Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 237
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O jej, ale szkoda. O 3 dni za późno! Właśnie zamówiłam taśmę w hurtowni. Zapytam jeszcze czy jest szansa, abym nie musiała jej kupować. Wtedy się odezwę. Dziękuję bardzo za odpowiedź.

Pozdrawiam.

Witaj, ładna sauna Ci wyszła. Gdzie kupowałeś drewno i za ile. Jaki rodzaj ( iglaste, lisciaste )? Szukam ładnych deseczek na elewację zewnetrzną, moze coś doradzisz.

Pozdrawiam

Lgrzechu

Witaj, ładna sauna Ci wyszła. Gdzie kupowałeś drewno i za ile. Jaki rodzaj ( iglaste, lisciaste )? Szukam ładnych deseczek na elewację zewnetrzną, moze coś doradzisz.

Pozdrawiam

Lgrzechu

Cześć!

Boazerię kupowałem na ul. Siemieńskiego w Rzeszowie - sosna bezsękowa a deski na ławy kupiłem u kolegi który przypadkowo miał 4-letnią topolę. Cen niestety nie pamiętam ale tanie nie były. Boazeria na metry - coś ok. 3 zł/mb a deski na ławy - całość 400 zł. Ogólnie drewno na saune to koszt ok. 1200 zł. :/

Pozdrawiam,

Pedzelito

Pedzelito i ja dołączam się do życzeń :)

Ale... jak przeczytałam w Twoim Dzienniku:

Witam wszystkich po dłuższej przerwie głównie spowodowanej naszym ślubem (13.07.2009) i przeprowadzką, muszę Wam oznajmić iż nareszcie od 14.07.2009

M I E S Z K A M Y

w naszym nowym domu!!!

Zamieszkaliśmy w pierwszą noc (raczej poranek) po ślubie i weselu.

trochę się wystraszyłam..., bo na moim kalendarzu jest dopiero 10 lipca 2009 ;)

trochę się wystraszyłam..., bo na moim kalendarzu jest dopiero 10 lipca 2009 ;)

Dzięki!!!

W takich błędach jestem specjalistą! :/

Oczywiście 13.06.2009

Pozdrawiam,

Pedzelito

Witam, budujemy dom w Rzeszowie, właśnie szukamy ekipy od elewacji i wykonawcy kuchni. Czy mógłbyś podać namiary na swoich wykonawców.

Pozdrawiam

Wysłałem na P.W.

Pozdrawiam,

Pedzelito

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Jestem na etapie wody, elektryki itd. Twój dziennik jest dla mnie nieocenioną pomocą. Ale jak już dojdę do wentylacji, to będę Cię pytać, pytać i pytać. Zgadzasz się? (Uważaj na odpowiedź :lol: )

Pozdrawiam.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
Gratuluje zamieszkania we wlasnym gniazdku i to zaraz po slubie-szczesciarz :D Bardzo podobaja mi sie Twoje kominy w zwiazku z tym mam pytanie -z jakiej cegly je murowales (czy jest to stratus winerberga -pelna czy drazona?) oraz jaka dobrales do niej zaprawe.Czy mozesz podac producenta i kolor (numer?) Mam nadzieje ze tu jeszcze czasem zagladasz :)