pedzelito 19.02.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 W polskiej lidze mam już dwa zespoły, za które trzymam. Mam nadzieję że jednym z nich jest rzeszowska Sovia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.02.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 W polskiej lidze mam już dwa zespoły, za które trzymam. Mam nadzieję że jednym z nich jest rzeszowska Sovia. no ba, wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 19.02.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 W polskiej lidze mam już dwa zespoły, za które trzymam. Mam nadzieję że jednym z nich jest rzeszowska Sovia. no ba, wiadomo Dzięki, cieszę się. A ten drugi? To może Olsztyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.02.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 no niestety, pewnie Cię zmartwię, ale od kilku lat zespół, którego kibice innych zespołów nie kochają Skra, za którą pewnie mi się oberwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 20.02.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 no niestety, pewnie Cię zmartwię, ale od kilku lat zespół, którego kibice innych zespołów nie kochają Skra, za którą pewnie mi się oberwie A dlaczego? W Skrze mam wielu przyjaciół, bardzo fajny Klub Kibica i spoko ludzie. Wiele, wiele imprez razem "przeżyliśmy". No i drużynka niczego sobie. Pozdrawiam!!! Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 20.02.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Dla Ciebie nasz jest zły a dla nas Twój jest zły. I tyle. Po co się rozpisywać. Przecież żaden z nas nie popełnił błędu w sztuce a tam zaraz zły... - mam pytanko... jaki będziesz miał piec, jakie rury bedziesz miał do grzejników (cu, alupex) jak to wychodzi cenowo... liczy się od punktu (grzejnika) czy jak? może masz więcej fotek z instalacji CO i kanalizy? przymierzam się do CO - piec będzie na ekogroszek i chciałem dać wymiennik a za nim za rozdzielaczem rurki alupex + część na podłogówce - ale sam nie wiem jedna firma policzyła mi za instalacje samego pieca z osprzętem (zbiornik na CWU 150l+jakieś pompki) 10000zł - nie ma w tym rurek do kaloryferów i podłogówki - sama kotłownia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewp 22.02.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witaj pedzelito! Widzę, że prace postępują błyskawicznie - wielki podziw, że możesz to wszystko ogarnąć. Zerknąłem na wykonanie poddasza, widzę, ze robota solidna i staranna. Czy mógłbyś podesłać na priva namiary na tą ekipę? Z góry dziękuję i zycze powodzenia w następnych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.02.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 mam pytanko... jaki będziesz miał piec, jakie rury bedziesz miał do grzejników (cu, alupex) jak to wychodzi cenowo... liczy się od punktu (grzejnika) czy jak? może masz więcej fotek z instalacji CO i kanalizy? Hi! Piec będzie gazowy (oczywiście jeszcze nie wiem jakiej firmy ), rury do ogrzewania to alupexy. System rozdzielaczowy. Cen nie pamiętam bo wyceniałem to ok. pół roku temu ale nadzieję że ceny się nie zmienią... Wtedy to była najlepsza oferta. Co do kanalizy to zobacz na początku dziennika (etap fundamentów) są zdjęcia z rozprowadzenia rur w fundamentach. Witaj pedzelito! Widzę, że prace postępują błyskawicznie - wielki podziw, że możesz to wszystko ogarnąć. Zerknąłem na wykonanie poddasza, widzę, ze robota solidna i staranna. Czy mógłbyś podesłać na priva namiary na tą ekipę? Z góry dziękuję i zycze powodzenia w następnych pracach. A dziękuję za pochwały, miło mi. Ekipę pod zabudowy szczerze polecam, są naprawdę fachowcami. Namiary wysłałem na priv. Pozdro! Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 25.02.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Co do kanalizy to zobacz na początku dziennika (etap fundamentów) są zdjęcia z rozprowadzenia rur w fundamentach. chodziło mi o kanalizę rozprowadzoną już po chudziaku czyli podejścia do zlewozmywaka, umywalki wanny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 26.02.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Co do kanalizy to zobacz na początku dziennika (etap fundamentów) są zdjęcia z rozprowadzenia rur w fundamentach. chodziło mi o kanalizę rozprowadzoną już po chudziaku czyli podejścia do zlewozmywaka, umywalki wanny... Wysłałem na PW. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ściągnęłam kiedyś z netu coś takiego: http://img297.imageshack.us/img297/5744/azienkakanalizacjatw6.th.jpg Może komuś się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aladin07 08.03.