pedzelito 03.07.2009 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Sprawa pewnie juz nie aktualna ale ok. 3m tej taśmy mam.Sorki ale byłem na urlopie i nie czytałem formum. Pozdrawiam,Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 03.07.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 O jej, ale szkoda. O 3 dni za późno! Właśnie zamówiłam taśmę w hurtowni. Zapytam jeszcze czy jest szansa, abym nie musiała jej kupować. Wtedy się odezwę. Dziękuję bardzo za odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 03.07.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 WitamMusiałam kupić taśmę, bo specjalnie ją dla mnie sprowadzali. Dziękuję za odzew.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 04.07.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wysłałam prośbę na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 06.07.2009 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Wysłałam prośbę na pw. Nie dostałem jej. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 10.07.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witaj, ładna sauna Ci wyszła. Gdzie kupowałeś drewno i za ile. Jaki rodzaj ( iglaste, lisciaste )? Szukam ładnych deseczek na elewację zewnetrzną, moze coś doradzisz. PozdrawiamLgrzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.07.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witaj, ładna sauna Ci wyszła. Gdzie kupowałeś drewno i za ile. Jaki rodzaj ( iglaste, lisciaste )? Szukam ładnych deseczek na elewację zewnetrzną, moze coś doradzisz. Pozdrawiam Lgrzechu Cześć! Boazerię kupowałem na ul. Siemieńskiego w Rzeszowie - sosna bezsękowa a deski na ławy kupiłem u kolegi który przypadkowo miał 4-letnią topolę. Cen niestety nie pamiętam ale tanie nie były. Boazeria na metry - coś ok. 3 zł/mb a deski na ławy - całość 400 zł. Ogólnie drewno na saune to koszt ok. 1200 zł. :/ Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Gratuluję ślubu!! Wszystkiego najlepszego życzę Obojgu. Akurat wprowadzka jako prezent, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.07.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Gratuluję ślubu!! Wszystkiego najlepszego życzę Obojgu. Akurat wprowadzka jako prezent, super DZIĘKUJEMY BARDZO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Pedzelito i ja dołączam się do życzeń Ale... jak przeczytałam w Twoim Dzienniku: Witam wszystkich po dłuższej przerwie głównie spowodowanej naszym ślubem (13.07.2009) i przeprowadzką, muszę Wam oznajmić iż nareszcie od 14.07.2009 M I E S Z K A M Y w naszym nowym domu!!! Zamieszkaliśmy w pierwszą noc (raczej poranek) po ślubie i weselu. trochę się wystraszyłam..., bo na moim kalendarzu jest dopiero 10 lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.07.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 trochę się wystraszyłam..., bo na moim kalendarzu jest dopiero 10 lipca 2009 Dzięki!!! W takich błędach jestem specjalistą! :/ Oczywiście 13.06.2009 Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpion88 13.07.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam, budujemy dom w Rzeszowie, właśnie szukamy ekipy od elewacji i wykonawcy kuchni. Czy mógłbyś podać namiary na swoich wykonawców.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.07.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam, budujemy dom w Rzeszowie, właśnie szukamy ekipy od elewacji i wykonawcy kuchni. Czy mógłbyś podać namiary na swoich wykonawców. Pozdrawiam Wysłałem na P.W. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 16.07.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 WitamJak fajnie, ze znów zaczniesz pisać swój dziennikCzy możesz pokazać na gotowo swoje dwie łazienki. I korytarz na poddaszu z klatką schodową?Pozdrawiam z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 19.07.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Jestem na etapie wody, elektryki itd. Twój dziennik jest dla mnie nieocenioną pomocą. Ale jak już dojdę do wentylacji, to będę Cię pytać, pytać i pytać. Zgadzasz się? (Uważaj na odpowiedź ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 27.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 E tam. Tylko naobiecałeś z tym dziennikiem. I znów nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 11.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam serdecznie!!!Pedzelito bardzo podobaja nam sie Wasze drzwi zewnetrzne,moglbys podac wymiary,firme i mniej wiecej cene..bede wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.09.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Gratuluje zamieszkania we wlasnym gniazdku i to zaraz po slubie-szczesciarz Bardzo podobaja mi sie Twoje kominy w zwiazku z tym mam pytanie -z jakiej cegly je murowales (czy jest to stratus winerberga -pelna czy drazona?) oraz jaka dobrales do niej zaprawe.Czy mozesz podac producenta i kolor (numer?) Mam nadzieje ze tu jeszcze czasem zagladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts