Luśka 08.08.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Kasiorku, nie dość, że pomysł z segregatorem świetny, to bardzo byłoby fajnie, gdyby projekt był Forumowiczki! Super Taki Murator to dopiero czułby się ludziom potrzebny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Pomysł Kasiorka jest zdecydowanie najlepszy. Jestem za segregatorami. Może byłby dołączany do każdego styczniowego numeru? Z nadrukiem danego roku na grzbiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.08.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 i ja się przyłączam do pomysłu z segregatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.08.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Dziękujemy za bardzo sensowne podpowiedzi. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.08.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Czy to znaczy Droga Redakcjo, że segregatory będą i to dostępne dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 14.08.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Wszystkie Wasze pomysły na prezent Muratora sa świetne. Ja mam taki sobie utopijny, a może nawet głupi pomysł, aby mieć Muratora zasze przy sercu. Noszę sobie do pracy coś do picia w butelkach, to znaczy herbatkę. Jaka jest szkoda, kiedy taka butelka się stłucze i herbatka się wyleje. Same straty. Jeżeli miałbym piersiówkę Muratora zawsze nosiłbym ją przy sercu i w trudnych chwilach mógłbym zaspokoić swoje pragnienie i ogrzać się herbatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.08.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Oj to by było dobre na zabijanie trosk budowlanych............. Oczywiście zabijanie herbatką........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.08.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Segregator powinien być dystrybuowany z roczną prenumeratą. Poza tym wkrótce będziemy czytać muratora z płytki Lepszy już jest pomysł Alanty, ale wolałbym nie metrówkę a taśmę. W dwóch wymiarach - taką do 10 metrów (typowo budowlaną) i taką 1 lub 2 metry w breloczku. Mam taką, to wiem jak się przydaje w codziennych zakupach - rzeczy, szafeczki, pojemniczki, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.08.2003 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 A może symbolicznie, łopatę. Przyda się zarówno na budowie jak i w ogródku. Pomysł Alanty też świetny. W odróżnienia od Frankai sądzę jednak, że krótsza miarka powinna mieć 3 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.08.2003 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Betoniarę z wielkim napisem "MURATOR LUDZIOM DOBREJ ROBOTY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 03.11.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 A ja nawiązując do konkursu na NAJ Forumowicza proponuję MURATOROWE KOŁATKI na drzwi!Dla NAJ Forumowiczów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 03.11.2003 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 A może takie cegiełki klinkierowe, do wmurowania w widocznym miejscu, z napisem:" Strzeżcie się pseudo-fachowcy,tu mieszkają Muratorowcy..." Albo takie czapeczki lub koszulki na budowę, też z napisem:" Muratora czytamy wiec naciągnąć się nie damy..." Pozdrawiam Redakcję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.11.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Łosiu super! Popieram McŁosiowe pomysły! Można dołączyć do tego tablice ostrzegawcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 03.11.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Uważam, że świetnym prezentem byłby kask ochronny. Inwestor nie zawsze pamięta o swoim bezpieczeństwie na budowie, a często przy licznych wydatkach zapomina o kasku ochronnym, który wielu ludziom uratował życie.Twarzowy kask MURATORA może być efektownym dodatkiem do ubioru Pań kontrolujących przebieg robót na budowie i stanowić element podkreślający Ich urodę.Dlatego wśród obdarowanych widziałbym głównie Panie.Autorka niniejszego wątku z pewnością zasłużyła sobie na taki upominek.KASK DLA ALANTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.11.2003 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Sanipro, dzięki, ale ja już mam kask i niestety, twarzowo to ja w nim nie wygladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.11.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 A mnie sie podoba pomysł emems czyli Kołodki.... to jest chciałem napisać Kołatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 06.11.2003 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Kołatki- fajny pomysł. I do tego breloczek na klucze do domu wybudowanego z Muratorem . pozdrawiam Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.11.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Dorzućcie jeszcze dobry notesik..taki co karteczki można dokładać...A na okładce takie logo.."Najaktywniejszy/a"..hm..ładnie brzmi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.12.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Kołatki super pomysł! A do tego drewniany młoteczek dla ludzi za mało stukniętych i budujacych w takich czasach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.12.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Liczne propozycje: metrówki, poziomice, koszulki, kołatki, łopaty ..... a tu Redakcja zaczęła wysyłać szaliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts