kropeczka27 29.05.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Spadek masz całkiem konkretny, tak jak u mnie Ale trzeba sobie jakoś z tym poradzić! Jeśli chodzi o zmiany okienne, to ja w salonie likwiduje okno przy kominku, ale poszerzam okno balkonowe. Bedzie duza przesowka na 3,40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 31.05.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 WITAM I JA I MAM ZAMIAR SLEDZIćTWOJE ZMAGANIA NA BIEżąCO OD KOGOS TRZEBA SIę UCZYC, PRAWDA.PUKI CO TO JUZ WIEM JAK WYGLąDA śCIąGANIE HUMUSA POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 01.06.2007 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A witam, witam!!! Oczywiście zapraszam do śledzenia dziennika, będzie mi bardzo miło. Myślę że będzie w nim kilka ciekawych rzeczy jak np. gruntowy wymiennik ciepła robiony własnoręcznie (wg instrukcji adam_mk) już na etapie fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko temu, że umieściłam link do Twojego dziennika na swoim blogu Teraz mam Cię pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 05.06.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko temu, że umieściłam link do Twojego dziennika na swoim blogu Teraz mam Cię pod ręką A nawet BARDZO MI MIŁO! Oczywiście nie mam nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 10.06.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 no i proszę zaczęło się ostro . a z wodą to nie wiedziałm ze aż takie koszta.u mnie bedzię ze 30 metrów kopanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.06.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 no i proszę zaczęło się ostro . a z wodą to nie wiedziałm ze aż takie koszta.u mnie bedzię ze 30 metrów kopanie Za kopanie mogę zapłacić, rozumiem że to ciężka praca ( w moim przypadku 45m) albo trzeba mieć drogi sprzęt ale cena za geodetę do wytyczenia wody i kanalizacji oraz wykonanie mapek powykonawczych (600 zł) zwaliła mnie z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 12.06.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 NO DZIS WTOREK PEWNO BEDA NOWE ZDJECIA NO I ZAPOMNIAłEM POWIEDZIEC ZE DROGA DOJAZDOWA FAJNIE SIE PREZENTUJE ,TYLKO PEWNO KłOPOT BEDZIE ZEBY JA ODśNIEżAć(JESLI MACIE SłUżEBNOśC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.06.2007 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 NO DZIS WTOREK PEWNO BEDA NOWE ZDJECIA NO I ZAPOMNIAłEM POWIEDZIEC ZE DROGA DOJAZDOWA FAJNIE SIE PREZENTUJE ,TYLKO PEWNO KłOPOT BEDZIE ZEBY JA ODśNIEżAć(JESLI MACIE SłUżEBNOśC) No i są. Fajna jak na razie ta budowa. Ekipa porządna i idzie to bardzo ładnie. A co do drogi to dziękuję za pochwałę a jeśli chodzi o jej odśnieżanie to jest nas czterech sąsiadów ze wspólnym dojazdem więc "poradzim". Już myślimy o jakimś pługu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 12.06.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 No no pedzelito, jestem pod wrazeniem. Teraz to juz jestem pewna, że mnie dogonisz i przegonisz Ale z tego co widzę, to jednak u mnie jest większy spadek. A teraz czas na odpowiedzi i pytania - moje fundamenty sa na 1,20 a w najwyzszym miejscu nie mam pojecia - pomiedzy lawami a bloczkami jest papa termozgrzewalna i izolbit. - jutro zaczynam kopac ten staw u mnie, żeby miec ziemie Pozowlenie mam Teraz moje pytania: -nie nawoziles ziemi? nie musiales podwyzszac gruntu? - co to sa te kamyki pod zbrojeniem i po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 12.06.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 jeszcze jedno.... jaka jest szerokość ław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 13.06.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 gratuluje gratuluje obiecane i zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.06.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Teraz moje pytania: -nie nawoziles ziemi? nie musiales podwyzszac gruntu? Ziemię nawoził poprzedni właściciel - ok. 0,5m podniósł teren całej działki. - co to sa te kamyki pod zbrojeniem i po co Te kamyki zastępują chudziaka - wyrównują wykop pod ławy i izolują ławy od ziemi jeszcze jedno.... jaka jest szerokość ław? Ławy nie maja równej szerokości, majster zrobił je "tak że będzie dobrze" i mają od 40cm do 70cm. Większość z nich ma 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki za odpowiedzi Ja mam szersze ławy, bo pod Ytonga 40 cm. A Ty z czego bedziesz budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 14.06.2007 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki za odpowiedzi Ja mam szersze ławy, bo pod Ytonga 40 cm. A Ty z czego bedziesz budował? Silikaty 24x24x50cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 14.06.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 pedzelito - ruch w Twoim dzienniku jak w W-wie na Centralnym . Dziennik prowadzisz "przerzetelnie" - pogratulować... Musimy się kiedyś spotkać i pogadać.....po sąsiedzku . Niestety ale patrząc na zdjęcia chyba bym do Ciebie nie trafił. Ale widoczków zazdroszczę. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w realizowaniu planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 14.06.2007 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 pedzelito - ruch w Twoim dzienniku jak w W-wie na Centralnym . Dziennik prowadzisz "przerzetelnie" - pogratulować... Musimy się kiedyś spotkać i pogadać.....po sąsiedzku . Niestety ale patrząc na zdjęcia chyba bym do Ciebie nie trafił. Ale widoczków zazdroszczę. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w realizowaniu planów. A dziękuję, dziękuję, bardzo mi miło. Nawet mi sąsiad nie mów że nie trafisz!!! Looknij i już wiesz gdzie to, przecież to "za miedzą". http://images6.fotosik.pl/18/6b76019917446614m.jpg Na tej mapce proszę zaznaczyć swoją działeczkę i podesłać do mnie. Fakt, spotkać się musimy i po Leżajsku przechylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 14.06.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 pedzelito - ruch w Twoim dzienniku jak w W-wie na Centralnym . Dziennik prowadzisz "przerzetelnie" - pogratulować... Musimy się kiedyś spotkać i pogadać.....po sąsiedzku . Niestety ale patrząc na zdjęcia chyba bym do Ciebie nie trafił. Ale widoczków zazdroszczę. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w realizowaniu planów. A dziękuję, dziękuję, bardzo mi miło. Nawet mi sąsiad nie mów że nie trafisz!!! Looknij i już wiesz gdzie to, przecież to "za miedzą". http://images6.fotosik.pl/18/6b76019917446614m.jpg Na tej mapce proszę zaznaczyć swoją działeczkę i podesłać do mnie. Fakt, spotkać się musimy i po Leżajsku przechylić. No teraz to jak po sznurku Swoją drogą to skąd masz taką fajną mapkę naszych okolic? Swoją lokalizację wysłałem mail'em. Przez tydzień mnie nie będzie. Dopiero po 21szym będziemy mogli coś bliżej ustalić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 15.06.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 No jest na co popatrzeć. Jak tak dalej pójdzie to 4 tygodnie i chałupa będzie stała a tak przy okazji to ta sama ekipa będzie ciągła mury i dach tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 16.06.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 No jest na co popatrzeć. Jak tak dalej pójdzie to 4 tygodnie i chałupa będzie stała a tak przy okazji to ta sama ekipa będzie ciągła mury i dach tez? Dzięki! Naprawdę ekipa jest szybka (i dokładna) i bardzo to sprawnie idzie. Tak, wszystko robi ta jedna ekipa łącznie z pokryciem dachu gontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts