ludzi i żałować własnej nieobecności. A dzisiaj???? Żale i zarzuty. Wybaczyć należy nieudolne nawiązanie kontaktu Pozdrawiam z Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Eeee..., z tymi żalami i zarzutami to chyba przesada. Po prostu wyjaśniamy sobie, co jest patologią, a co nie. No bo na fachowe - psychologiczne uzasadnienie zarzutu postawionego autorowi wątku się nie doczekamy raczej...PS Upijanie zwierząt i wkładanie ich dzieciom na plecy zdecydowanie jest naganne, żeby nie rzec: patologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Nie wiem dlaczego czar prysnął? Od niedzieli śledziłam z przyjemnością wątek reminiscencji pospotkaniowych. Miło było patrzeć na zdjęcia, czytać podziękowania zadowolonych ludzi i żałować własnej nieobecności. A dzisiaj???? Żale i zarzuty. Wybaczyć należy nieudolne nawiązanie kontaktu Pozdrawiam z Mazur Ależ, ależ - my tylko sparwdzamy jaki odsetek rodzin w Polsce jest patologiczny. I wyszło, że duży :) Zarzutów zupełnie brak Tylko wnioski, a właściwie jesden : warto pomyśleć zanim się otworzy paszczę , szczególnie w temacie krytyki metod wychowawczych cudzych dzieci :) Pozdrawiam z Mazowsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 24.05.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 ...ktora jeszcze przed rozpoczeciem spotkania powiedziala mi, ze nieprawidlowo wychowuje dziecko. Nie wiem, czy to byla forumowiczka czy osoba towarzyszaca, niemniej jednak poparla swoje zdanie tym, ze jest psychologiem. Chcialbym kontynuowac ta krotka dyskusje...Ty na powaznie czy tak dla podtrzymania tematu? Powiedzialem mojemu dziecku, zeby wziela za reke mlodszego kolege i go pilnowala. Uslyszala to poszukiwana osoba i wyskoczyla z teza, ze nie wolno na male dzieci nakladac takich obowiazkow i ze ich zadaniem jest sie przede wszystkim bawic. Chcialbym ja poprosic o uzasadnienie pierwszej czesci tej tezy i poparcie jej przykladami. i dla zabawy powiinno pseudo-psycholożkę kopnąć w du...sko tak wiesz dla zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 25.05.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Może to był ...Psycholog Dyżurny i chciał Cię, jak to ktoś zauważył nieudolnie poderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 25.05.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 ...ktora jeszcze przed rozpoczeciem spotkania powiedziala mi, ze nieprawidlowo wychowuje dziecko. Nie wiem, czy to byla forumowiczka czy osoba towarzyszaca, niemniej jednak poparla swoje zdanie tym, ze jest psychologiem. Chcialbym kontynuowac ta krotka dyskusje... A ja myślę, że ta "pani psycholog" to była osoba z kompleksami która zawodowo niewiele osiągnęła i teraz pragnie sobie rekompensowac braki. Człowiek mądry i dobrze wykształcony w swojej dziedzinie , nigdy nie zachowuje się w taki sposób. Ludzie, którzy "uczą" innych jak maja żyć najczęściej sami mają z tym problemy. Lepiej jak sobie odpuscisz z nią rozmowę. Szkoda Twojego czasu na taką osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 .....a ja szukam Tereski z dzieciństwa hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.05.2007 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Nie wiem dlaczego czar prysnął? Od niedzieli śledziłam z przyjemnością wątek reminiscencji pospotkaniowych. Miło było patrzeć na zdjęcia, czytać podziękowania zadowolonych ludzi i żałować własnej nieobecności. A dzisiaj???? Żale i zarzuty. Wybaczyć należy nieudolne nawiązanie kontaktu Pozdrawiam z Mazur Tobie dopiero teraz czar prysl, a ja w stresie od soboty, bo te matki tu na forum, to one moga sie mylic i wychowywac psychopatow/ki A jesli ta Pani miala racje? A watek zalozylem dopiero we wtorek, kiedy na forum trafilem na przerwe miedzy przerwami technicznymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.05.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Może to był ...Psycholog Dyżurny i chciał Cię, jak to ktoś zauważył nieudolnie poderwać W kwestii podrywu Anisia3 niecnie sobie zazartowala Ale nawet gdybym byl jak drugi Długi to to faktycznie bylby nieudolny podryw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elajak 25.05.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Nie wiem dlaczego czar prysnął? Od niedzieli śledziłam z przyjemnością wątek reminiscencji pospotkaniowych. Miło było patrzeć na zdjęcia, czytać podziękowania zadowolonych ludzi i żałować własnej nieobecności. A dzisiaj???? Żale i zarzuty. Wybaczyć należy nieudolne nawiązanie kontaktu Pozdrawiam z Mazur Tobie dopiero teraz czar prysl, a ja w stresie od soboty, bo te matki tu na forum, to one moga sie mylic i wychowywac psychopatow/ki A jesli ta Pani miala racje? A watek zalozylem dopiero we wtorek, kiedy na forum trafilem na przerwe miedzy przerwami technicznymi... mmad co tam może i wychowujemy psychopatów/ki ale sa najkochańsze bo nasze. w końcu życie jest ciężkie a odsetek psycho rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 mmmad , na zdjeciach nie odnalazles tej pani ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dajmy tej Pani spokoj, bo nic mmmadkowi nie pomozemy a Pani sama trafy do psychologa po przeczytaniu tego. Chyba tego nie chcemy, nie? Z reszta kazdy z nas czasami popelnil w zyciu mniejsza lub wieksza glupote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 25.05.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 mmad- na fotkach od modera W brązowej koszulce z dzieckiem na ramieniu to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.05.2007 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dajmy tej Pani spokoj, bo nic mmmadkowi nie pomozemy a Pani sama trafy do psychologa po przeczytaniu tego. Chyba tego nie chcemy, nie? Z reszta kazdy z nas czasami popelnil w zyciu mniejsza lub wieksza glupote... Slusznie. Uznajmy moje poszukiwania za zakonczone. Edzia, czy wobec tego watek mozna przeniesc do... Psychologa? Frosch, moze chociaz Ty odnalazlas flagowieszacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts