April 13 18.07.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedź Masz rację najlepiej zdać się na fachowców, tylko, że ja z natury ciekawska i dociekliwa jestem Zdjęcia w Twoim dzienniku oczywiście dokładnie obejrzałam. Czytam też sporo na forum i zaczynam mieć powolutku mgliste pojęcie o budowaniu. Serdecznie pozdrawiam. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbartek 20.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Czesć.Mam pytanko odnosnie twojego "zwirowca", a konkretnie chodzi mi o projkt. Robisz wg wlasnej koncepcji czy zamawiales gdzies gotowy projekt!?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 23.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 witam mam pytanko gdzie kupiles stemple i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 23.07.2007 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Czesć. Mam pytanko odnosnie twojego "zwirowca", a konkretnie chodzi mi o projkt. Robisz wg wlasnej koncepcji czy zamawiales gdzies gotowy projekt!? Pozdrawiam Robię go wg koncepcji forumowicza adam_mk i przy jego wydatnej pomocy "e-mailowej". witam mam pytanko gdzie kupiles stemple i po ile? Stemple kupowałem na dwóch budowach w Budziwoju (100+200szt.) po 4 zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ależ pędzisz jak pędziwiatr Rośnie rośnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 27.07.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Hejka! Widzę, że domek rośnie z dnia na dzień. Ale Ci zazdroszczę! Mówią, że najgorzej wyjść z ziemi, bo potem to już szybko pójdzie i widać, że u Ciebie tak jest. U mnie dopiero wylane ławy i zaczęli robić izolację. Powodzenia!!! ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.07.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ależ pędzisz jak pędziwiatr Rośnie rośnie co? No to przeciez jestem Pedzelito. No pewnie że rośnie!!! Ma rosnąć!!! Widzę, że domek rośnie z dnia na dzień. Ale Ci zazdroszczę! Mówią, że najgorzej wyjść z ziemi, bo potem to już szybko pójdzie i widać, że u Ciebie tak jest. Tak, zdecydowanie. W moim przypadku (ze względu na piwnice i bardzo wysokie fundamenty) "w ziemi" grzebałem sie straszliwie długo. Ale to już poza mną z czego BARDZO sie cieszę. U mnie dopiero wylane ławy i zaczęli robić izolację. To jeden dzień i zaczną robić fundamenty i zobaczysz zarys ścian, wielkość pomieszczeń. Pierwszy moment kiedy porozglądasz się po "chałupie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 01.08.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 widzę ze zarys domu wyłania się coraz bardziej.z murarzy chyba jestes zadowolony bo postepy nie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 01.08.2007 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 widzę ze zarys domu wyłania się coraz bardziej.z murarzy chyba jestes zadowolony bo postepy nie małe Dziekuję! Tak, murarze są ok. Co prawda zdarzają im sie gafy ale drobne i łatwe do naprawy. Ogólnie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 domek rośnie, oj rośnie.. pedzelito, nie masz gdzies namiarów na elektryków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 01.08.2007 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 domek rośnie, oj rośnie.. pedzelito, nie masz gdzies namiarów na elektryków? Niestety nie mam. Jeszcze o nich nie myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.08.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja tak nie myślalam o hydrauliku i teraz mam zastój. Wolę wcześniej znaleźć elektryka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 30.08.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 no jak tam Marcin udało sie zalać strop wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 03.09.2007 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no jak tam Marcin udało sie zalać strop wczoraj? Cześć Wojtek! Tak, udało się zalać, nerwówka była jak zwykle przy tej czynności ale jakoś się udało. Za chwilę daję zdjęcia do dziennika, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.09.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Będziesz mieć piękne schody! Ja sie nie odważyłam i zmieniłam swoje, ale zabiegowe od zawsze podobały mi sie bardziej! Zdecydowanie trafny wybór. Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia schodów, bo nie ukrywam, że bardzoooooo mnie interesują. A tak w ogóle to śliczny masz ten domek I świetny pomysł z tarasem. Ja schrzaniłam temat tarasu u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.09.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Jak Ci dobrze, natura strop podlewa i jeździć nie musisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.09.2007 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Będziesz mieć piękne schody! Ja sie nie odważyłam i zmieniłam swoje, ale zabiegowe od zawsze podobały mi sie bardziej! Zdecydowanie trafny wybór. Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia schodów, bo nie ukrywam, że bardzoooooo mnie interesują. A tak w ogóle to śliczny masz ten domek I świetny pomysł z tarasem. Ja schrzaniłam temat tarasu u siebie Dziękuję. Ze schodów jestem naprawdę BARDZO zadowolony. Zrobię nowe zdjęcia i Ci podeślę. A z tarasem to nie widziałem innego wyjścia i powstało taki "koromysło" na którym jest BARDZO dużo miejsca, pod tarasem też będę wylewał płytę więc powstanie drugi, zadaszony/zacieniony taras. Jak Ci dobrze, natura strop podlewa i jeździć nie musisz.. No faktycznie nawet mi to na rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 04.09.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 witaj Marcin w koncu zalane to teraz juz z górki.Gratulacje .napisz cos wiecej o tych schodach ja doliczyłem się tylko 14 stopni ? ile maja wysokości i ile ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 05.09.2007 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witaj Marcin w koncu zalane to teraz juz z górki.Gratulacje .napisz cos wiecej o tych schodach ja doliczyłem się tylko 14 stopni ? ile maja wysokości i ile ich jest Oki, schody opiszę jak tylko pojadę na działkę dokładnie je pooglądać i sfotografować. Teraz nie mam po co tam jechać, nie chcę spłynąć razem z domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.09.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Hejka Pedzelito! Bardzo lubię Twój Dziennik budowy. Gratulacje z okazji zalania stropu! Fajnie wygląda Twój Niewielki. Jestem bardzo ciekawa końcowego efektu. A ja trochę za Tobą. Zamówiłam gotowy strop z Ytonga, żeby było szybciej, a tu opóźnienie z dostawą i mnie trafia. W każdym razie - gonię Cię. Jeśli chodzi o Twoje kolano, to uważaj na nie. Kolana goją się dłuuugo i nie lubią być nadwyrężane. Masz chwilę przerwy na budowie, to je teraz "dopieszczaj". Życzę zdrówka. ____________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts