Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do Redakcji - pomys? na nowy prezent :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszystkie Wasze pomysły na prezent Muratora sa świetne. Ja mam taki sobie utopijny, a może nawet głupi pomysł, aby mieć Muratora zasze przy sercu. Noszę sobie do pracy coś do picia w butelkach, to znaczy herbatkę. Jaka jest szkoda, kiedy taka butelka się stłucze i herbatka się wyleje. Same straty. Jeżeli miałbym piersiówkę Muratora zawsze nosiłbym ją przy sercu i w trudnych chwilach mógłbym zaspokoić swoje pragnienie i ogrzać się herbatką.

Segregator powinien być dystrybuowany z roczną prenumeratą. Poza tym wkrótce będziemy czytać muratora z płytki ;-) Lepszy już jest pomysł Alanty, ale wolałbym nie metrówkę a taśmę. W dwóch wymiarach - taką do 10 metrów (typowo budowlaną) i taką 1 lub 2 metry w breloczku. Mam taką, to wiem jak się przydaje w codziennych zakupach - rzeczy, szafeczki, pojemniczki, itp.

A może symbolicznie, łopatę. Przyda się zarówno na budowie jak i w ogródku.

Pomysł Alanty też świetny. W odróżnienia od Frankai sądzę jednak, że krótsza miarka powinna mieć 3 m.

• 2 months później...

Uważam, że świetnym prezentem byłby kask ochronny. Inwestor nie zawsze pamięta o swoim bezpieczeństwie na budowie, a często przy licznych wydatkach zapomina o kasku ochronnym, który wielu ludziom uratował życie.

Twarzowy kask MURATORA może być efektownym dodatkiem do ubioru Pań kontrolujących przebieg robót na budowie i stanowić element podkreślający Ich urodę.

Dlatego wśród obdarowanych widziałbym głównie Panie.

Autorka niniejszego wątku z pewnością zasłużyła sobie na taki upominek.

KASK DLA ALANTY

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...