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 no to wcale nie proznujesz:) mam mala wskazowke pod gniazda odkurzacza podprowadz sobie od razu jakis peszelek na prad a tu jeszcze pytanko bo sam sie na to nieco nabralemzamierzasz dawac gniazda borysowskiego czy np. beam'a?my beama i wiem ze jest o dziwo jakas roznica w srednicach tych rurniby niewielka ale jak bedzie szczelina to ciagu nie bedzietakze jak cos to wez sobie to pod uwageja mam wprawdzie rury borysowskiego ale plytki montazowe dalismy juz beam'ai troche trzeba bylo je dopasowac ale hydraulicy dali radewiec jest okitakze jak cos to od razu dokonuj zmian tam gdzie sa elementy podtynkowe:)i podwylewkowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.03.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Cześć! Z peszlem to wiem ale z płytkami montażowymi to mnie zaskoczyłeś. Mam Borysowskiego i taki już zostanie. Nie wiem czy dobrze czy źle ale już zamontowane. Dzięki za czujność! Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aladin07 10.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 no wiesz tak pisze bo sie pilnujemy wzajemnie i dobrze bo nam np. borysowski sie nie podobal i jednak wybralismy beam'a - nie wnikam ktora firma lepsza tylko tak na wszelki wypadek chcialem zwrocic Ci uwage a tak a propos naszego regionu to odradzam firme Potoczny Art - mamy 10.03 a w styczniu ( tak max mial nam wstawic rure z nierdzewki do komina pan z tej firmy ) a jak poprosilem o sprzedaz elementow odkurzacza centralnego ktorego jest dystrybutorem ( firma BEAM ) to nawet w umowionej godzinie ( pod swoim miejscem zamieszkania nie raczyl odebrac telefonu - trzeci raz z rzedu ) wiec powiedzielismy ze PIERDO..MY kolesia i kominka u nas robic nie bedzie inny koles w sumie sie okazalo ze znajomy w niedziele przyjechal wymierzyl i powiedzial ze jedzie na pare tyg. do Francji na robote a jak wroci to sie odezwie no i sam zadzwonil ze juz jest i ze juz nie wyjezdza - widac ze komus zalezy a nie branie wszystkiego co sie " rusza " a pozniej odwalanie nie powiem czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 28.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Marcin co za okna wybrałeś?Postępy na budowie są zaskakujące ,tylko mi nie mów że już myślisz o przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 28.03.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 No widok przez te piękne okna masz bombowy!!!!! Cisza, spokój... marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 31.03.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Marcin co za okna wybrałeś? Postępy na budowie są zaskakujące ,tylko mi nie mów że już myślisz o przeprowadzce Okna kupiłem w rzeszowskim Mariocie, są firmy Drutex, wyglądają na solidne ale jak będą się sprawować to się okaże... O przeprowadzce myślę ale gdzieś na sierpień-wrzesień. No widok przez te piękne okna masz bombowy!!!!! Cisza, spokój... marzenie... A dziękuję bardzo!!! Faktycznie spokojna to okolica. Na tarasie jest naprawdę bardzo bardzo miło. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 10.04.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ładny domek - funkcjonalny. Mam pytanko: czy będziesz montował jako wentylacje rekuperator ?? zastanawiam sie nad tym rodzajem wentylacji i nie wiem co robić. W Tyczynie montuja takie wentylatory i ciekawa jestem jak to się sprawuje. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.04.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ładny domek - funkcjonalny. Mam pytanko: czy będziesz montował jako wentylacje rekuperator ?? zastanawiam sie nad tym rodzajem wentylacji i nie wiem co robić. W Tyczynie montuja takie wentylatory i ciekawa jestem jak to się sprawuje. Pozdrawiam serdecznie! Cześć! A dziękuję za miłe słowa. Wentylacja mechaniczna działa okrągły rok a nie jak grawitacyjna tylko czasami ale to nie jedyna zaleta, podręcz szukaczke jest tam mnóstwo postów w tej tematyce. Np. http://forum.muratordom.pl/rekuperator-kto-ma-za-ile-i-czy-bylo-warto,t91576.htm http://forum.muratordom.pl/gwc-100-sposobow-zmieszczenia-jamnika-pod-szafa,t75065.htm http://forum.muratordom.pl/rekuperator-gwc,t118696.htm Ogólnie to BARDZO dobry wynalazek i wcale nie tak drogi jak się wydaje ale czy się "zwróci" to inna sprawa. Ja nie montuję tego po to by się "zwrócił" tylko dla komfortu. Jeśli chcesz BARDZO wysokiej klasy sprzęt w sensownych pieniądzach nawiąż kontakt z forumowiczem adam_mk - on robi takie cacka. Wentylatory i reku w osobnych skrzynkach. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewekm 26.05.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A domek pięknie rośnie, podoba mi się choć nie jestem fanką dachów czterospadowych Masz chyba szczęście do ekip budujących. Chciałabym żeby nam też się tak udało ! Jak grubą dajesz warstwę wełny na poddaszu? Ile styropianu pod ogrzewanie podłogowe? Pozdrawiam i kibicuję dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts