Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Niewielki Pedzelito - dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 237
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj, ładna sauna Ci wyszła. Gdzie kupowałeś drewno i za ile. Jaki rodzaj ( iglaste, lisciaste )? Szukam ładnych deseczek na elewację zewnetrzną, moze coś doradzisz.

Pozdrawiam

Lgrzechu

Cześć!

Boazerię kupowałem na ul. Siemieńskiego w Rzeszowie - sosna bezsękowa a deski na ławy kupiłem u kolegi który przypadkowo miał 4-letnią topolę. Cen niestety nie pamiętam ale tanie nie były. Boazeria na metry - coś ok. 3 zł/mb a deski na ławy - całość 400 zł. Ogólnie drewno na saune to koszt ok. 1200 zł. :/

Pozdrawiam,

Pedzelito

Pedzelito i ja dołączam się do życzeń :)

Ale... jak przeczytałam w Twoim Dzienniku:

Witam wszystkich po dłuższej przerwie głównie spowodowanej naszym ślubem (13.07.2009) i przeprowadzką, muszę Wam oznajmić iż nareszcie od 14.07.2009

M I E S Z K A M Y

w naszym nowym domu!!!

Zamieszkaliśmy w pierwszą noc (raczej poranek) po ślubie i weselu.

trochę się wystraszyłam..., bo na moim kalendarzu jest dopiero 10 lipca 2009 ;)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
Gratuluje zamieszkania we wlasnym gniazdku i to zaraz po slubie-szczesciarz :D Bardzo podobaja mi sie Twoje kominy w zwiazku z tym mam pytanie -z jakiej cegly je murowales (czy jest to stratus winerberga -pelna czy drazona?) oraz jaka dobrales do niej zaprawe.Czy mozesz podac producenta i kolor (numer?) Mam nadzieje ze tu jeszcze czasem zagladasz :)